Linda Sembrant

Linda Sembrant:- Det är också vanligt att människor går under namnet Linda, som kommer från det afrikanska ordet för “Vänta” (IsiZulu och IsiXhosa). Ytterligare babynamn på engelska som slutar på suffixet linda inkluderar Melinda, Belinda, Celinda och Rosalinda. Rosalinda är också ett alternativ.

Linda Sembrant
Linda Sembrant

Det finns speciella dagar då Lindas förnamn erkänns i länderna Ungern, Polen, Finland, Tyskland, Schweiz, Schweiziska edsförbundet (Schweiz), Sverige, Estland (25 juni), Lettland (21 augusti), Tjeckien Republiken (Slovakien), Slovakien (2 september) och USA (4 september) (Polen).

I samband med det albanska språket ges namnet Linda till kvinnor och kan indikera antingen “födelse” eller “fruktbarhet”. Det manliga subjektet i denna mening hänvisas till med namnet Lind, som är ett pronomen.

“Vänta” är betydelsen av det sydafrikanska namnet Linda, som kan användas för båda könen. Lindi är en vanlig förkortning av namnet Lindiwe, som betyder “väntat på”. Lindiwe är ett annat namn som låter likt Lindi.

Vad det är som vi måste ta reda på, de sydafrikanska och amerikanska namnen Lindo och Lindokuhle, som båda betyder “att vänta på något gott”, används ofta omväxlande. Bogusaw Linda är en polsk skådespelerska som är känd för sina roller i filmerna Psy och Tato. Hennes polska namn är [buswaf linda], och hon föddes den 27 juni 1952.

Avsnitten “Blind Chance” och den åttonde delen av “Dekalog” inkluderar honom båda. Dessutom har Andrzej Wajdas Man of Iron och Krzysztof Kielowskis Danton båda haft honom i huvudroller. Det är allmänt känt att han är en av sin tids mest begåvade artister och att han är en välkänd figur i den polska filmbranschen.

Han föddes i Toru, Polen den 27 juni 1952, och han fick sin gymnasieutbildning där vid Allmänna gymnasieskolan. Förutom att vara utexaminerad från Krakow Academy of Dramatic Arts och medgrundare och föreläsare vid Warszawas filmskola, studerade han även vid Krakow Academy of Dramatic Arts.

När Linda var student kunde hon få kontakt med Stary Teatr i Kraków. I en pjäs kallad Crime and Punishment som sattes upp av Maciej Prus 1977, var hans första del som Mikolka.Mellan åren 1978 och 1981 var han artist på Wroclawski Teatr Wspósny, där hans roller inkluderade de skrivna av Thomas Mann och Franz Kafka (1980). I början av 1980-talet var han involverad i skådespelarvärlden genom att sätta upp shower på Warszawas Studio Theatre.

Linda Sembrant
Linda Sembrant

I den polska filmen Fever, som släpptes 1980 och regisserades av Agnieszka Holland, porträtterade han rollen som en anarkist vid namn Gryziaka. Efter detta hade han roller i filmer som “A Lonely Woman” (1981), “Man of Iron” (1982) och “The Mother of Kings” (1982), som alla regisserades av samma regissör och där han spelade en karaktär.

I Sembrants 50:e match för Sverige spelade de mot Kanada och slutade oavgjort 1–1. De två klubbarna tävlade mot varandra i en vänskapsmatch i Los Angeles i november förra året. Sembrandt gjorde sitt första mål i 2019 FIFA Women’s World Cup i en 5-1-seger över Thailand. Matchen var en del av tävlingen.

Sedan början av 1900-talet har damer som talar engelska visat ett större intresse för namnet Linda, som har sina rötter i Tyskland. I Tyskland användes namnet Linde tidigare som en förkortning av längre namn som Sieglinde och Dietlinde.

Den användes till en början i Jean Pauls bok Titan i fyra volymer, som publicerades mellan åren 1800 och 1803, som titeln på en nyckelperson vid namn Linda. Namnet blev omedelbart populärt i tysktalande områden efter att det introducerades där.

Den germanska termen för “lind” översätts bokstavligen till “mjuk” eller “öm”, och bilden av detta träd används ofta för att antyda en snäll personlighet. Ordet “lind”, som syftar på en sköld gjord av det träet, är möjligen där termen “element linde” började.

Det är möjligt att användningen av den nylatinska termen linda, som är den feminina varianten av lindo och betyder “snygg” eller “snygg” på spanska och portugisiska och “ren” på italienska, bidrog till sakens attraktivitet (italienska ).

Linda Birgitta Sembrant är en svensk fotbollsspelare som föddes den 15 maj 1987. Hon spelar nu som försvarare för såväl Serie A-klubben Juventus som det svenska landslaget.Efter att ha börjat sin fotbollskarriär med SK Servia gick Sembrant vidare för att delta i ungdomsprogrammet som erbjuds av Balinge IF. När hon var liten var Henrik Larsson den hon såg mest upp till. Ändå resulterade det i att Sembrants blev försvarare till slut.

Både Marta och Sembrant syns till vänster (R). Under lågsäsongen av säsongen 2006–07 var Sembrant en medlem av Lincoln Ladies-teamet i England (då känt som Lincoln City Ladies). Hon flyttade till AIK år 2008. I november året därpå skilde Sembrant sig från AIK för att skriva på f.eller Kopparbergs/Goteborg FC.

Linda Sembrant
Linda Sembrant

Nästa år bytte hon till Tyreso FF. 2012 var Sembrant medlem i Tyreso-truppen som triumferade i damernas svenska mästerskap. Tyvärr gjorde hon ont i knät och fick sitta ute resten av säsongen, så hon kunde inte hjälpa.

På grund av lagets oförmåga att uppfylla sina ekonomiska åtaganden 2014 drog Tyreso sig ur ligan och bröt kontrakten för alla sina spelare. Sembrant värvades av Montpellier för ett rejält övergångspris.

I juli 2019 tecknade Juventus, laget som för närvarande innehar titeln av Serie A-mästerskapet, Sembrant som en fri agent. Efter att ha tävlat för Sverige på alla nivåer av juniortävling, fick hon sin första seniorkeps i en match mot England i februari 2008.

Vid EM 2009 kunde hon inte delta för Sverige eftersom hon hade ådragit sig en skada. 2011 valdes Sembrant att representera Sverige i världsmästerskapen som hölls i Tyskland. Han var med i det svenska landslaget som tävlade i turneringen. Hon förlorade inte sin position i den olympiska uttagningsprocessen för år 2012.