Jo Hens Vriendin

Jo Hens Vriendin:- Jo Hens heeft jarenlang het personage “Niko” geportretteerd in de televisieserie Familie. Niko is momenteel onder invloed van boksen en de 33-jarige acteur zegt in Primo dat hij niet gezond genoeg was om zo’n verhaal te vertolken, ook al was hij momenteel in de ban van het boksen…

Jo Hens Vriendin
Jo Hens Vriendin

Hoewel Jo Hens vooral bekend is om zijn rol als Niko Schuurmans in ‘Family’ in ‘Family’, is Jo zoveel meer dan alleen een rol. Ter illustratie zingt hij met de feestband Level Six en die maken zich op voor een volgend optreden. Na het succes van Corona kijkt de band er weer naar uit en dit keer komt er een nieuwe zangeres: Lisa Michels.

Onlangs nam Level Six voor het laatst afscheid van Katerine Avgoustakis, die de afgelopen jaren de vrouwelijke stem van de band was. Katerine heeft een standaard dagtaak. Echter. Ze is echter onlangs professioneel begonnen met zingen en ze merkt dat ze het niet meer leuk vindt. Het was tijd voor Katerine om afscheid te nemen van Level Six.

Volgens zanger Jo Hens, die Dag Totaal over hun beslissing sprak: “Toen we bij Level Six voelden dat Katerine op de rem trapte, hebben we unaniem besloten de samenwerking te beëindigen.” Er is niet het minste debat, op zijn zachtst gezegd. “We hebben afscheid genomen van alle liefde en genegenheid in de wereld”, benadrukt Jo Hens.

Jo Hens, die 33 jaar is, gaat op tournee met Lisa Michels, die 32 jaar is en in 2015 Karen Damen mocht opvolgen als opvolger van K3’tje. Zijn personage, Niko, gaat de opnamestudio in met Vanessa’s personage, K3, een voormalige roodharige, om te werken aan een nummer voor de show Family.

Een gelukkige en gelukkige gebeurtenis voor Jo en zijn band, band Level Six. De twee hebben een dubbelgesprek waarin ze hun eerdere werk samen bespreken;; het vertrek van Gunter Levi uit de show “Family” en Lisa’s reis met K3. “Ik ben afgestapt van de activiteiten die geschikt zijn voor kinderen. Ik ben sindsdien behoorlijk vooruitgegaan.

Katerine en Level Six hebben hun vriendschap volledig verbroken. “Met pijn in het hart neem ik afscheid van de groep, die allemaal vrienden zullen blijven voor de rest van hun leven. Als ik klaar ben met 250 shows, ga ik ze heel erg missen, maar op de tegelijkertijd ga ik de extra tijd die ik met mijn familie moet doorbrengen waarderen.’ familie. “

Volgens wat in Primo staat, beschouwt Jo Hens de ontwaakte beweging als een positieve ontwikkeling; niettemin zijn er gelegenheden waarin hij gelooft dat politieke correctheid buitengewoon positief is. “Ik vind het verschrikkelijk dat een man zo goed moet kijken naar wat hij zegt.”

Mijn vriendin fietst ook regelmatig door die buurt, maar gelukkig voor haar is er nooit iets ergs in haar opgekomen. Dit is echter iets verschrikkelijks, en het heeft ervoor gezorgd dat ik de hele nacht wakker ben gebleven.In het tv-programma ‘Family’ zucht Jo.

Ik heb sommige mensen horen zeggen dat Julie een riskante route nam toen ze reed. Maar welk pad is het gevaarlijkst en moet het overdag worden genomen.Helaas is in de wereld van vandaag niets uitgesloten. ” vraag. “

“Je kunt misschien beweren dat het voor een meisje beter is om ‘s avonds laat niet alleen naar huis te lopen, maar dit is nog steeds een zeer gevaarlijke situatie. Als het echter ook overdag niet kan worden voltooid, dan hebben we te maken met een zeer belangrijk probleem. Het is onmogelijk dat Steve Bakelmans de gevangenneming kon ontwijken.

Het is mij een raadsel waarom er niet aanzienlijk strenger wordt opgetreden. En het feit dat het, ondanks ieders inzet, twee jaar duurt voordat die zaak zich voordoet, is onvoorstelbaar. “ondoorgrondelijk.”
Het roept, roept uit, op een gefrustreerde toon: “Niets is meer mogelijk!” “Op andere momenten kan het behoorlijk absurd zijn.”

Jo Hens Vriendin
Jo Hens Vriendin

Hij merkt bijvoorbeeld dat een cabaretier snel van alle zenders wordt verwijderd als hij een paar controversiële onderwerpen bespreekt en trekt die conclusie. “Hoewel ik van mening ben dat om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken, je erom moet kunnen lachen,”

Een nieuw brouwsel is in productie sinds Niko het enkele maanden geleden overnam. Er werd besloten om dat ding “Bommake” te noemen. Anna Dierckx, ook wel bekend als “de oma”, werd gekozen als de officiële mascotte van het merk. Anna Dierckx, ook wel ‘de oma’ genoemd, werd gekozen als officiële mascotte van het merk.

Jo verzekert ons dat zijn karakter de komende maanden aanzienlijk zal groeien. Jo verzekert ons dat zijn karakter de komende maanden aanzienlijk zal groeien. En hij doet er alles aan om zijn eigen bier te brouwen.” En hij doet er alles aan om zijn eigen bier te brouwen.”

In een interview met Story onthult hij iets dat enigszins opzienbarend is over dit onderwerp. “In de meeste gevallen gebruiken we bier dat doe bevatten geen alcohol bij het naspelen van bepaalde scènes. Volgens Jo: “Alleen op vrijdagavond hebben ze de moed om echte pinten te zijn.”

De zangeres is van plan om in de toekomst minder tijd ‘s nachts door te brengen, zodat ze meer aandacht kan besteden aan zowel haar carrière als haar persoonlijke leven. carrière en haar persoonlijke leven.

En er is een nieuwe leider gekozen om het over te nemen. En er is een nieuwe leider gekozen om het over te nemen. Op 8 maart wordt de identiteit onthuld van de persoon aan wie Katerine de fakkel zal doorgeven.

In de film Primo stelt het personage Jo Hens openhartig dat “ik fysiek eigenlijk helemaal niet uitgerust was om zo’n scenario te spelen.” Op dat moment ben ik serieus gaan nadenken op welke gebieden ik verbeteringen zou kunnen aanbrengen. En het antwoord was heel eenvoudig: verander gewoon je dieet en ga meer bewegen.

De acteur, die 33 was op het moment van de gebeurtenissen in Primo, merkte op: “Ik had er nog nooit zo over nagedacht.” Ik raakte er gewoon aan gewend, waaronder het consumeren van vet voedsel en vaak de nacht doorbrengen in het gezelschap van mijn vrienden. De acteur kwam uiteindelijk tot de conclusie dat het nodig was om in te grijpen…

“Ik heb altijd geweten dat het tijd was om er iets aan te doen, maar ik had echt geen ander doel voor ogen”, zei ze. “Ik had geen andere plannen.” Dat veranderde toen ik de kans kreeg om over boxing.boxing te schrijven. “Jo Hens doet deze uitspraak in Primo. Het was de aanzet van de buitenwereld die hij nodig had om een ​​verandering in zijn leven aan te brengen…

Jo Hens Vriendin
Jo Hens Vriendin

Op dat moment besloot ik mijn gezondheid serieus te nemen en begon ik meer te sporten. Vroeger was ik goed in het bedenken van redenen om niet te beginnen, maar nu heb ik geen goede meer. De afgelopen maanden, maanden heeft er een significante verschuiving plaatsgevonden in mijn levensstijl “, onthult Jo Hens, die verscheen in Family, in Primo.