Leeftijd Simone Kleinsma

Leeftijd Simone Kleinsma:- Samen met haar vrienden Soesja Citroen en Floor van Zutphen nam ze deel aan het festival van Knokke en met zijn drieën eindigde ze op de tweede plaats overall. Tijdens het festival gaf ze een optreden als zangeres en eindigde ze op de tweede plaats overall.

Leeftijd Simone Kleinsma
Leeftijd Simone Kleinsma

Sindsdien heeft Simone Kleinsma zich gevestigd als een van de meest herkenbare namen in de geschiedenis van de muziekindustrie in Nederland. Het is bekend dat er op dit soort begraafplaatsen enkele van de vreemdste dingen gebeuren.

Ondanks dat je op dit moment de bloemen van het kerkhof aan het opruimen bent en compleet overrompeld bent van verdriet, word je continu aangesproken. Dit gebeurt ondanks het feit dat u de focus van het gesprek bent.

Dit is hoe Simone haar gedachten en gevoelens communiceert: De overgrote meerderheid van de mensen begint met extreem openhartig over zichzelf en de ervaringen die ze hebben gehad. Ik deed niets anders dan daar zitten en luisteren, en af ​​en toe verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Ik vond het best gezellig. Ik heb ook veel aantekeningen gemaakt.

De keuzes die als direct gevolg hiervan werden gemaakt, leidden tot de manifestatie van nogal eigenaardige uitkomsten. Toen Simone nog in haar jonge jaren was, had ze al besloten dat ze ooit in de podiumkunstenindustrie zou gaan werken. Enkele jaren daarvoor had ze al de nodige vaardigheden verworven om gitaar te spelen en te dansen.

Leeftijd Simone Kleinsma
Leeftijd Simone Kleinsma

De Kleinkunst Academie was in het bezit van een formele aanvraag, die uiteindelijk werd verzonden. Gedurende het hele programma heeft ze een geweldige prestatie neergezet.Ze werd op de prille leeftijd van één jaar geëerd met de Pissuise-prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de afstuderende leerling die de meeste belofte toont. Simone nam haar besluit ergens rond de tijd dat ze halverwege haar studie was.

om uit te proberen voor een rol in een optreden van Gerard Cox. De beslissing nemen om ons vertrouwen in haar te stellen, was de eerste stap in wat het begin zou zijn van een welvarend en succesvol professioneel leven voor ons beiden. Ze heeft het trainingsprogramma niet afgemaakt in de tijd die ze kreeg.

Hij is nu haar belangrijkste pianist en hij zingt liedjes uit musicals. Bernd van de Bos. Als actrice wordt ze het meest erkend voor het vertolken van het hoofdpersonage van Kees Heistee in de televisieserie Kees & Co, die tussen en tijdens de bovengenoemde periode door RTL werd uitgezonden. De serie liep tussen en tijdens de bovengenoemde periodes. Comedy Central Family zond opnieuw de volledige afleveringen van deze serie in hun geheel uit.

Zij was de presentatrice van het kookprogramma voor de aangegeven periode. Koken ontmoette Cas op SBS6. In september werd bekend dat Kees & Co in het voorjaar een comeback zou maken en Kleinsma zou wederom een ​​grote rol spelen in de productie. In september kreeg Kleinsma de eer om officier in de Orde van Oranje-Nassau te worden.

Kleinsma was een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cabaretscene en daarom kreeg ze in april een hommage op het Amsterdam Kleinkunst Festival in theater DeLaMar.De verzamel-cd met liedjes werd in november te koop aangeboden, terwijl de film in april voor het eerst te zien was. Simone Kleinsma is een muziektheateracteur, presentator en zangeres uit Nederland.

Leeftijd Simone Kleinsma
Leeftijd Simone Kleinsma

Terwijl ze nog studeerde aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, maakte ze haar debuut op het podium samen met Gerard Cox in de productie “Nobody Knows, Nobody Knows that my name is Rumpelstiltskin.” Het stuk was getiteld “Niemand weet, niemand weet dat mijn naam Repelsteeltje is.”

Ze deed mee aan haar eindexamen en ontving de Pisuisse-prijs. Sindsdien heeft ze een carrière voor zichzelf opgebouwd, niet alleen op het podium, maar ook op radio en televisie.
Simone heeft haar stem geleend aan een aantal belangrijke animatiefilms, waaronder Shrek en De kleine zeemeermin, waarin ze prinses Fiona en de feeënmoeder vertolkt.

Yzma in “The Emperor’s New Groove”, Esmé Holgert in “Babe” en “Babe: Pig in the City”, Georgette in “Oliver and Company” en “An American Tail”, en Andere personages in verschillende films.
Kleinsma geeft regelmatig optredens,

meestal samen met pianisten Cor Bakker of Tony Eyk, maar hij treedt ook op met orkesten. Als actrice is ze waarschijnlijk het meest bekend van haar rol in de veelgeprezen televisieserie ‘Kees & Co.’, die vanaf haar kindertijd op RTL Broadcasting te zien was.

Ze speelde de rol van Kees Heistee, de moeder van Anne Amber, Teterissa en Rudie, en was getrouwd met Ben Heistee, Rik Hoogendoorn. Robin Tjon, Pian Gi. Daarnaast was Kees de moeder van het personage.

Aanvankelijk was ze van plan om naar een toneelschool te gaan, maar uiteindelijk besloot ze zich in te schrijven aan de Kleinkunstacademie. Sindsdien heeft ze meegewerkt aan verschillende werken, zoals onder meer musicals, toneelstukken, revues, films en televisieseries.

Ze treedt regelmatig op op het podium en wordt meestal begeleid door een pianist of orkest, meestal Tonny Eyk of Cor Bakker.Ze was in totaal drie jaar medewerker voor de shows “De Taalstraat” en “I Love You, My Dutch”. Naast haar werk voor ‘Sesamstraat’ heeft ze ook bijgedragen aan de onderstaande werken en aan een aantal advertenties.