Jeroen Verdick Leeftijd

Jeroen Verdick Leeftijd:- Jeroen Verdick is een uitstekend voorbeeld van het echte Kempen -karakter; Hij is vrolijk, humoristisch en heeft een vertederend Nederlands accent. Jeroen sprak in 2016 nog een schot in 2016, dit keer op een podium, nadat hij ontdekte dat zijn vorige functie als financieel adviseur niet de ideale dagbaan was.

Jeroen Verdick Leeftijd
Jeroen Verdick Leeftijd

Hij demonstreerde onmiddellijk dat Kempenaarders meer humor hebben dan alleen door hun grappige dialect kan worden verklaard, en in datzelfde jaar nam hij deel aan Humo’s Comedy Cup en maakte het helemaal tot de halve finale.

Sinds die tijd is Jeroen behoorlijk actief en is zijn aanwezigheid in het landschap van Vlaamse komedie zeer op prijs gesteld. Vanwege zijn grenzeloze creativiteit en jeugdige vitaliteit, zal hij je nooit toestaan ​​om zelfs een moment van verveling te ervaren.

Het vermogen van Jeroen is ook op televisie aangetoond.Tijdens het vierde seizoen van “Hoe Zal ik het Zeggen”, was hij verantwoordelijk voor het leveren van enkele van de meest oprechte en hilarische berichten van de show aan nietsvermoedende “slachtoffers”. Bovendien kreeg hij de gelegenheid om een ​​humoristische voice-over te bieden voor de show Love Island tijdens de eerste drie seizoenen.

Je bent waarschijnlijk bekend met Jeroen Verdick uit zijn rol als Sidekick van Jens Dendoncker in de televisieserie .Bovendien kun je hem op VTM zien gaan in de show getiteld’ Meet & Friet ‘, waarin Jeroen een verscheidenheid aan BV’s ontmoet in hun gewenste chipwinkel.

Daarom is het de hoogste tijd voor hem om verder te gaan naar het volgende niveau, wat zijn debuutshow is getiteld “Alone”. Op deze manier streeft hij, met zijn besmettelijke accent, om de wereld te begrijpen die alleen om hem heen is. Terwijl Jeroen naar zijn authentieke zelf zoekt, brengt hij je mee op zijn reis door de noodzakelijke fantasie en absurditeit.

Je deelname aan het programma georganiseerd door Philippe Geubels was een van Jeroen’s eerste echte optredens op televisie, en dat deed je naast hem. Jeroen Verdick: “Zeker, televisie is in dit opzicht een effectief medium. Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg.”

Inderdaad, je hebt helemaal correct. Het komt erop neer dat het veel moeite doet, volhardend blijft en natuurlijk wat geluk aan je zijde hebben. Ik begon op te treden op een aanzienlijk aantal open mic -avonden. Dat is een belangrijke investering die u moet doen, maar u moet dit echt doen.

Jeroen Verdick Leeftijd

U zult op deze manier een groot aantal individuen ontmoeten, u kunt uw prestaties voortdurend verbeteren en u zult proberen uw weg te vinden. En natuurlijk is er ook de kwestie om het meeste uit de mogelijkheden te halen die zich voordoen. Ter illustratie kreeg ik de gelegenheid om te spelen als ondersteuningsact voor Jens Dendoncker.

Dat vond vrij vaak plaats in West -Vlaanderen, en de dagen waren lang vanwege het feit dat ik op dat moment nog steeds werkzaam was. Aan de andere kant biedt dit je de mogelijkheid om geleidelijk een reputatie voor jezelf op te bouwen, en je moet er het beste van maken.

We hebben allebei achtergronden in accountancy en belastingheffing. Het kan worden beschouwd als een ongewone optie om te interviewen voor Ontderox. Maar komische timing is aanzienlijk belangrijker. Ik ben benieuwd hoe dat bleek.Oh mijn mijn, ik heb altijd zo’n passie gehad voor het optreden op het podium. Om je de waarheid te vertellen, is het zo sinds mijn kindertijd.

Maar ik heb nooit door die plannen gevolgd. Ik ben onlangs afgestudeerd aan school en begon te werken bij Joos Consulting, namelijk in de rol van een financieel consultant.Allemaal goed, dat alles, maar na een paar jaar kreeg ik de sensatie dat ik niet genoeg was van een bureauman om een ​​volwaardige carrière op dit gebied te creëren.

Ik kon mijn creatieve kant gewoon niet helemaal loslaten. Ik kon het gevoel niet schudden dat ik op dat podium wilde komen. En in alle eerlijkheid was humor de meest voor de hand liggende optie. Dat leek het meest logische te doen. “

We hebben ook dit opkomende talent op VTMGO in “Meet & Friet” bekeken, waar Jeroen diverse BV’s ontmoet in hun favoriete chipwinkel. Dit is een show waarin ze mensen een helpende hand geven om berichten op een ongelooflijk innovatieve manier te leveren.

Verder zorgde hij voor een nacht van stand-up komedie van het hoogste kaliber voor een groot aantal mensen in zijn ‘eindejaars’, die hij samen met Bert Gabrils had georganiseerd, waardoor het een avond is dat ze nooit zullen vergeten.

Jeroen Verdick Leeftijd
Jeroen Verdick Leeftijd

Daarom is het de hoogste tijd voor hem om de volgende stap te zetten, die zijn eerste volledige avondconcert wil uitvoeren, getiteld “Alone”. Op deze manier streeft hij, met zijn besmettelijke accent, om de wereld te begrijpen die alleen om hem heen is. Jeroen leidt je door zijn zoektocht naar de echte ik met behoud van de vereiste lucht van verbeelding en absurditeit.