Kinderen Barry Atsma

Kinderen Barry Atsma:- Ja, als bruid. Is ze serieus van plan om in de nabije toekomst met Barry te trouwen? In het geval dat Libelle een vraag heeft, staat ze altijd klaar met een direct antwoord. De actrice zou hebben gezegd: “Ik ben lang genoeg getrouwd geweest voor de camera”, aldus de publicatie.

Kinderen Barry Atsma
Kinderen Barry Atsma

In een briefje dat hij naar familieleden en goede vrienden stuurde, schreef Papa Barry: “Afgelopen maandag, in de stille uren van de vroege ochtend, werd ons mooie kleine meisje, Sam, geboren.”

We worden nooit moe van het luisteren naar haar zachte kreten of het staren in haar onderzoekende ogen, ook al heeft ze drie oudere zussen die veel onafhankelijker zijn. We kunnen het zelf moeilijk geloven en zijn overweldigd door onze dankbaarheid. Wat een bijzonder natuurverschijnsel is het weer. En er zijn geen woorden die goed kunnen uitdrukken hoe trots ik ben op mijn lieve vriendin Noortje Herlaar.

Wat een onwankelbare inzet en wat een grenzeloze liefde!’ In oktober van het voorgaande jaar maakte het acteurspaar de gelukkige aankondiging dat ze een kind verwachtten tijdens het Gouden Kalveren Gala. Noortje gaf het volgende antwoord toen ze er destijds op de rode loper over werd ondervraagd:

“Ik hoef niet alleen over de rode loper te lopen.” Op de set van de film Kneeling on a Bed of Violins ontmoetten Barry en Noortje elkaar voor het eerst, maar het is meer dan vijf jaar geleden sinds die noodlottige dag.

In januari verwelkomde het paar hun tweede kind, een dochter die ze Sam noemden en met wie ze dolgelukkig waren om ouders te worden. In de maand oktober is Bobbi geboren in de woning van Noortje.

Izaira Kersten, een vrouw met wie Barry eerder omging, is Barry’s partner en de moeder van zijn andere twee meisjes. Toen hem werd gevraagd hoe hij zijn dankbaarheid zou willen uiten, antwoordde hij: “Het voelt heel bijzonder om een ​​vierde vrouw te ontvangen.”

Kinderen Barry Atsma
Kinderen Barry Atsma

De deelname van de vier jongedames geeft het gevoel dat de cyclus zijn natuurlijke einde heeft bereikt. In een interview met Flair beschreef Noortje de relatie die hij heeft met zijn dochters en de moeilijkheden die gepaard gaan met het hebben van een samengesteld gezin. Het interview was openhartig en oprecht.

“We kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar en opgewonden we zijn.” Wat een wonder dat het weer zo is. En woorden schieten te kort om te beschrijven hoe trots ik ben op mijn kleine Noortje.

Wat een standvastigheid, en wat een oneindige voorraad liefde! Nu ze een dochter hebben genaamd Bobbi, mogen Barry en Noortje zich officieel ouders noemen. De bagage van een eerdere relatie omvat:

De Klem-acteur is een liefhebbende moeder van twee jonge kinderen die de namen Zo en Charley dragen. Barry had het volgende over hen te zeggen: “Samen met haar drie oudere zussen houden we altijd van haar stille gehuil en nieuwsgierige ogen.”

Dit verwijst naar de oudere zussen van de baby, die vóór de pasgeborene zijn geboren. Toen Atsma werkte aan de productie van de speelfilm Knielen op een bed van violen, ontmoette Herlaar haar voor het eerst. Op dat moment werkte ze als assistent.Ze onthulde het geweldige nieuws in oktober van het voorgaande jaar dat ze een kind verwachtte. Dat deed ze op de rode loper van het Gouden Kalf Gala, dat ze bijwoonde, en zei dat ze ‘niet alleen zou zijn’.

“Het gaat goed”, was het antwoord dat ze toen gaf. “Ik denk dat ik het moeilijkste deel heb doorstaan, en vanaf nu zou het een stuk soepeler moeten gaan.”Hiermee lijkt Noortje aan te geven dat een huwelijk tussen beiden geen optie is; in plaats daarvan toont ze een verlangen om liefde op een andere manier te vieren. De jonge moeder legt uit.

“Ik ben er absoluut dol op als mensen om wie ik geef publiekelijk hun dankbaarheid voor dingen tonen in het bijzijn van hun familie en vrienden. Het verwarmt mijn hart als mensen om wie ik geef, delen waar ze dankbaar voor zijn.

Kinderen Barry Atsma
Kinderen Barry Atsma

Ze vervolgde: “Ik voorspel dat Barry en ik onze liefde de komende jaren zullen herdenken in een setting die vergelijkbaar is met deze,” en ze verwees naar de plaats waar ze zich op dat moment bevonden. Noortje zal hierna te zien zijn in de romantische komedie met de titel “Just Say Yes”,

dat zal worden uitgezonden in het tweede deel van Er is nooit een tekort aan dingen om te doen bij Barry. De acteur heeft de tijd van zijn leven, ondanks dat hij tijd doorbrengt met zijn verloofde Noortje en alle vier zijn dochters.

De opnames van zijn nieuwe Duitse serie, Du sollst nicht lügen, zijn ten einde en nu zijn zoon Sam is geboren, kan hij eindelijk wat vrije tijd nemen om te ontspannen en te ontspannen.In een interview met RTL Boulevard zei Barry: “Ik heb onze kleine nu voor drie maanden geschorst.” Tegenwoordig doe ik er alles aan om thuis te zijn, en tussen nu en april kan ik toch niet al te ver reizen.

In feite besprak Barry de kwestie met elk van zijn dochters, met uitzondering van zijn oudste. De performancekunstenaar rechtvaardigt zijn keuze door toe te voegen: “Maar toen leerde ik al snel mijn les.”

Daarna was ik er meteen.ik ben helemaal versletenut en praktisch op het punt om te breken met de druk van het werk en een kleine te hebben, dus ik doe het niet langer. “Toen was ik meteen diepbedroefd, en ik raakte ook bijna overspannen van mijn baan en integreerde een kleine.”

Zijn jongste kind doet het ‘ongelooflijk goed’ en hij verwacht veel plezier te beleven aan het opvoeden van hem de komende jaren. Hij is erg enthousiast over dit vooruitzicht.”Het karakter van Sam wordt in Drop vrij nauwkeurig weergegeven. Het is heel aandoenlijk en het boeit ons allemaal. Daarnaast voegt hij een foto van zichzelf, zijn vrouw Noortje en hun kind toe, samen met een bijschrift dat is geschreven in alle drie hun moedertalen: