Jacqueline De Vries Leeftijd

Jacqueline De Vries Leeftijd:- Jacqueline de Vries is een bekende kunstenaar, schilder, ondernemer, maker, internetsensatie, social media beroemdheid en mediagezicht uit Nederland. Ze werd geboren op 20 juni 1959 en is momenteel 62 jaar oud. Ze kreeg bekendheid nadat ze was getrouwd met de bekende Nederlandse journalist Peter R. de Vries.

Jacqueline De Vries Leeftijd
Jacqueline De Vries Leeftijd

Op 6 juli 2021 werd Peter R. de Vries in Amsterdam het slachtoffer van vijf afzonderlijke schietpartijen. Onmiddellijk na het incident werd hij opgenomen in het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor behandeling.
Op 15 juli 2021 stierf hij, na in totaal negen dagen therapie te hebben gehad. Peter was een journalist die gespecialiseerd was in opsporing en hij stond op de doelwitlijst van enkele van de meest gezochte criminelen in Nederland.

Jacqueline de Vries is een Nederlandse kunstenares. Ze werd geboren in Amsterdam op 19 juni 1959, maar bracht het grootste deel van haar jeugd door in Amstelveen. Jacqueline de Vries ging op een gegeven moment in haar opleiding naar de Nationale Pedagogische Academie in Haarlem.

Na het afronden van haar studie in 1979 werd ze onderwijzeres op een basisschool in Amstelveen, waar ze ruim tien jaar werkte. Van 1993 tot 2006 werkte ze parttime in het onderwijs, in die tijd volgde ze ook schilderworkshops.

Daarna begon ze haar eigen collectie schilderijen en richtte ze een atelier op waar zij en andere kunstenaars konden samenwerken. Ze verhuisde in 2015 naar een nieuwe studio annex galerie, JAC, in het hart van Bussum om haar artistieke carrière voort te zetten. Een locatie waar de kunstenares schildert en waar haar werk voor het publiek te zien is. Letterlijk een kijkje in de (verf)keuken van JAC.

Mensen die een stap vooruit willen maken in hun leven of een transformatie doormaken, komen bij mij voor begeleiding bij het Amsterdam Light Center. Dit kan betrekking hebben op het eigen leven op persoonlijk, spiritueel, relationeel, professioneel of organisatorisch niveau.

Dit is iets dat ik met heel mijn hart en ziel doe, met elk greintje kracht dat ik bezit. Bewustwording, flow, verbinding, inzichten en richting geven zijn de doelen die ik mezelf gesteld heb. Dit doel bereik ik door middel van opstellingswerk en coaching.

Door het gebruik van sterrenbeelden kun je verbinding maken met de vele niveaus die zowel binnen als buiten je zijn. een techniek die verder gaat dan een simpele discussie of traditionele therapie. die ik graag wil gebruiken voor het comfort van andere mensen en de vooruitgang van de grotere zaak.

Als Jacqueline de Vries schildert, richt ze zich vooral op het weergeven van de ogen en wat ze via hun blik in de wereld hebben waargenomen. Er is geen ander deel van het lichaam dat zo effectief is als de ogen in het overbrengen van gevoelens van liefde, verdriet, vreugde, verrassing, gelach, pijn, emotie, enthousiasme en verlangen.

Jacqueline De Vries Leeftijd

Ze is op zoek naar die ene blik die haar zo diep raakt dat ze die op doek wil vastleggen.Olieverf is haar favoriete medium bij het maken van haar enorme, realistische portretten. Ze bouwt haar schilderijen op met veel lagen porseleinklei, papier of beton, waardoor ze meestal veel diepte hebben.

Daarnaast maakt ze kunstwerken van papier en glas. Ze gebruikt zowel zwart-wit als kleur in haar schilderijen. Bij het maken van haar kleurkunstwerken maakt ze veelvuldig gebruik van levendige tinten, die ze op intrigerende wijze combineert.

Hierdoor is haar schilderstijl een lust voor het oog. Als je naar haar zwart-wit schilderijen kijkt, krijg je de vreemde indruk dat je door een oud fotoboek bladert. Als alle kleur is verwijderd, krijgt de wereld een nieuw aanzien; het is meer serene en serener, maar de essentie is er nog steeds. Ze schakelt regelmatig tussen het werken in kleur en in zwart-wit.

Vertrouwelijk! is een documentaire geproduceerd door Tahmina Akefi, de verloofde van Peter R. de Vries. Wijlen misdaadverslaggever Peter R. de Vries stond bekend als vrij beschermend voor zijn persoonlijke ruimte (39). De meeste details van hun liefdesaffaire, inclusief intieme foto’s en het huwelijksaanzoek, werden aan de algemene wereld onthuld. Mensen die het weten zeggen dat, tot ongenoegen van Peter’s andere familieleden…

Maar wilde ze Peter ook dat Tahmina op televisie zou verschijnen en uitgebreid zou praten over hun relatie in de zes jaar dat ze samen waren. Het is vrij moeilijk om zelfs de mogelijkheid te doorgronden. In de film ‘Confidential’ parafraseert Tahima hun liefdesbrieven, toont intieme foto’s van hen beiden en reist met een roterende camera naar locaties die voor haar belangrijk waren tijdens haar relatie met De Vries.

Ze zegt dat hij haar “schattig” noemde toen ze samen jonger waren. Ze plaatsten een slot op een brug in Praag om te laten zien hoeveel ze van elkaar hielden, en Peter kerfde hun namen in een stenen muur bij Kaappunt in Zuid-Afrika en zei tegen haar: “Wij zijn hier ook vereeuwigd.”
Wanneer Peter een jaar geleden voor haar op zijn knieën valt, wordt aan het publiek onthuld dat de…

cruciale tijd in het verhaal is aangebroken. “Hij staarde me aan met een prachtige, zachte uitdrukking in zijn ogen, en toen legde ik mijn handen op zijn gezicht, en hij zei: “Ik plaagde hem eerst een beetje, zoals… hmm, laat me overwegen of ik wil aan.”

Maar uiteindelijk antwoordde ik met ja en zeker. De timing is vastgesteld voor de zomer van 2022, en op dat moment zijn ze van plan om ook hun relatie openbaar te maken. Ze besluiten een armband te kopen om als teken te dragen van hun solidariteit terwijl ze in Wenen zijn, en dat doen ze ook.

Kelly, de dochter, heeft besloten een leven buiten Nederland te gaan leiden. Ze woont al een aantal jaren in Ghana, waar ze de non-profitorganisatie Meet Kate runt. Via haar stichting werkt ze er hard aan om zoveel mogelijk kinderen in Afrika te helpen.

Jacqueline De Vries Leeftijd
Jacqueline De Vries Leeftijd

In die tijd vertelde Peter aan Libelle dat hij, hoewel hij duidelijk trots is op zijn dochter, het ook moeilijk vindt dat ze zo ver weg is. “Het feit dat het daar goed gaat, maakt het voor mij eenvoudiger om het te doen,” zei ze. In 2009 reisde Peter met Johnny de Mol naar Ghana voor het televisieprogramma getiteld.