Leeftijd Marcella Mesker

Leeftijd Marcella Mesker:- Het is niet ideaal dat ik in deze tijd van het jaar mijn verjaardag zou vieren, zeker niet als je bedenkt dat ik in april van dit jaar afscheid moest nemen van mijn moeder. Ze had een glorieuze oude dag bereikt.Het zal de eerste keer in mijn leven zijn dat ik mijn verjaardag vier zonder mijn moeder, en ik moet toegeven dat die gedachte me een vreemd gevoel geeft.

Leeftijd Marcella Mesker
Leeftijd Marcella Mesker

Vanmorgen begon ik de dag door naar het kerkhof te gaan en daar wat tijd door te brengen. Desondanks ga ik mijn best doen om er vandaag wat van te genieten.Ik heb zo’n grote achtertuin en ik dacht dat het geweldig zou zijn om een ​​barbecuefeestje te houden voor een paar van mijn vrienden. Op dit moment staat er maar een matige hoeveelheid wind, wat erg grappig is. Ik mis het enorm om in veel sporten te kunnen strijden.

Aangezien er geen tennis gaande is, zou het geen verrassing moeten zijn dat ik geen baan als commentator heb. Daarom doe ik mijn best om een ​​consistente fitnessroutine te behouden.Ik ging zwemmen in mijn sportschool. Hoewel het een kleine ergernis is dat je je er eerst voor moet aanmelden, ben ik blij dat het weer een optie is om te overwegen.

Daarnaast ben ik net begonnen met het hosten van een podcast met de naam NLTennisPodcast. De derde en laatste aflevering zal naar verwachting ergens in de maand juni beschikbaar komen. Ik duim voor je dat Kiki Bertens erbij zal zijn. ” Nee, ik ben bang van niet.

Leeftijd Marcella Mesker
Leeftijd Marcella Mesker

Als direct gevolg van de reis is het zeer onwaarschijnlijk dat er in de nabije toekomst wedstrijden worden georganiseerd. Je mag alleen doorgaan met het evenement als er spelers zijn die hieraan willen deelnemen.

Ondanks het feit dat er in veel verschillende delen van de wereld tennis wordt gespeeld, denk ik niet dat er dit jaar meer evenementen zullen zijn. Desalniettemin zal ik mijn best doen om het kampioenschap in Oklahoma City te winnen.

Omdat het een enkelspel was op het WTA-circuit, heeft de trofee vooral betekenis voor mij omdat hij door mij is gewonnen. Het is ook de enige trofee die ik ooit heb gewonnen. Ik won niet alleen de eerste plaats in de specifieke categorie, maar ook de eerste plaats in de algemene categorie.Dat zijn voor mij uitstekende leermogelijkheden. Nationaal: tweevoudig titelverdediger op buitenbanen; tweevoudig titelverdediger op indoorbanen tijdens de Fed Cup-vergaderingen van het jaar.

WTA singles kampioen met de Virginia Slims van Oklahoma; overwinningen op Pam Shriver, Wendy Turnbull, Bettina Bunge, Kathy Jordan, Helena Sukova en Sue Barker; Grand Slam dubbel kampioen; Halve finalist US Open Dubbel; Halve finalist Australian Open Dubbel

De meest recente incarnatie van de National Tennis Indoor Championships-competitie van de Verenigde Staten werd gehouden in de Racquet Club van Memphis in Memphis, Tennessee, Verenigde Staten. Deze faciliteit diende als de gastheer locatie voor de wedstrijd.

Het toernooi wordt traditioneel gespeeld op indoor hardcourtbanen in de maand februari. De locatie voor de wedstrijd was binnen. Ondanks het feit dat het evenement het grootste deel van het meer dan 40-jarig bestaan ​​van het evenement een gemengde mannen- en vrouwencompetitie was, bestond het laatste jaar van de competitie alleen uit een mannentoernooi.

Leeftijd Marcella Mesker
Leeftijd Marcella Mesker

Door de geschiedenis heen werd de competitie onder andere de Memphis Open, de Regions Morgan Keegan Championships, de Kroger St. Jude Championship en de Volvo Championships genoemd.Heel erg bedankt voor je vrijgevigheid.

Vandaag zullen een paar van mijn goede vrienden me hier bezoeken. Aangezien mijn dochter en haar vriend plannen maken om in de nabije toekomst te bezoeken, zou het geweldig zijn als ze ons zouden kunnen komen bezoeken.

Mesker wordt nu beschouwd als een professionele speler. Op de wereldranglijst per rang behaalde ze de hoogste plaats die ze ooit heeft gehad. Op het WTA-toernooi in Pittsburgh won zij samen met haar partner de titel in het damesdubbel. Haar meest recente optreden in het professionele vrouwencircuit kwam op de US Open, waar ze zich gedwongen zag uit de eerste wedstrijdronde te stappen.

In hun wedstrijd tegen Steffi Graf en Gabriela Sabatini in het dubbelspel nam ze samen met haar landgenote, Ingelise Driehuis, deel aan de wedstrijd. Mesker maakte in die periode deel uit van het Nederlands elftal dat de Federation Cup won.

Mesker is momenteel werkzaam als deskundige bij de in Nederland gevestigde omroep NOS. Daarnaast is ze eigenaar van een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de organisatie van verschillende evenementen.zaken als bedrijfsbijeenkomsten en lezingen, maar ook zaken als tennisevenementen, zoals het ATP Challenger-toernooi dat in Scheveningen werd gehouden.