Jeroen Rietbergen Dochter

Jeroen Rietbergen Dochter:- De vraag of Linda de Mol de relatie met Jeroen Rietbergen een tweede kans wil geven, wordt nu door haar overwogen. De dochter van Noa is net zo geschokt als iedereen in Nederland over deze ontwikkeling. Zodra Jeroen toegaf zich ongepast te hebben gedragen bij The Voice, verbrak ze direct alle banden met hem. En ze wil ervoor zorgen dat dat zo blijft.

Jeroen Rietbergen Dochter
Jeroen Rietbergen Dochter

Het is ongetwijfeld het onderwerp van gesprek onder de bewoners van Het Gooi, aangezien Jeroen vaker bij Linda thuis te zien is. Zodra die informatie openbaar werd, gaf Linda’s manager, Xenia Kaspers, een verklaring af waarin hij de beschuldigingen ontkende. Volgens haar is er geen verband tussen de twee.

Een van Linda’s andere vrienden of kennissen heeft bevestigd dat uw verklaring juist is. Er is momenteel geen romantische connectie. De bekende vertelt zijn te vinden in de bekende publicatie Verhaal, die regelmatig verschijnt.

Volgens wat Linda heeft gedeeld met mensen in haar directe omgeving, evalueert ze momenteel of ze geïnteresseerd is in een tweede poging een relatie met Jeroen te geven. Met andere woorden, hoeveel liefde hebben ze nog voor elkaar, en hebben ze nog genoeg vertrouwen voor elkaar? “

Maar als Linda echt besluit om Jeroen een tweede kans te geven, is de kans groot dat haar dochter Noa zich ertegen zal verzetten. Volgens wat er in het verhaal wordt gezegd, kan Noa de motivaties van haar moeder niet begrijpen, iets wat velen om haar heen volledig begrijpen.

Noa was woedend toen Jeroen toegaf dat hij achter de schermen van The Voice of Holland seksueel wangedrag had gepleegd. Meteen na Jeroen’s bekentenis verbrak Noa alle banden met haar stiefvader. En dit ondanks het feit dat ze vanaf het begin goed met elkaar konden opschieten.

Door de aantijgingen van haar ex-partner Jeroen Rietbergen en de daaropvolgende breuk met hem wordt Linda de Mol tegenwoordig nog maar zelden gezien. Het is al geruime tijd relatief stil op televisie, online en op de voorkant van haar tijdschrift LINDA. Haar dochter Noa heeft een schattige foto van haar moeder op Instagram geplaatst.

Zoals Story de week ervoor kon ontdekken, waren niet alleen Het Gooi maar ook andere publicaties verrast dat Linda de Mol zou onderzoeken welke gevoelens zij nog heeft voor haar grote liefde, Jeroen Rietbergen. Ook voor dochter Noa zou het als een schok komen, terwijl zoon Julian er helemaal geen moeite mee zou hebben…

Een verschuiving in het patroon van haar relaties, die niet alleen op weerstand stuit van de mensen in haar omgeving, maar ook van haar eigen familie, haar oudere broer, evenals haar baas, zou in deze situatie recht tegenover haar staan, en alle essentiële knoestige problemen zouden hiermee zijn opgelost.

Jeroen Rietbergen Dochter

Jeroen was tenslotte een van de belangrijkste factoren die ertoe bijdroegen dat Johns programma, The Voice of Holland, uit de ether werd gehaald, en het was onwaarschijnlijk dat het programma ooit nog zou worden uitgezonden.

Na haar hele leven te hebben gewijd aan de televisiewereld, heeft Linda een transformatie ondergaan en is ze nu bereid het geluk na te streven dat alleen zij kan bieden.Daarnaast zou er tegenstand zijn van haar dochter Noa (22).

Deze rijzende ster, die al naam aan het maken is als voetbalreporter, kon de doelstellingen van haar moeder niet achterhalen.Volgens degenen die op de hoogte waren van de situatie, gaf Jeroen toe seksueel wangedrag te hebben gepleegd met meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd als Noa.

Eerder deed het verhaal de ronde dat ‘loslippige buren’ de media zouden hebben gewaarschuwd dat Jeroen weer was gesignaleerd en dat de twee het opnieuw zouden proberen. Geen van deze dingen is bevestigd, maar de geruchten circuleren nog steeds. Er werd ook gezegd dat de dochter, Noa, de mening van haar vader niet deelde. De directie van Linda’s bedrijf heeft ons laten weten dat dit allemaal onzin is.

Te midden van alle roddels heeft Noa een oude foto geplaatst waarop ze haar moeder omhelst terwijl ze bij een voetbalwedstrijd waren. De foto heeft een bericht dat eenvoudigweg “Mama” zegt en er staat ook een hart naast om aan te geven dat alles in orde is tussen de twee.

Volgens Noa kon ze zich in de onmiddellijke nasleep van de scheiding alleen concentreren op de ‘goede dingen’. Zo kon ze een nieuw bed uitzoeken, ging ze vanaf dat moment twee keer zo vaak op vakantie en kreeg ze op haar verjaardag twee keer zoveel cadeautjes. Ze kreeg ook haar eerste telefoon zodat ze een sms kon sturen als er iets mis was. Nu denkt ze daar anders over.

Noa, de puber, besefte pas wat ze had gedaan toen ze naar de podcast van Roel van Velzen luisterde en haar moeder hoorde praten over het incident in kwestie. “Daarna merkte ik dat ik dacht: ‘Oh mijn god, mama, je hebt dat zo geweldig gedaan. En natuurlijk de oude man ook.’

Ondanks het feit dat mijn parents waren niet meer samen toen ik opgroeide, ik heb echt een geweldige opvoeding gehad. Ze zeggen dat je als kind naar de ouder ging die het meest leed. Hoewel ons gezin uit elkaar viel, zorgde het feit dat we bij onze moeder bleven ervoor dat we heel dicht bij elkaar konden groeien. “

Noa noemt toetsenist en componist Jeroen Rietbergen haar ‘vader van vrienden’, en Linda is nu heel tevreden over haar relatie met hem. De jongeman, die 21 jaar oud was, merkte op dat “hij degene is die ons gezin weer compleet heeft gemaakt”.

Zowel de moeder als de dochter namen deel aan het interviewproces. Tijdens het interview verklaarde de dochter, Noa, dat ze haar moeder fysiek volgt, maar niet van plan is in haar voetsporen te treden. U kunt die foto’s in de volgende paragrafen bekijken.

Jeroen Rietbergen Dochter
Jeroen Rietbergen Dochter

Ze herinnert zich dat ze er nu aan dacht en zei: “Als ik er nu aan denk, hebben we mam onbewust pijn gedaan.” Ook al maakte ze elke dag groenten voor ons, papa stond ons toe om af en toe pizza te eten. Daarom zouden we reageren met iets in de trant van: “Nou, die hebben we bij papa niet nodig.”