Kees Van Der Spek Gezin

Kees Van Der Spek Gezin:- Uiteindelijk werd hij gepromoveerd tot rechterhand van De Vries en medeverantwoordelijk voor een groot aantal rapporten in binnen- en buitenland. Deze verantwoordelijkheden reiken zowel over de landsgrenzen als over de internationale grenzen heen.

 Kees Van Der Spek Gezin
Kees Van Der Spek Gezin

Van der Spek en De Vries kregen een Emmy voor hun werk aan een show die gericht was op Joran van der Sloot en zijn vermeende betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee Holloway. Het programma werd uitgezonden voor meer dan een miljoen mensen en was het onderwerp van de nominatie van Van der Spek en De Vries.

Beiden hebben de gelegenheid gehad om het rapport in te zien. Van der Spek onderhield gedurende het onderzoek een gestage dialoog met de anonieme bron, Patrick van der Eem.Als gevolg van het besluit van Peter R. de Vries om te stoppen met zijn show, kreeg Van der Spek de kans om zijn eigen shows op SBS6 te presenteren. Scammers Abroad, Grave Without a Name, Murder of Suicide en Scammers zijn enkele van de shows die in deze categorie vallen.

op het wereldwijde web. Gedurende het seizoen was Van der Spek te zien in het programma Expeditie Robinson. Hij eindigde de race op de vijftiende plaats algemeen in het algemeen klassement. In oktober sloot hij een formele overeenkomst met RTL over een zakelijke samenwerking.

Als direct gevolg van bovengenoemde situatie heeft hij uiteindelijk het besluit genomen om zijn baan bij SBS voor een heel jaar op te zeggen. Op RTL is hij te zien met twee programma’s: Kees van der Spek Ontmaskerd en Kees van der Spek Oplichters Aanpakt.

Het was een zegen dat Van der Spek een aanzienlijk deel van zijn jeugd in andere landen kon doorbrengen. Na enige tijd in Israël en Duitsland te hebben gewoond, is hij met zijn ouders en zussen naar Nederland verhuisd en daarna naar Suriname en Burundi.

Aan de andere kant, toen hij zeventien jaar oud was, verhuisde hij terug naar Nederland, en verliet dat land pas op de dag dat hij stierf. Na het afronden van de lagere school in De Oude Hoven, een christelijke scholengemeenschap in Gorinchem, maakte hij de middelbare school af aan de Europese School in Bergen, waar hij zijn vwo-diploma behaalde.

 Kees Van Der Spek Gezin
Kees Van Der Spek Gezin

Op RTL is hij te zien met twee programma’s: Kees van der Spek Ontmaskerd en Kees van der Spek Oplichters Aanpakt. Hij is een man met ‘zeer radicale opvattingen’, aldus Van der Speks beschrijving van hem.

evenals een beweging die steeds meer aan een sekte begint te denken. Hij voegt eraan toe dat deze persoon de leider van deze groep is. Hij onderschrijft de overtuiging dat de aarde bolvormig is en dat de regering werkt aan kwaadaardige plannen voor een nieuwe wereldorde en tegelijkertijd duivelse ontwerpen ontwikkelt.Hij is op zoek naar zeventien families die geïnteresseerd zijn om een ​​stuk grond van hem te kopen, zodat ze allemaal samen kunnen komen op het land en een ‘waakzame samenleving’ kunnen vormen.

Van der Spek begon zijn carrière als tv-reporter nadat hij bij een persbureau in Alkmaar had gewerkt en verschillende reportagefuncties had, waaronder een bij het Algemeen Dagblad.Daarna begon hij te werken voor het programma. Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, eerst als redacteur, daarna als verslaggever en uiteindelijk als programmadirecteur.

Kees van der Spek is een bekende regisseur, journalist en programmeur uit Nederland. Zijn tv-programma’s over criminelen, zoals ‘Scammers Abroad’, zijn erg populair.De twee dingen die hem de meeste bekendheid hebben gebracht, zijn de Grave Without a Name en oplichters op internet.

 Kees Van Der Spek Gezin
Kees Van Der Spek Gezin

In de maand juni werd Kees geboren in de stad Nazareth, gelegen in Israël. In het verleden gebruikte hij een aanzienlijk deel van zijn tijd om naar andere landen te reizen.Na zijn tijd doorgebracht in Israël en Duitsland, maakte hij eerst zijn thuis in Nederland. Daarna verhuisde hij naar zijn thuisland Suriname en vervolgens naar Burundi.

Toen hij zeventien jaar oud was, verhuisde hij terug naar Nederland en vestigde daar een nieuwe formele residentie. Hij is al heel lang getrouwd met zijn vrouw, Annabelle van der Spek, en samen hebben ze vier kinderen.

Een van hun zonen heeft al een eigen gezin. Kees kwam via de televisie-industrie in de werkende wereld. Daarna vond hij werk bij Peter R. de Vries en zette daar zijn loopbaan voort.eerst als redacteur, daarna als verslaggever en uiteindelijk als regisseur van de show,

nadat hij in alle drie de hoedanigheden voor de show had gewerkt. Als gevolg van het besluit van Peter R. de Vries om zijn programma stop te zetten, kreeg Kees van der Spek de kans om zijn eigen serie op SBS te hosten.

Scammers Abroad, Grave Without a Name, Murder of Suicide en Scammers on the Internet zijn enkele van de series die onder deze categorie vallen. Na een aanzienlijke tijd nam hij de beslissing om te stoppen met SBS.