Kurt Loyens Leeftijd

Kurt Loyens Leeftijd:- De spandoeken die het meeste oproepen hangen in deze zaal altijd aan het plafond. Evi Hanssen, een Belgische presentatrice die regelmatig in Nederland komt (Wie is de Mol, DWDD, Super Freek Show), vindt dat er iets aan haar leven nu. Een instant volverda.” Ze is tot over haar oren verliefd op haar partner. Aan artdirector en production designer Kurt Loyens, die voorafgaat bij haar intrekt, compleet met’smaakvolle meubels’.

Kurt Loyens Leeftijd
Kurt Loyens Leeftijd

Op zonnige dagen zullen ze snel sterk zijn met zes mensen: Evi heeft al twee jongens, Scout, tien, en Mac, acht, uit een eerdere relaties, en Kurt heeft al twee dochters.vechtend tegen het begin van een verkoudheid visuele de dag doorkomt.Deze geweldige ruime loft in Antwerpen is ook haar thuis.

Het is een mengelmoes van stijlen en tijden, maar het is zo smaakvol en zo licht dat je begin – daar gaan we weer – hopeloos verliefd op wordt. “”Voordat mensen in Nederland denken: ah, die Evi moet miljonair zijn met haar vierkante meter op de hoofdruimte alleen, nee, nee, dat kan in Antwerpen, hè”, sneert ze.

“Voordat mensen in Nederland denken: ach, die Evi moet miljonair zijn met haar vierkante meter alleen op de hoofdruimte.” Wauw, de dingen in Amsterdam zijn vaak zo goedkoop en toch zo klein voor jou.Ze heeft onlangs het tweede seizoen van Hanssen’s Heilige Huis afgerond, heeft een radioshow op Joe en zoekt momenteel advies over hoe ze terug kan keren naar de televisie.

Kurt Loyens Leeftijd
Kurt Loyens Leeftijd

In Nederland zijn ze nog te zien in het reisprogramma Op Reis en de documentaireserie De Wereld Draait Door.Onlangs werd de vraag gesteld: “Hanssen stuur de brief samen met een foto’s waarop het idee is afgebeeld.” Haar reactie had niet directer kunnen zijn.

Een luide “JA, NATUURLIJK!” Hanssen, in Nederland vooral bekend van Op Reis en Expeditie Robinson, ontmoette mij ongeveer anderhalf jaar geleden.Loyens naar start van een “pairing” die werd georganiseerd door een goede vriend van Loyens. Op het feest, waar we vreemden waren, gezochten zij en ik in gesprek.

“In maart gaf Hanssen mening aan HLN.”Na van tijd vervolgde ze: “Ik zou je aan mijn beste vriend verloop moeten voorstellen.” Geef me je e-mailadres, dan neem ik contact met je op. Ik reddeer mezelf, maar waarom niet?

Kurt Loyens Leeftijd
Kurt Loyens Leeftijd

Die Freundin hatte “Hallo, ik denk dat je elkaar moet leren kennen” geschreven in een e-mail die de volgende dag naar de twee werd gestuurd.Ondanks dat ze bedenkingen te hebben, gedaan “de vonk er meteen over”. Hanssen, die al twee kinderen heeft uit haar eerste huwelijk, gaat voor de tweede keer troowen.

Ik had niet verwacht dat dit weer zou gebeuren.Evi Hanssen vertelde vorige week aan onze krant dat “het nog vroeg is,en hoewel ze alleen de naam van haar nieuwe partner wilde prijsgeven, nam ze hem nu mee naar de première van “Flashdance.”

We mogen niet teveel van elkaar hebben en willen niet van elkaar gescheiden zijn. Dat moet de heerlijkste zin zijn. Ik kan eerlijk zeggen dat ik dolgelukkig ben “Het meest recente nieuws. Maar ze gaf wel toe dat het een beetje moeilijk was voor Kurt om daar te zijn. “Meestal is hij degene die de camera bedient.”

In de professionele wereld heb ik zowel als art director als production designer gewerkt. Hij was verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de interieurs voor films als “Groenten uit Balen” en de Belgische en Amerikaanse bewerkingen van “Loft”,

evenals voor televisieprogramma’s zoals “Vlees en Bloed”, “De Rodenburgs” en “Salamander.”Als erkenning voor zijn bijdragen als art director van de Nederlandse film Storm, creëerde hij dit jaar een Ensor. Evi bloeit in haar werkleven.

Ze liep weg van haar eerste ware liefde. In het televisieprogramma The Therapist, de presentatrice deed de volgende verklaring: “De scheiding prei een deel van de glans uit mijn leven te verwijderen.”Het duidt op de adoptie van de traditionele manier van leven. Ik was al volwassen, prei het nog steeds als ik volwassener werd. “