Leeftijd Antonio Banderas

Leeftijd Antonio Banderas:- Banderas maakte zijn debuut in Amerikaanse theaters in het toneelstuk Nine in the Year, in de rol van Guido Contini. Zowel de Tony Award als de Drama Desk Award werden aan het stuk uitgereikt nadat het was opgevoerd.

Leeftijd Antonio Banderas
Leeftijd Antonio Banderas

Spaanse socialisten, om precies te zijn. De European Film Award wordt uitgereikt aan de acteur die op verschillende filmfestivals over de hele wereld is geselecteerd als winnaar van de prijs voor Beste Acteur. Spaanstalige tolk voor muziektheaterrollen.

Iemand die vroeger in Spanje woonde maar nu naar het Verenigd Koninkrijk is verhuisd. stemacteur die in het Spaans optreedt met een mannelijk accent. In Spanje gevestigde filmmakers die hun werk produceren. Een persoon die oorspronkelijk uit Spanje komt en is verhuisd naar de Verenigde Staten TM VZ.

De Spaanse acteur van de eenentwintigste eeuw is TM VZ, de uit Spanje afkomstige regisseur van commercials. Een uit Spanje afkomstige acteur die in de 20e eeuw actief was in de industrie. Voor hun werk hebben ze de Theaterwereldprijs gekregen. acteur die van Spaanse afkomst was.

Winnaar Drama Desk AwardIn de maand augustus maakte José Antonio Dominguez Bandera zijn werelddebuut in de stad Malaga, gelegen in de regio Andalusië in Spanje. Zijn vader, José Dominguez,Zijn ouders waren Prieto, die als politieagent bij de Guardia Civil werkte, en Ana Bandera Gallego, die als onderwijzeres werkte. Zijn broer heet Francisco Javier. Zijn naam is Francisco Javier.

Ondanks het feit dat Dominguez de familienaam van zijn grootvader van vaderskant is, besloot hij de meisjesnaam van zijn moeder te gebruiken wanneer hij in het openbaar optrad. Zijn droom, sinds hij een kind was, was om ooit professioneel op een hoog niveau te voetballen.

Op zijn veertiende had hij echter een gebroken voet, waardoor hij dat doel niet kon nastreven. Hij was zeer geïnteresseerd in de theatrale kunsten en volgde zowel de ARA Theaterschool in Málaga (geregisseerd door Ngele Rubio-Argüelles y Alessandri, de vrouw van de diplomaat) als het Alessandri Conservatorium voor Muziek en Dans in Madrid.

Leeftijd Antonio Banderas
Leeftijd Antonio Banderas

Zowel de schrijver en filmregisseur (Edgar Neville) als het College of Dramatic Arts waren destijds in de stad gevestigd. Geen van deze instellingen was in de stad te vinden. Het was uiteindelijk vanwege zijn prestaties in het theater, evenals de straatvoorstellingen die hij had gegeven, dat hij werd uitgenodigd om lid te worden van het Spaanse Nationale Theater.

evenals geëerd met een Drama Desk Award. Zowel het tweede seizoen van Genius als de televisiefilm Starring Pancho Villa as Himself leverde hem nominaties op voor de Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series.

De nominatie werd hem toegekend als een direct gevolg van de wijdverbreide bijval die zijn optreden als Pablo Picasso in het laatste deel kreeg. Banderas ontving een nominatie voor zowel de Golden Globe Award als de Academy Award.

Hij won de prijs voor Beste Acteur op het Filmfestival van Cannes, de European Film Award en de Goya Award voor zijn werk in de film Pain and Glory, wat hem ook de Golden Globe Award voor Beste Acteur opleverde.

Daarnaast ontving hij de prijs voor Beste Acteur bij de Goya Awards. Antonio Banderas, een acteur, regisseur, producer en muzikant, werd geboren als José Antonio Dominguez. Zijn volledige naam is Antonio Banderas.

Bandera in Spanje. Zijn artiestennaam, Antonio Banderas, is degene die hem de meeste bekendheid heeft gebracht. Hij heeft een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Cannes Award voor Beste Acteur en de European Film Award voor Beste Acteur, naast nominaties voor de Tony Award, een Oscar, twee Primetime Emmy Prizes en vijf Golden Globe Honours.

Hij is ook geëerd met nominaties voor de European Film Award voor Beste Acteur. Beide onderscheidingen zijn ook aan hem geschonken.Banderas begon zijn acteercarrière in de jaren tachtig met een reeks films geregisseerd door Pedro Almodóvar.

Deze films waren het begin van zijn carrière. Daarna werd hij een leidende man in verschillende Hollywood-producties, zoals Philadelphia, Interview with the Vampire, Desperado, Assassins, Evita en The Mask of Zoro.

Hij verscheen ook in de Spy Kids-filmreeks, de Shrek-filmreeks en zijn eigen speelfilm, The Puss in Boots. Hij speelde ook zijn stem voor het personage Puss in Boots in de Shrek-filmreeks.Toen hij voor het eerst naar Madrid verhuisde, toen hij nog relatief jong was, bracht hij geen geld mee om een ​​carrière in de Spaanse filmindustrie na te streven.

Leeftijd Antonio Banderas
Leeftijd Antonio Banderas

In het begin trok hij veel aandacht vanwege een reeks films geregisseerd door Pedro Almodóvar die in die jaren tussen die films werden uitgebracht. Fans hebben een zwak voor Antonio Banderas, die in alle drie de Spy Kids-films heeft gespeeld en een van de sterren is.

Na een scheiding van zijn Spaanse vrouw Ana Leza, trouwde hij met de Amerikaanse actrice Melanie Griffith. Hij had Melanie voor het eerst ontmoet toen ze allebei aan het filmen waren voor de film Two Much.

Hun dochter, Stella Banderas, wiens volledige naam Stella del Carmen Bandera . is Griffith, is hun dochter. Ze is ook gewoon bekend als Stella Banderas. Ze had een rol in de film Crazy in Alabama, waarin Griffith speelde en Banderas regisseerde. Banderas regisseerde ook de film.

De familie Banderas-Griffith vestigde zich in Hollywood, de plek die Antonio Banderas de meeste van zijn kansen bood om Latino-personages in film en televisie te portretteren. Melanie Griffith en Antonio Banderas namen het besluit om te scheiden op een zaterdag in de maand juni, nadat ze een jaar getrouwd waren.

Banderas investeerde het geld dat hij verdiende met zijn filmrollen in bedrijven die producten aanbieden met een Andalusisch tintje. Van zijn kant is enige steun voor de Socialistische Partij van Spanje (PSOE) aangetoond.

In de productie van Nine maakte Banderas zijn debuut op het theaterpodium in de Verenigde Staten in de rol van Guido Contini. Nine was het eerste toneelstuk waarin Banderas speelde. Vanwege zijn werk in deze productie kwam hij in aanmerking voor een Tony Award-nominatie.