Kelly De Vries Kinderen

Kelly De Vries Kinderen:- ondanks het feit dat ze niet meer onder hetzelfde dak woonden. Mijn grootvader was het soort man dat er altijd voor zorgde om zijn huwelijksverjaardag te vieren door zijn vrouw een boeket bloemen aan te bieden.Ze gaven elkaar een roos voor elk jaar dat ze getrouwd waren.

Kelly De Vries Kinderen
Kelly De Vries Kinderen

Zelfs nadat ze hun relatie hadden beëindigd, bleef hij op deze manier handelen. We hebben tenslotte nooit kunnen stoppen om aan onszelf te denken in de context van een gezin.Mijn vader stuurde naar verluidt mijn moeder bloemen in april van het voorgaande jaar, die ze vriendelijk accepteerde.

Ze heeft ze niet eerst van mijn vader gekregen; eerder kreeg ze ze in het verleden van mijn zus, van mij en van haar kleinkinderen. Mijn vader was niet de bron van deze items. Daarnaast ging hij uitgebreid in op de strijd van zijn vader voor gerechtigheid en zijn hardnekkige vastberadenheid.

hulp voor een zeer groot aantal personen. Mijn vader was er altijd voor ons; hij was onze rots. Hij was er ook voor andere familieleden, slachtoffers en iedereen die zijn hulp zocht als ze in nood waren.Als we hem nodig hadden, stond mijn vader voor ons klaar als een rots in de branding. Dientengevolge, mijnheer de voorzitter, weet ik zeker dat in de maand juli, als de verdachte aanwezig was op de Lange Leidsedwarsstraat,

Mijn grootvader zou mijn vader hebben geholpen als hij erom had gevraagd, en mijn grootvader zou mijn vader hebben geholpen als hij erom had gevraagd. Volgens Royce schoot de verdachte het wapen niet af, maar reikte hij achter hem en haalde de trekker over.

Kelly benadrukte vervolgens de gevolgen die de moord zou kunnen hebben. “Ik zou je kunnen vertellen wat dit alles vandaag met me heeft gedaan, maar dat heeft geen zin”, zei ze. “Het is het gewoon niet waard.”

Als je kunt doen wat je hebt, dan is de mening van iemand als ik, die je niet kent, niet relevant. Daarom wil ik je een kans bieden die een beetje ongewoon is.Dit is een redenering die u nog vele jaren zal blijven fascineren. De grootvader van mijn grootvader was een auteur, en een van de boeken die hij schreef was getiteld ‘Een moord kost meer levens’.

Kelly De Vries Kinderen
Kelly De Vries Kinderen

Opgevoed door twee geweldige ouders die hun hele leven standvastig zijn opgekomen voor waar ze in geloven, zelfs als ze daarvoor een moeilijker pad moeten inslaan. Ze hadden de moed om het uit te spreken namens mensen die waren misbruikt, ondanks het risico dat ze hierdoor in gevaar zouden kunnen komen. Jij daarentegen bent degene die verantwoordelijk moet worden gehouden voor het overlijden van een van mijn ouders.

Toen Kelly de hele rechtszaal toesprak, noemde ze haar vader ‘mijn innig aanbeden vader’, ‘mijn vriend’, ‘mijn vertrouwelinge’ en ‘de liefhebbende grootvader van mijn kind’. Royce richtte zijn opmerkingen op een kant van zijn vader die slechts een klein aantal mensen had gezien voordat de man stierf.

Vanwege de liefhebbende echtgenoot, vader en grootvader die hij elke dag voor zijn familie was, was hij iemand die in hoog aanzien en genegenheid stond. “Mijn vader was de belichaming van een harde werker; hij was het soort persoon wiens werkweek pas in de kleine uurtjes eindigde. Aan de andere kant was hij nooit beschikbaar wanneer we zijn hulp nodig hadden. Geen vader die verantwoordelijk was voor het slachten van de dieren in het weekend, maar een vader was.

“Hij liep elke zaterdag hand in hand met mij naar de voetbalclub, werd de coach van mijn pupillenteam en speelde elke avond na het eten voetbal met me op straat tot mijn moeder gilde, geïrriteerd dat ik naar bed moest.” hij schreef vanuit zijn gedachten.

“Hij was degene die elke zaterdag hand in hand met mij naar de voetbalclub liep, de coach werd van mijn pupillenteam en elke avond na het eten met me op straat voetbalde.”Zondag was er niemand in de buurt om het vlees te slachten. “Hij dacht er ook aan hoeveel zijn ouders nog van elkaar hielden nadat hij volwassen was geworden.

Tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen de twee verdachten dinsdag hebben zowel de zoon als de dochter van de misdaadverslaggever een lange getuigenis afgelegd ter ondersteuning van hun vader. Toen ik er in eerste instantie over nadacht, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om de verdachten in deze zaak vandaag te confronteren.

Kelly De Vries Kinderen
Kelly De Vries Kinderen

Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om de verdachten in deze zaak vandaag aan te spreken.Ik wilde niet alleen mijn mening en gevoelens met hen delen, maar ook die van mijn familieleden. maar ook mijn gevoelens van woede. Of om op de een of andere manier een emotionele band met hen op te bouwen.

Royce begon zijn verhaal met te zeggen: “In de tussentijd ben ik gaan beseffen dat dit totaal waardeloos zal zijn”, wat hij gebruikte om de context voor de rest van zijn verhaal vast te stellen. Kelly ging met een onconventionele aanpak.

Deze luidt als volgt: “In plaats van vandaag met mijn broer Royce te spreken, zou ik de twee mensen willen aanspreken die ervan worden verdacht het misdrijf te hebben gepleegd.” Het is niet omdat ik denk dat het logisch is dat ik ik ga dit zeggen; ik zeg het liever omdat ik het voor mezelf nodig heb.

Ik zou het op prijs stellen als je me je onverdeelde aandacht zou kunnen geven, Delano. Ik wil dat je naar me kijkt zoals je jezelf er niet toe kon brengen naar mijn vader te kijken toen je hem van achteren sloeg. Ik wil dat je naar me kijkt.

Ik zal niet langer naar je verwijzen met de profane namen die je naar mijn vader stuurde in zijn sms-berichten. In plaats daarvan noem ik je bij je voornaam, namelijk Kamil. De dochter van Peter R. heeft verklaard dat ze, ondanks haar minachting voor de verdachten, hen ongeacht de situatie met menselijkheid zal blijven behandelen. handvat. gewoon omdat ik zo ben opgevoed.