Kefah Allush Gezin

Kefah Allush Gezin:- is ontstaan ​​uit het toneelstuk “The Passion”, dat zich afspeelde in Leeuwarden. In de documentairereeks The Crusader and the Sultan of Allush, die in september werd uitgezonden, keken onderzoekers hoe Friese boeren deelnamen aan de Vijfde Kruistocht in de jaren 1300.

Kefah Allush Gezin
Kefah Allush Gezin

Hij was de presentator van de documentaireserie Jezus van Nazareth, die liep van oktober tot december en uit vier afleveringen bestond. Het jaar daarop, in de lente, werd een derde serie met de titel “Van Atlas tot Arabië” voor het publiek beschikbaar gesteld.

die zich concentreerde op voorheen onbekende volkeren en stammen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De vierde serie, getiteld ‘Oases in the Orient’, werd in de lente daarna uitgebracht.

In de maand juni, toen de opvolger Jezus van Nazareth arriveerde om de wereld te veroveren, ging Thomas in de maand juni naar India, toen de opvolger Jezus van Nazareth arriveerde om de wereld te veroveren, waarin hij zijn zoektocht naar het leven van de apostelen. Jezus van Nazareth zette zijn zoektocht naar het leven van de apostelen voort nadat hij was aangekomen om de wereld te veroveren.

Jezus’ bediening en de verspreiding van het evangelie Thomas reisde helemaal naar het Caribisch gebied. Vanaf juli vallen Allush en Margje Fikse in voor de originele presentatoren van de chatshow Op tijdens de warmere maanden van het jaar.

Zij zullen de show co-presenteren als een presentatieteam, zowel individueel als gezamenlijk.In de maand december maakte hij Op1 bij het grote publiek bekend als de artiest die Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink zou opvolgen. Dit werd bereikt door zijn samenwerking met Fikse.

Dat laatste was een live-uitzending van de IKON die wekelijks plaatsvond in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens elk van deze uitzendingen werd een andere leider op de proef gesteld door een panel.

Kefah Allush Gezin
Kefah Allush Gezin

In de tussentijd begon hij als productieassistent en werkte zich uiteindelijk op tot producent, waarbij hij waardevolle expertise opdeed. Hij begon zijn carrière in de media-industrie als redacteur en bekleedde daarna de functies van regisseur, hoofdredacteur en uitvoerend producent.Als producer voor televisie had hij veel succes met de shows De Toestand in Marokko en Urbania, die beide op de NPS te zien waren.

Sindsdien werkt hij als Managing Producer bij het internationale productiebedrijf Eye2Eye Media. Als onderdeel van de taken die bij die functie hoorden, was hij verantwoordelijk voor het toezicht op de productie van een aantal verschillende televisieprogramma’s, waaronder McDonald’s Kitchen, The Mass Election, The National Bible Test, Stars On The Canvas en Expedition Unlimited. .

Allush’ eerste werkgever na zijn afstuderen was Evangelische Omroep. In zijn rol als uitvoerend producent hield hij toezicht op de productie van films en televisieprogramma’s zoals ‘The Passion’, ‘The Pilgrims Code’ en ‘Christmas on the Dam’.

Ook presenteerde hij de televisieprogramma’s “De Kist” en “De Verandering”, evenals het NPO-radioprogramma “Dit is de Zondag”. Deze programma’s werden door heel Nederland uitgezonden. Sinds kort is hij presentator van het dagelijkse NPO-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’.

waar hij vroeger de rol van ‘de stem’ had vervuld. Helemaal aan het einde verscheen hij in Christmas Greetings from Bethlehem, een film waarin hij en Andries Knevel, een christen die zich identificeert als ‘pro-Israël’, elkaar de Israëlische en Palestijnse perspectieven van het dagelijks leven in dat Midden-Oosten presenteerden. regio.

Christmas Greetings from Bethlehem werd geproduceerd door Allush. -Oosten.In de serie Van Nablus tot Nineve herontdekte hij de oude volkeren en culturen van het Midden-Oosten die minder bekend zijn, zoals de Samaritanen, Mandeeërs, Druzen, Kopten en Bedoeïenen.

Deze serie gaat verder met het volgende boek, getiteld “Van Nineveh tot Nazareth”. In de maand januari werd de eerste aflevering van de vijfdelige EO-serie, “Fuck off with your Religion”, uitgezonden door Allush.

Kefah Allush Gezin
Kefah Allush Gezin

Allush was de verslaggever van het processie-evenement dat plaatsvond in de maand april.
Presentator, mediaproducent en auteur Kefah Allush Nablus is geboren in Palestina en woont momenteel in Nederland. December was de maand van haar geboorte.

Hij bracht zijn opvoeding door in Vlaardingen, die hij kort na zijn afstuderen op zeventienjarige leeftijd achterliet om een ​​carrière bij de radio te zoeken. Tijdens zijn tijd in Vlaardingen was hij een fervent sportliefhebber.Nadat hij zijn professionele leven bij de radio begon bij educatieve zenders als Feduco en Omroep Rotterdam, maakte hij al snel de overstap naar het werken in de omroepsector in Hilversum.

Ondanks zijn opvoeding in een seculiere islamitische cultuur, beweerde hij dat hij een atheïst was. Dit gezichtspunt ontwikkelde zich toen hij in de dertig was, en hij kwam tot de conclusie dat er op dat moment een schepper moest zijn.

Toen Allush nog maar één wasar oud, begon hij aan zijn allereerste belangrijke reis via de radio. Theo Uittenbogaard maakte de show voor de radiozender VPRO. Hij speelde de hoofdpersoon en trad op als vertaler.Op het moment van de uitzending bezocht Allush zijn geboorteplaats Nablus, dat zich in het midden van de Eerste Intifada bevond.

Na een onderbreking van tien jaar herenigde hij zich met Uittenbogaard om als interviewer aan de slag te gaan tijdens een reis door het Rifgebied van Marokko die werd gefilmd voor de televisieserie De Toestand, geproduceerd door de NPS.Op televisie presenteerde hij een aantal verschillende shows, waaronder Hollandse Nieuw, Werk TV,Babylon en Voor je Kiesen.