Kysia Hekster Ziek

Kysia Hekster Ziek:- Kysia de zieke; Koning Willem-Alexander der Nederlanden heeft gisteren de titel Ridder in de Orde van de Kouseband gekregen. Marcel van Roosmalen, die schrijft voor De Nieuws BV, heeft aangegeven dat hij het een uitstekende poppenkast vindt. “Ik kan de gedachte niet verdragen dat Kysia Hekster doet alsof ze net iets belangrijks heeft gezien”, zei je.

Kysia Hekster Ziek
Kysia Hekster Ziek

Yechiel Aaron (Chiel) Hekster (1947–2015), sinds 1998 hoogleraar klinische farmacie aan de Radboud Universiteit, en Sacha Hekster-de Vries zijn de ouders van Hekster. Hekster is hun dochter. Ze groeide op in Nederland, het land waar ze geboren is.

In 2007 behaalde ze haar diploma van het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen, waar ze studeerde. Ze studeerde van 1990 tot 1996 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ze afstudeerde in de sociale geschiedenis. Tijdens het studiejaar 1994-1995 stond ze bekend om haar werk als hoofd van de Landelijke Studenten Vakbond. Daarna werkte ze korte tijd voor IKON Radio.

Ik begon mijn carrière in de journalistiek in 1996 toen ik begon te werken voor Ikon radio. Daar hadden we veel discussies over de gevolgen van de tragedies die zich in Srebrenica en Rwanda hadden voorgedaan. Dit zijn uitdagende vragen, maar het is noodzakelijk om erover na te denken.

Deze ervaring kwam goed van pas voor de internationale redactie van het NOS Radio 1 Journaal, waar ik wat later de kans kreeg om te werken.Daarnaast was ik een aantal jaren plaatsvervangend hoofd van de internationale redactie. Ik begon in 2008 te werken als correspondent in Moskou. Ik heb vier jaar lang Rusland en zijn tien tijdzones verkend, evenals de landen die vroeger deel uitmaakten van de Sovjet-Unie.

Tussen 2012 en 2021 werkte ik als binnenlands verslaggever en verslaggever voor het Koninklijk Huis, onder meer bij de inhuldiging van Willem-Alexander. Het buitenland bleef echter verleiden. Sinds mei 2021 is mijn standplaats Brussel.Ik mag verslag uitbrengen over wat er in de (lidstaten van de) Europese Unie gebeurt. De NAVO, België en Luxemburg maken ook deel uit van mijn werkterrein. Mooi om dit voor de NOS te kunnen doen!

Haar eerdere ervaring in Rusland kan helpen, aldus hoofdredacteur Marcel Gellauf en collega’s: “Ze heeft ook een gezond politiek gevoel en ik weet zeker dat ze de vaak moeilijke ontwikkelingen in de Europese Unie aan een breed publiek zal kunnen uitleggen. ” En het zal haar man, Menno Hurenkamp, ​​zijn die het geheel tot stilstand zal brengen!

Toen Kysia Hekster in 2008 bij het NOS Journaal kwam als plaatsvervangend hoofd internationale betrekkingen, bevond ze zich midden in een verhitte situatie bij de koffieautomaat, waar ze een tijd bleef. Hoewel iedereen gek lijkt te zijn om naar de Verenigde Staten te gaan, vond ik Moskou een prachtige stad.

Kysia Hekster Ziek

Na nog vier jaar was het misverstand er nog steeds toen ze werden afgewezen voor een baan als verslaggever voor de Journal die verslag deed van de Russische hoofdstad.Op datzelfde moment riep iedereen in mijn directe omgeving: “Wat kun je nu doen?” “Maar je weet al wat het is: op elk continent zie ik prachtige verhalen opbloeien.” ‘Maar je weet al wat het is.’

Verslaggever Kysiawitch kreeg toestemming om namens de NOS-nieuwsorganisatie naar Engeland te reizen om informatie te verzamelen over de kousenband die onze koning op zijn linkerbeen droeg op het moment van zijn overlijden.

“Ik kan het niet verdragen om naar Kysia Hekster te kijken, die doet alsof ze getuige is van iets belangrijks”, zei Marcel van Roosmalen (Van Roosmalen), die namens Van Roosmalen sprak. De overheid geeft toestemming voor een snoepvakantie omdat volgens de minister van voedsel, boeren en dieren in eigen land de prijs van ons voedsel te laag is. Daarom heeft de minister KysiaHekster toestemming gegeven om op snoepvakantie te gaan. “

Verslaggever Kysiawitch, werkzaam in opdracht van NOS journaal, kreeg toestemming om naar Engeland te vliegen om informatie te verzamelen over de kousenband die onze koning op het linkerbeen van zijn lichaam droeg op het moment van zijn overlijden. “Ik kan de gedachte niet aan om Kysia Hekster weer te zien die doet alsof ze getuige is van iets belangrijks”, zei Marcel van Roosmalen, die het pseudoniem Van Roosmalen draagt.

De overheid geeft toestemming voor een snoepvakantie omdat volgens de minister van voedsel, boeren en dieren in eigen land de prijs van ons voedsel te laag is. Daarom heeft de minister KysiaHekster toestemming gegeven om op suikervakantie te gaan. “

Marcel is geïnteresseerd om Kysia te horen praten over haar ervaringen en de dingen die haar zijn opgevallen in de wereld. Ze brachten de rest van de dag door met drinken in het kasteel, waar niemand anders mocht, en toen namen ze afscheid en vertrokken.

“2019”, een koets, een hoed gemaakt van struisvogelveren, een kousenband gedragen op de linkerkuit, belastinggeld, niets anders te doen of te zien, ze zwaaidenhun afscheid, en ze reden weg.Yechiel Aaron (Chiel) Hekster (1947–2015), sinds 1998 hoogleraar klinische farmacie aan de Radboud Universiteit, en Sacha Hekster-de Vries zijn de ouders van Hekster. Hekster is hun dochter.

Kysia Hekster Ziek
Kysia Hekster Ziek

Ze studeerde van 1990 tot 1996 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam om sociale geschiedenis te studeren, en van 1994 tot 1995 stond ze bekend om haar werk als voorzitter van de Landelijke Studenten Vakbond. Haar academische carrière liep van 1990 tot 1996. Daarna werkte ze korte tijd voor IKON Radio.