Kinderen William Kate

Kinderen William Kate:- De verhuizing van de familie Cambridge van Londen naar Windsor brengt veel veranderingen met zich mee. Prins George (9), prinses Charlotte (7) en prins Louis (4) moeten bijvoorbeeld naar een nieuwe school en er moet er een voor hen worden gevonden (4). William, 40 jaar, en Kate, ook 40, mogen dat item nu van hun lijst met dingen afstrepen.

Kinderen William Kate
Kinderen William Kate

De kwetsbare gezondheid van koningin Elizabeth en haar liefde voor het platteland zijn twee van de belangrijkste redenen waarom de Cambridges besloten de drukte van de stad achter zich te laten en te verhuizen naar de meer vredige omgeving van Windsor. William, Catherine en hun kinderen verhuizen naar Adelaide Cottage, vlakbij het landgoed waar Elizabeth momenteel woont.

De schattige Cambridge-familie omvat de hertog en hertogin van Cambridge, ook bekend als prins William en Kate Middleton. Ze hebben drie kinderen en ze worden vaak gezien bij belangrijke evenementen met allemaal. Hun kinderen zijn consequent van mening dat William en Kate geweldige ouders zijn.

Echter, leden van het Koninklijk Huis worstelen ook af en toe met de opvoeding van hun kinderen en wenden zich tot andere leden van de koninklijke familie voor begeleiding. En Kate wordt soms ook als onbetrouwbaar beschouwd. Daarom is er een aanzienlijke hoeveelheid informatie die nog onbekend is over deze koninklijke dynastie. Kijk door de galerij hieronder om afbeeldingen van hen door de jaren heen te zien.

Volgens The Telegraph markeert komende september het begin van de onderwijscarrière van hun kinderen in de lokale gemeenschap. Naar verluidt is het koninklijk paar al klaar met het inschrijven van hun kinderen in de Lambrook School. Uiteraard is het een andere school die alleen openstaat voor een select aantal.

Kate is net terug van een reis naar het kindermuseum in Kopenhagen, waar ze de afgelopen dagen heeft doorgebracht. De hertogin van Cornwall is in de stad vanwege haar werk voor The Royal Foundation Centre for Early Childhood, een organisatie die zich richt op de groei en opvoeding van jonge kinderen.

Gedurende deze tijd neemt de hertogin van Cambridge de tijd om met de pers te praten. Ze zei in de brief dat haar echtgenoot haar verhindert om contact te hebben met hun kinderen.Kate grinnikt terwijl ze zegt: “Ik word er echt ‘broederig’ van.” “William maakt zich altijd een beetje zorgen als ik jonge kinderen ontmoet, omdat ik vaak thuiskom met de boodschap dat ik nog een kind aan ons gezin zou willen toevoegen.

” De hertog en hertogin van Cambridge hebben al drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis. “William maakt zich altijd een beetje zorgen als ik jonge kinderen ontmoet, omdat ik vaak thuiskom met de boodschap dat ik graag nog een kind aan ons gezin wil toevoegen.”

Tijdens een rondleiding door de Universiteit van Kopenhagen op de eerste dag van het officiële bezoek van het koninklijk paar aan Denemarken, had Kate Middleton de gelegenheid om te chatten met ouders die voor het eerst waren en hun jonge kinderen. Ze nam deel aan een programma dat tot doel had de emotionele gezondheid van baby’s te verbeteren en de band tussen hen en hun ouders te versterken.
Het Verenigd Koninkrijk vierde gisteren Moederdag.

Kinderen William Kate

De koninklijke kinderen George, Charlotte en Louis, de nakomelingen van prins William en Kate Middleton, hebben tekeningen gemaakt als een speciaal cadeau voor hun grootmoeder, prinses Diana.Op Instagram plaatste het paar foto’s van de tekeningen die ze hadden gemaakt. Volgens een verklaring van Kensington Palace zal “Moederdag” dit jaar niet hetzelfde zijn.

Velen van ons zijn momenteel gescheiden van onze dierbaren, maar we kijken reikhalzend uit naar de tijd in de niet al te verre toekomst dat we onze moeders weer kunnen omhelzen. Het zal echter bijzonder moeilijk zijn voor degenen die een dierbare hebben verloren. “

De koninklijke familie van Groot-Brittannië, bestaande uit prins William, zijn vrouw Kate Middleton en hun drie kinderen, zal verhuizen naar Adelaide Cottage, gelegen op het terrein van Windsor Castle. De hertog en hertogin van Cambridge hebben aangekondigd dat ze hun familie uit het centrum van Londen zullen verhuizen om dichter bij de koningin te gaan wonen en een “zo normaal mogelijk leven” voor hun kinderen te kunnen bieden.

Je kunt de tekeningen bekijken, evenals de brieven die George, Charlotte en Louis aan hun grootmoeder Diana hebben geschreven voor haar verjaardag en Kerstmis. ” Lieve oma Diana, ik hoop dat je een geweldige Moederdag hebt! George, het oudste kind van Kate Middleton en prins William, heeft op een stuk papier geschreven: “Ik hou heel veel van je en denk altijd aan je. Veel liefs van George.” Op het papier staat een boom met de zon, bergen en vogels op de achtergrond.

“Ik hou heel veel van je en papa mist je”, schrijft Charlotte met een groot hart aan haar moeder op Moederdag. “Ik denk aan je op Moederdag.” Daarnaast heeft Louis zijn uiterste best gedaan om een ​​kunstwerk voor zijn oma te maken.Hij versierde een hart met dierenstickers en kleurde het in.

In een eerdere aflevering besprak Kate het moederschap terwijl zen een podcast. De hertogin zei: “Ja, zonder twijfel, dat doe ik”, toen haar werd gevraagd of ze ooit met schuldgevoelens omgaat. En elke moeder die beweert zulke gevoelens niet te hebben, liegt tegen zichzelf.

George en Charlotte vroegen me vanmorgen waarom ik ze niet naar school kon brengen. Het is een strijd die nooit eindigt. Je hoort het keer op keer van moeders, ook van moeders die niet per se werken en die werk en gezinsleven niet hoeven te combineren. “Dat hun kinderen worden opgevangen door een in Spanje geboren oppas, Maria Teresa Turrion Borrallo, moet een verademing zijn voor prins William en prinses Kate.

Als moeder van prins George, die acht jaar oud is, prinses Charlotte, die zes jaar oud is, en prins Louis, die drie jaar oud is, heeft de hertogin van Cambridge de opvoeding van jonge kinderen tot een van haar belangrijkste koninklijke taken gemaakt. . De hele tijd in de buurt van baby’s zijn heeft effect op de hertogin.

Kinderen William Kate
Kinderen William Kate

Het schoolgeld voor een peuter kost al 5.000 euro per kwartaal en zodra kinderen de leeftijd bereiken waarop ze naar de basisschool moeten, moeten hun ouders 7.700 euro per kind per kwartaal betalen. Daarnaast is er een inschrijfgeld dat 1.800 euro per prins of prinses kost.