John Nettles Ziek

John Nettles Ziek:- John Nettles, ook bekend onder zijn bijnaam John, werd geboren op 10 november 1943 in de stad St. Austell, Cornwall. Anno 2022 staan ​​de acteur en schrijver bekend om hun rollen in Bergerac en Midsomer Murders.

John Nettles Ziek
John Nettles Ziek

Het astrologische teken van John Nettles is Weegschaal en hij heeft op dit moment de leeftijd van 78 bereikt. John Nettles voelt zich onwel. John Vivian Drummond Nettles, OBE, is een bekende Britse acteur die werd geboren op 11 oktober 1943. Hij is vooral bekend om zijn uitvoeringen.

De speciale aflevering, volgens een woordvoerder van ITV, “zal een licht werpen op het fictieve Engelse graafschap Midsomer, kijkend naar de talloze mysterieuze misdaden en moorden die het zullen overkomen, evenals een eerbetoon aan het uitzonderlijke talent op en buiten het scherm.

die sinds 1997 een cruciale rol hebben gespeeld om miljoenen kijkers aan hun scherm gekluisterd te houden.” Midsomer is een fictief graafschap in Engeland. De speciale aflevering gaat over de talloze mysterieuze misdaden en moorden die in Midsomer hebben plaatsgevonden.

In een verklaring bracht Mark Robinson, de uitvoerend producent van de show, een verklaring uit waarin hij zei: “Er is de afgelopen 25 jaar zoveel veranderd op de Britse televisie, maar Midsomer Murders is de hele tijd een constante geweest.” Na zijn debuut in de populaire Britse komedie “The Liver Birds” (1969), waarin hij de rol van de Jersey-onderzoeker “Jim Bergerac” speelde, werd hij snel beroemd en werd hij een begrip.

De tv-show “Bergerac” (1981) was een enorm succes in Groot-Brittannië en werd overgebracht naar verschillende landen over de hele wereld, waaronder Frankrijk, Spanje en Griekenland, waardoor hij duizenden volgers kreeg in elk van die landen.

John Nettles, die de rol van DCI Tom Barnaby in de show had geportretteerd vanaf het begin in 1997 tot zijn vertrek in 2011 na een reeks van 14 jaar, wordt algemeen beschouwd als de persoon die verantwoordelijk is voor de snelle opkomst van de show, die nog steeds deze dag.Zijn karakter maakte de aankondiging dat hij het korps zou verlaten en de baan doorgaf aan zijn neef John (Neil Dudgeon), die sindsdien de leiding van de show heeft overgenomen.

Nettles erkende dat hij geen idee had hoeveel afleveringen hij zou gaan filmen toen hij de baan voor het eerst aannam (81, voor degenen die nieuwsgierig zijn), maar dat het een genoegen was geweest om dit te doen. Hij maakte deze bekentenis op het moment van zijn vertrek uit de show.

“Toen we in 1996 de pilot voor The Killings at Badger’s Drift aan het filmen waren, had ik nooit verwacht dat ik zoveel afleveringen zou gaan filmen”, vertelde hij me. “Ik had nooit gedacht dat ik zoveel afleveringen zou gaan filmen.” “Deel uitmaken van zo’n langlopende serie met zo’n geweldige cast en fantastische verhalen was een geweldige ervaring voor mij. Voor mij markeert dit het einde van een hoofdstuk.”

Na zijn deelname aan een aantal amateurproducties gedurende zijn tijd op de universiteit, trad John uiteindelijk toe tot het Royal Court Theatre en lanceerde hij een succesvolle carrière op het podium. Daarna werd John gecast in zijn allereerste film, een Amerikaanse productie genaamd ‘One More Time’.

John Nettles Ziek

Na slechts een jaar werd hij gecast in een terugkerende rol in het televisiedrama A Family at War, dat in totaal twee jaar duurde.In de televisieseries Midsomer Murders (1981-1991) en Bergerac (1981-1991). (1997-2011).

Tussen deze twee stints was hij een actieve deelnemer in de Royal Shakespeare Company. Hij verscheen voor het eerst op het podium van de Universiteit van Southampton, waar hij filosofie en geschiedenis had gestudeerd.

Nettles heeft geen kinderen meer buiten zijn dochter, die Emma Nettles heet. In 1970 werden John en zijn toenmalige vrouw Joyce Nettles voor het eerst ouders van hun dochter Emma Nettles.Gegevens over de dochter van John zijn echter relatief schaars en niet beschikbaar.

Emma Nettles, ook bekend als Emma Nettles, is een zeer trotse moeder voor haar twee kinderen, Nathan John en Sophie.Nadat hij in 1962 afstudeerde aan de St. Austell Grammar School, vervolgde hij zijn opleiding aan de Universiteit van Southampton, waar hij afstudeerde in geschiedenis en filosofie.

Acteren was iets waar hij in geïnteresseerd raakte terwijl hij nog op de universiteit zat, en hij speelde grotendeels ondersteunende rollen in shows in het Royal Court Theatre. Nadat hij had besloten een carrière in het theater na te streven, stopte hij met school en trad hij toe tot de Royal Shakespeare Company in Stratford-upon-Avon.

Daarna werkte hij voor theatergroepen in Manchester en Exeter, naast het Royal Court Theatre in Londen.In 1970 maakte hij zijn acteerdebuut in de film One More Time, waarin hij een kleine rol had. Zijn rol was een van de ondersteunende karakters.

In de context van de Britse televisieserie speelde Nettles de rol van dokter Ian McKenzie.A Family at War was een Britse televisieserie die in 1971 en 1972 werd uitgezonden en de avonturen van een familie in Liverpool te midden van de chaos van de Tweede Wereldoorlog portretteerde.

In de 87 afleveringen van de Bergerac-televisieserie die tussen 1981 en 1991 werd uitgezonden, speelde Nettles de rolvan Detective Sergeant (DS) Jim Bergerac, die op het eiland Jersey werkte. Deze rol bracht hem de meeste bekendheid.Nettles heeft twee huwelijken achter de rug. In 1966 ging hij zijn eerste verbintenis aan in de vorm van een huwelijk met Joyce Nettles.

In 1970 verwelkomden ze een dochter genaamd Emma op de wereld.Desondanks hebben John en zijn vrouw, Joyce Nettles, hun scheiding in 1979 afgerond om redenen die momenteel onbekend zijn. Hij was voorheen getrouwd met Joyce Nettles, die ook werkzaam was in de filmindustrie als casting director op de castingafdeling.

Nettles gaf zijn streven naar liefde niet op, ondanks het feit dat hij gescheiden was. In juli 1995 trouwde John Nettles met zijn nu-vrouw, Cathryn Sealey, in een kleine, intieme ceremonie in Evesham, Worcestershire, waarbij alleen directe familieleden en goede vrienden aanwezig waren. Het charmante paar heeft nog geen kinderen samen.

De adoptieouders van John zijn Eric en Elsie Nettles, respectievelijk man en vrouw. John is hun biologische zoon. Hoewel informatie over zijn adoptiemoeder niet direct beschikbaar is, was zijn adoptievader, Eric Nettles, in zijn vorige leven timmerman.

John Nettles Ziek
John Nettles Ziek

John werd bij zijn geboorte geadopteerd en zijn biologische moeder was een Ierse verpleegster die tijdens de Tweede Wereldoorlog naar Groot-Brittannië verhuisde. De adoptieouders van John ontmoetten elkaar in Ierland. Er is momenteel echter geen informatie toegankelijk over de man die zijn biologische vader is.