Kerstin Ott Wohnort

Kerstin Ott Wohnort:- Ott en producer Thorsten Brotzmann werkten voor het eerst samen om elk van hun individuele muzikale concepten voor een lange speler tot leven te brengen terwijl ze in de studio van Ott in Husum werkten. De studio die Ott in Husum onderhoudt, staat in het land Duitsland.

Kerstin Ott Wohnort
Kerstin Ott Wohnort

De passie voor muziek die Kerstin Ott al geruime tijd koestert, heeft haar nooit verlaten. Kerstin Ott begon haar carrière al op jonge leeftijd op het podium, trad op tijdens tienertalentenwedstrijden en zong samen met Rolf Zuckowski, een singer-songwriter.

Maar naast haar carrière als muzikant heeft Kerstin Ott ook een meer alledaagse baan: de zangeres heeft een achtergrond als schilder en lakster, heeft een opleiding in dit vakgebied gevolgd en heeft ook een aanzienlijke tijd in deze branche gewerkt.

Desondanks staat Kerstin’s carrière in de muziek pas recentelijk in de schijnwerpers.Kerstin Ott bracht in de zomer van 2016 het muzieknummer “Scheißmelodie” uit als single en rond het einde van dat jaar bracht ze het album “Herzwohner” uit.

Kerstin Ott heeft verklaard dat de liedjes voor haar een middel zijn om haar ervaringen te verwerken en duidelijkheid te krijgen over specifieke zaken. Dat kan over elk van hun nummers gezegd worden, en het is iets waarvan Ott zelf gelooft dat het waar is.

Kerstin Ott, die op dat moment alleen muziek speelde als tijdverdrijf, maakte de opname voor het nummer “Die immer lacht” rond het jaar 2005. Ze beweert dat ze het schreef voor een vriend die op dat moment ziek was en dat het haar niet meer dan vijf minuten om het aan de keukentafel op te schrijven. Ze beweert ook dat ze het heeft geschreven voor haar vriend die ziek was.

De hoofdpersoon van het verhaal is een dame die de indruk geeft dat ze altijd lacht en lacht. De verteller neemt haar bij de hand en leert haar hoe ze haar werkelijke emoties met andere mensen kan communiceren op een voor haar authentieke manier.

Kerstin Ott Wohnort
Kerstin Ott Wohnort

In die periode verspreidde Ott meerdere cd’s met de muziek die hij zelf had gebrand. Na een aantal jaren vond Stereoact het nummer op YouTube, waar het door een van de ontvangers was geüpload. Sinds die tijd is er een nieuwe versie van het nummer beschikbaar gekomen met een remix geproduceerd door Tokabeatz in Chemnitz en vervolgens uitgebracht door Kontor Records in Hamburg.

Het marktonderzoeksbureau GfK Entertainment maakte in maart 2017 bekend dat het lied “Die immer lacht” officieel was uitgeroepen tot het meest succesvolle werk van 2016 en dat de componisten van het lied de Duitse Muziekauteursprijs hadden gekregen.

Tot op de dag van vandaag is het nummer in totaal 200 miljoen keer bekeken op YouTube. en ontving de driedubbele platina-certificering in Duitsland voor een verkoop van meer dan één miljoen en tweehonderdduizend exemplaren. Een van de singles die het beste heeft gedaan op het gebied van verkoop in Duitsland, is deze.

Kerstin Ott Wohnort
Kerstin Ott Wohnort

In de videoclip voor het nummer, opgenomen op Mallorca, speelt Ott de rol van een fotograaf die foto’s maakt van een model dat altijd lacht.Toen Ott nog maar drie jaar oud was, werd ze bij haar alleenstaande moeder en oudere broer weggehaald en in een pleeggezin geplaatst.

Na enige tijd bij zijn biologische moeder in Berlijn te hebben doorgebracht, werd Ott uiteindelijk geadopteerd door een familie in Heide, Holstein. Daarvoor was hij geplaatst in een aantal tehuizen voor kansarme kinderen en jongeren.

Ze begon haar muzikale carrière op jonge leeftijd, deed mee aan zangwedstrijden en trad op met het Rolf Zuckowski Choir. Ze heeft ook verschillende keren als DJ opgetreden. Ott heeft een achtergrond in schilderen en lakken en voorafgaand aan het succes van Die immer lacht werkte hij in deze branche.

Begin 2016 besloot ze te stoppen en sindsdien treedt ze op in landen waar Duits de voertaal is. Ze is eerlijk over het feit dat ze al sinds haar 18e tegen een gokverslaving vecht, toen ze legaal mocht gokken.

In augustus 2017 is ze wettelijk getrouwd met haar levensgezellin, Karolina Koppen, door middel van een geregistreerd geregistreerd partnerschap. In oktober van datzelfde jaar mondde dit partnerschap uiteindelijk uit in een huwelijk tussen beiden. Koppen en zijn twee kinderen namen de achternaam van de familie Ott aan toen hij in het gezin trouwde.

De originele versie van het nummer, waarin Ott vier eenvoudige akkoorden speelt op een akoestische gitaar boven haar stem, wordt algemeen als een hit beschouwd; niettemin wordt de door Stereoact ontwikkelde mix beschouwd als melodieus/deep house.