Julia Lyskova Pojkvän

Julia Lyskova Pojkvän:- De spelade livepodcast på Way Out West för Nojesguiden Stockholmspris och den 26 februari firar Daddy Issues sitt årsjubileum med en konsert på Scalateatern i Stockholm.Den 27 februari var en extra föreställning planerad att äga rum.

Julia Lyskova Pojkvän
Julia Lyskova Pojkvän

När jag första gången hör Julia Lyskovas röst på morgonen är jag i lägenheten som hon delar med sin pojkvän och en kompis på Mariatorget i Stockholm. Denna lägenhet är en begagnad fastighet. Tiden börjar rinna ut efter ett år.

Han satt i soffan med slutna ögon och axlarna lutade framåt. Hon använder adjektiv som oavbruten, ärlig och självreflekterande när hon beskriver hur hon talar.Hon berättar om sin upplevelse i podcasten Daddy Issues på ett sådant sätt att lyssnaren får intrycket att de är mitt uppe i ett svårt scenario, som om de är mitt i ett missförstånd.

Malin Hansson på Expressen har tagit hjälp av Julia Lyskova för att prata om hur man blir vuxen, hur man tar ansvar för sina handlingar och hur man blir känd, samtidigt som man tänker på att alla vill leva sitt liv fullt ut. , fri från ånger och fylld av glädje.Jag tillbringade varje dag på Danderyds sjukhus medan min partner arbetade flitigt för att vara på en plats där de kunde få hjälp.

FLÄKT! En ung dam i Stermalm, Stockholm, stoltserar med sitt självförtroende när hon går längs Sturegatan iförd en kort svart kjol. Den kyliga februariluften tar fram glansen i det långa, mörka håret.
Det blir inte mycket mer verkligt än så, oavsett om du är mitt i en anställningsintervju eller sitter bredvid din bästa kompis. Det spelar ingen roll för mig om andra tycker att jag är galen eftersom jag tror att jag är precis som alla andra.

Alla som väntar på järnvägsstationen och när de ser en bebis tänker något i stil med “Tack om jag kunde hoppa” eller “Tack om jag kunde tafsa den här stången.” Enligt vad min terapeut har att säga om det, “luriga tankar för alla.”

Jag har inte funderat så mycket på att efterforska förlorade barn för närvarande, men jag tycker att de alla är väldigt coola och konstiga på sitt sätt, även om de inte delar denna information med någon. Ändå kommer jag att fortsätta att diskutera det.

Julia Lyskova Pojkvän
Julia Lyskova Pojkvän

Fram till tonåren är det normalt att ha episoder av depression samt trötthet varvat med tvångstankar. I ett avsnitt av Daddy Issues, avsnitt 39, diskuterar Julia Lyskova de utmaningar hon upplever när hon försöker undvika att stå till svars för allt som får henne att må väldigt hemskt. I det här avsnittet är hon uppriktig och uppriktig om de svårigheter hon möter. Vinden tar fart mitt i vår vilsamma snooze.

Att veta vem jag är och de kamper jag möter ställer mig inför ett betydande hinder. Men nu när jag har börjat träffa en psykiater som jag tror mycket på är jag optimistisk att saker och ting kommer att bli bättre. Julia Lyskova ger en förklaring till varför några av de sms jag skickade innan vår intervju inte fick något svar på flera dagar:

När jag svor den dagen att jag inte skulle lämna dig, var jag säker på att min mamma skulle dö om hon fick reda på sanningen. Det dröjer inte länge förrän det händer; det kan vara så jag ställer in mig, upprepar en handling ett visst antal gånger och börjar sedan känna mig mer upprörd. Efter att ha fått ytterligare ett sms från Alex Schulman insåg jag att jag behövde svara på 14 distinkta sms.

Jag är dock rädd att jag inte kommer att kunna ge någon hjälp i den här frågan. Problemen började när Julia Lyskovas mamma blev romantiskt inblandad med en kille från Stockholm och som ett resultat av att hennes familj flyttade från Eskilstuna till Taby kyrkby, som Julia uppfattade som en äldre och mindre känd version av Taby kyrkby som ligger längre norr om Stockholm.

Efter att hon gått ut gymnasiet började hon uppleva ökade nivåer av melankoli och ångest, vilket nådde en höjdpunkt när hon blev gravid. När jag först började jobba med tv-produktion var ett av kraven varje dag att jag skulle gå utan mat.

Men fram till slutet kunde jag inte sluta tänka på hur dumt det var av mig att tro att det skulle vara en bra idé att ringa mig.Systrarna Julia frågade om att få delta i podden igen, och när den kom hade det första avsnittet av Daddy Issues redan sänts.

Julia Lyskova Pojkvän
Julia Lyskova Pojkvän

Sedan dess har de skrivit 54 uppsatser där de lär människor att känna igen varandra, argumentera och tänka filosofiskt om vad som är viktigast i livet, till exempel vad som är viktigast i döden, vad som är viktigast i mental hälsa, och vad som är viktigast i karma, bland andra ämnen.

Det är nu dags att börja värma vattnet i vattenkokaren. När vi kom till jobbet för att spela in veckans avsnitt av podden, blev Julia Lyskovas blonda extensions synliga under hennes halsduk och avslöjade attvid en flodbåt kräver sina passagerare att sitta ner tillsammans.

När hon var på bussen fann hon sig själv fundera på om hon hade tandkräm droppande nerför hennes ben eller inte. Strax hade först nyligen fått en större vit fläck på sina svarta leggings när hon träffades av en ännu större vit fläck.

Enligt Julia Lyskova, som är 27 år, har de två inte delat säng tillsammans. Däremot ställer mer än 70 000 personer in varje vecka för att höra programledarna för Daddy Issues-podden, Julia Frandfors och Jenna Johnson, diskutera sina individuella åsikter om många aspekter av livet i Daddy Issues-podden.

Vid ett event arrangerat av Perfect Day Media i januari 2019 hade Julia Frandfors och Julia Lyskova sitt första möte med varandra. Julia Frandfors är anställd av Perfect Day Media. När medlemmarna i Perfect Day upptäckte att deras band delade ett namn med en annan grupp, kom Hannah Widell och Amanda Schulman på den inspirerade idén att sätta upp en show för de andra medlemmarna i deras band.