Laurent Simons Ouders

Laurent Simons Ouders:- Volgens Simons geniet Laurent momenteel van zijn vrije tijd. “Toen hij erachter kwam dat de openingsceremonie die in januari zou plaatsvinden niet zou plaatsvinden, voelde hij een grote teleurstelling.”Maar als je bedenkt hoe jong hij is, zal het komende vakantieseizoen hoogstwaarschijnlijk leuk voor hem zijn.

Laurent Simons Ouders
Laurent Simons Ouders

Daarna gaat hij naar weer een andere universiteit om de verdere fasen van zijn studie voort te zetten. De wereld houdt niet op in Eindhoven. “Het belangrijkste punt is dat andere onderwijsinstellingen de lessen die Laurent volgde aan de Technische Universiteit Eindhoven niet altijd gelijkstellen aan die van andere universiteiten.

Omdat de gebieden die hij wil bestuderen niet algemeen worden erkend, accepteert het doctoraatsprogramma waarvoor hij zich wil inschrijven zijn aanvragen niet. Hij heeft besloten zich in te schrijven voor lessen die andere studenten al volgen in de hoop dat dit hen zal aanmoedigen om zijn voorbeeld te volgen.

Volgens Simons komen de meeste reacties via e-mail naar hem toe. Ze doen hun best om mij af te schilderen als de slechterik, maar de realiteit is dat we dit voor niemand anders doen dan voor Laurent.Het belangrijkste voor ons is ervoor te zorgen dat Laurent succes kan behalen op dezelfde manier als succes wordt verwacht van elke andere jongere. De verklaring werd afgelegd door de vader van Laurent.

Het maakt niet uit wanneer zijn zoon afstudeert van de middelbare school. Ze zouden hun tijd niet moeten verspillen met proberen om hem af te remmen met zo’n dwaasheid, want het zal niet werken. Als je de kans van je leven zou worden aangeboden om je in te schrijven bij een van de meest prestigieuze onderwijsinstellingen, zou het onverantwoord van jouw kant zijn om die kans te grijpen.

Het is een van zijn favoriete dingen om in zijn vrije tijd te doen om met zijn vrienden af ​​te spreken en films te kijken die gebaseerd zijn op stripboeksuperhelden. In feite heeft een heel slimme preteen geen grenzen aan wat ze in de wereld kunnen doen.

Laurent Simons Ouders
Laurent Simons Ouders

Bovendien, als er één ding is dat hij wenst, is het om zijn kennis naar een hoger niveau te brengen, zodat hij andere mensen kan helpen. Op het eerste gezicht leek het erop dat Laurent binnen negen maanden zijn Bachelor of Science in Electrical Engineering zou afronden. De situatie veranderde echter onverwachts.

De school beweert dat Laurent nog steeds een buitensporig aantal beoordelingen moet maken. Volgens Laurents vader was hij woedend toen hij voor het eerst hoorde wat er was gebeurd.Dat gezegd hebbende, ben ik tot het besef gekomen dat als dat de TU Eindhoven gelukkig maakt, ze het dan maar moeten doen. Tot voor kort werkte alles precies zoals het zou moeten.

Zonder duidelijke reden werd de komst van Laurent in totaal acht maanden uitgesteld. Ik heb geen idee wat er mis is gegaan, maar er is duidelijk iets niet in orde. “Daarnaast stelde de organisatie waar Laurent voor werkte volgens Simons bepaalde eisen aan hem die naar zijn oordeel verder gingen dan acceptabel was.

mensen bewust te maken van de school. Hij zegt er het volgende over: “We zien veel kansen voor Laurent.” Het is jammer als er losers zijn die niet aardig zijn en als ze grappige dingen zeggen omdat het de wereld een minder prettige plek maakt. Dit is een uitstekende kans en we zijn van plan om er het beste van te maken.

Recente prestaties zijn onder meer de voltooiing van een bachelor in natuurkunde voor Laurent Simons, van zijn leeftijd. Omdat zijn grootouders allebei aan hartaandoeningen lijden, is hij gemotiveerd om vooruitgang te boeken in de richting van zijn doel om kunstmatige organen te maken zodat hij ze kan helpen. Laurent Simons, die momenteel een graad in de natuurkunde volgt en de afgelopen jaren actief is geweest,

Laurent Simons Ouders
Laurent Simons Ouders

Ze wonen nu in België, waar ze studeren aan de Universiteit van Antwerpen, en hebben de leeftijd van 18 jaar bereikt. Hij voltooide het in slechts een jaar, maar de gemiddelde persoon doet er drie jaar over om zoiets af te maken.

Michael Kearney, die toen net 10 jaar oud was, ging naar de University of South Alabama in de Verenigde Staten om zijn bachelor in antropologie te behalen.Michael Kearney was in staat om deze taak uit te voeren, wat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. De prestaties van wonderkinderen blijven fascineren vanwege hun buitengewone capaciteiten.

In feite voltooide Laurent zijn middelbare schoolopleiding toen hij nog maar negen jaar oud was. Hij is net begonnen met het behalen van zijn doctoraat. Zijn uiteindelijke doel is om de mysteries te ontrafelen die het concept van onsterfelijkheid omringen.

Sterker nog, hij houdt hoop dat we in de niet al te verre toekomst organen zullen kunnen vervangen door kunstmatige en mechanische apparaten.Velen noemen hem ‘jonge Sheldon’. Terloops moet ik vermelden dat het hebben van een hoog IQ en een passie voor wetenschap niet de enige dingen zijn die hij en zijn vader gemeen hebben.