Jan Rot Ziek

Jan Rot Ziek:- Jan beweert dat het podium de enige plek is waar hij echt geluk vindt en dat hij, ondanks zijn ziekte, er nooit aan heeft gedacht om te stoppen met optreden. Volgens wat hij in het tijdschrift zegt: “Ik heb zelfs zware chemotherapie uitgesteld omdat het midden in de tour zou vallen.”

Jan Rot Ziek
Jan Rot Ziek

[Nodig citaat] Zelfs als het duidelijk is dat zijn toestand snel verslechtert, is het onmogelijk om hem van de eerste plaats te verplaatsen.”Het is ook opmerkelijk dat ik vroeger volledig opgeladen en leeg het podium opliep, en vandaag sta ik praktisch buiten adem op het podium met een lege batterij, maar na een paar nummers ben ik helemaal nieuw leven ingeblazen”, zei ze.

“Het is heerlijk dat ik vroeger helemaal opgeladen en leeg op het podium liep.” Ik heb niet eens meer het gevoel dat ik doodga aan mijn ziekte. “Jan had zich altijd voorgesteld om tot ver in de negentig op het podium te staan, maar aangezien hij niet zeker weet hoeveel tijd hij nog heeft, hoopt de zanger dat hij in staat zal zijn om te geven wat zijn laatste show zal zijn.

Omdat niemand weet hoe lang ik nog te leven heb, moesten de voorstellingen die voor de maanden december en januari waren geboekt, worden verplaatst. Dit is echt een onaangename situatie.Dat geldt zeker voor mijn enorme Rotavond, die in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam wordt gehouden en een top gastenlijst zal bevatten van gastzangers en muzikanten.

Dit evenement is ook bedoeld als een groots afscheidsfeest’, legt de zanger uit. Jan blijft ondanks het nieuws optimistisch en zegt: ‘Dat is in ieder geval weer een reden om nog even door te leven.’Hij meent dat de omstandigheden nogal eigenaardig zijn.

“Plots merk je dat je in een valstrik zit. Ik voel me niet zo lekker en ben wat sneller vermoeid dan normaal, maar verder kun je niet anders zeggen.” een paar dagen nadat hij het nieuws zelf had gehoord, besloot hij de rest van de wereld erover te vertellen.

“Een optreden was de vonk die het geheel deed ontbranden. Daarna voelde ik de behoefte om te gaan zitten. Hoewel mijn stem verbeterd is, ben ik niet meer dezelfde Jan Rot die ik vroeger was, want ik heb nog maar de helft van mijn vorige kracht. Het lijkt alsof je iets voor me achterhoudt, maar in al mijn jaren heb ik nooit een geheim gekend.

Hij bracht zijn punt op het podium op een plechtige manier over. “Ik zei:” Ik heb geweldig nieuws. Zelfs als ik niet veel tijd meer te leven heb, kun je me nog steeds live op het podium zien. Dat zal een aanzienlijk aantal individuen niet meer kunnen redden.

Jan Rot Ziek
Jan Rot Ziek

Dit is donkere humor, maar voor mij is dit de enige manier waarop ik er op dit moment mee om kan gaan. De reden is dat het dient als een voorhamer voor mijn gezin. Ik ben vader van vier kinderen, de twee jongste zijn 10 en 13 jaar oud.

Na dat optreden nam hij de beslissing om zijn verhaal te vertellen via een bericht dat hij op Facebook plaatste.Sinds die tijd heeft zijn online winkel veel verkeer gezien. Zijn platen, boeken en tickets voor zijn volgende optreden, OK Boomer, verkopen als warme broodjes aan de kassa.

Het spreekt zijn smaak aan. “Veel mensen ontdekken me nu pas, maar sommigen van hen zijn dezelfde individuen die me dertig jaar lang zijn vergeten en zich plotseling herinneren wie ik ben”, zei ze. Daarna speelde hij een hervertelling van Danny Vera’s “Roller Coaster”, die werd ontvangen met bijval en dankbaarheid van fans die via Twitter werden ontroerd.

Rot heeft goede hoop dat hij ondanks de situatie toch plezier zal hebben. In zijn laatste verklaring noemde hij de scans die de tumoren vertoonden en zei: “Maar echt, ik hoop dat iemand zegt: we hebben de foto’s verwisseld.”

De muzikant, bij wie darmkanker was vastgesteld die zich had verspreid naar andere delen van zijn lichaam, zei onlangs dat zijn toestand veel sneller verslechterde dan artsen hadden verwacht.
Het waren geen maanden, maar eerder weken dat hij nog te leven had. Daarom besloot hij alle geplande optredens af te blazen, inclusief het grote verjaardagsconcert dat eind deze maand zou plaatsvinden.

In een recente column blikt hij terug op een onvergetelijke gebeurtenis die plaatsvond in de Ziggo Dome. Bij Matthijs gaat het concert verder, de zangeres gaf een optreden en werd beloond met een staande ovatie van het publiek van 15.000 mensen.Volgens wat Rot schreef over het concert: “Backstage tranen stromen over zijn wangen.” ‘Ja, je gaat dood, maar ze zullen niemand van ons dit moment kunnen afnemen.’

Jan had zich altijd voorgesteld om tot ver in de negentig op het podium te staan, maar aangezien hij niet zeker weet hoeveel tijd hij nog heeft, hoopt de zanger dat hij in staat zal zijn om te geven wat zijn laatste show zal zijn. Omdat niemand weet hoe lang ik nog te leven heb, moesten de voorstellingen die voor de maanden december en januari waren geboekt, worden verplaatst. Dit is echt een onaangename situatie.

Jan Rot Ziek
Jan Rot Ziek

Dit geldt absoluut voor mijn enorme Rotavond, die zal worden gehouden in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en zal beschikken over een eersteklas gastenlijst van gastzners en muzikanten. Dit evenement is ook bedoeld als een groots afscheidsfeest’, legt de zanger uit. Jan blijft ondanks het nieuws optimistisch en zegt: ‘Dat is in ieder geval weer een reden om nog even door te leven.’

Er is besloten om geen van de geplande optredens of afscheidsevenementen te houden, omdat hij beweert dat zijn toestand verslechtert. De muzikant en zijn show, OK Boomer, maken momenteel hun weg door het land. Eind deze maand zou er een groots afscheidsfeest plaatsvinden in theater Nieuwe Luxor in Rotterdam. Op dit moment is dat echter niet het geval.

“Ik ervaar een verslechtering van mijn toestand. Hierdoor kan geen van onze eerdere plannen worden uitgevoerd. De rest van OK Boomer, evenals, helaas, het grote afscheidsfeest dat in april in Nieuw Luxor zal worden gehouden 24. De theaters nemen contact op met de kaartkopers.

Vanwege de geldende veiligheidsmaatregelen, die pas de avond ervoor op de persconferentie bekend werden gemaakt, ging het concert van Vrienden van Amstel Live dat afgelopen weekend zou plaatsvinden niet door.Daardoor werden de voorbereidingen tot de avond ervoor uitgevoerd. Simon Keizer had niets positiefs te zeggen over de gang van zaken bij de administratie: