Loretta Schrijver Ziek

Loretta Schrijver Ziek:- De afgelopen jaren waren moeilijk voor Loretta. Vorig jaar kreeg ze de diagnose darmkanker. Ze onderging een operatie. Ze zou maar een paar dagen in het ziekenhuis moeten blijven, maar door problemen verlengde ze haar verblijf tot in totaal zes weken.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Volgens RTL Boulevard is Loretta Schrijver momenteel buiten dienst en zal dat voorlopig zo blijven omdat ze eerder dan verwacht geopereerd moest worden voor een zogenaamde revalidatie-operatie nadat ze de diagnose darmkanker had gekregen.

De mededeling dat de 65-jarige Schrijver eerder dan verwacht werd opgeroepen, is te lezen op het Instagram-account van Coffee Time. Hierdoor zal Schrijver de show waarschijnlijk een tijdje niet hosten.
Het is met grote spijt dat ik u moet meedelen dat Loretta tijdelijk niet beschikbaar zal zijn voor u als gevolg van een onverwacht snel verzoek om haar revalidatie-operatie.

We duimen dat alles goed komt en we kunnen niet wachten tot ze terug is.”In het jaar 2021 werd bij Schrijver een vroeg stadium van darmkanker vastgesteld. Ze werd geopereerd, maar haar herstel duurde veel langer dan normaal vanwege een aantal problemen die na de ingreep naar voren kwamen.

Als direct gevolg hiervan verdween de auteur voor langere tijd uit Koffietijd. Begin dit jaar deed ze nog een keer mee aan het programma, maar het lijkt erop dat ze dit keer wat langer afwezig zal zijn. Hoe lang is op dit moment nog niet duidelijk.

Hierna bleek het snel de goede kant op te gaan, maar een aanzienlijk aantal mensen is niet op de hoogte van het feit dat ze opnieuw behandeld moest worden. Aan de andere kant werden metastasen ontdekt.
“Ik kan er niet over uit dat mijn onderbroken laatje zo schattig is,” riep ze uit, uithalend. Ze is ook dankbaarder geworden door de diagnose.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Aran had al met Loiza Lamers gesproken, maar het duurde lang voordat haar relatie met vriendin Jelle bekend werd. Ik heb altijd gezegd dat ik geen kinderen wil, maar nu ik op een kruispunt in mijn leven sta, word er aan herinnerd dat “het altijd weer naar boven komt”. Bekijk hier de hulpvideo.

Het is al een hele tijd geleden dat Loretta Schrijver in een mainstream mediakanaal te zien was. Mijn darmkanker in een vroeg stadium werd vorig jaar gediagnosticeerd. De operatie die ze hierdoor moest ondergaan leverde haar echter nogal wat problemen op. Ze kijkt nu terug en realiseert zich dat wat een eenvoudige behandeling had kunnen zijn, eindigde in een ziekenhuisopname van zes weken.

Nadat ze hiervan hersteld was, leek het de goede kant op te gaan; toch werd ze uiteindelijk teruggeroepen omdat er, tegen alle verwachting in, toch uitzaaiingen werden ontdekt. “Een flink aantal mensen was niet op de hoogte van het feit dat ik een aanvullende behandeling nodig had. Dat was echt een teleurstellende gang van zaken.”

Mijn lever zat destijds onder de vlekken. Opnieuw moest ik verschillende procedures doorlopen. Dus de tijd die ik niet voor de tv doorbracht, was iets langer dan ik had gepland.Fans van het ochtendchatprogramma hoeven zich echter geen zorgen te maken dat ze haar komend seizoen zullen missen. Vanaf maandag 12 september is ze voor het eerst sinds haar afwezigheid weer bereikbaar.

“Ik ben beter. De meest recente scan wees uit dat geen van de vlekken aanwezig is. De kanker is uitgeroeid! Dat is het soort nieuws dat je wilt horen, en als het uitkomt, zal de opluchting groot zijn.”
“Dat was een zeer teleurstellende gang van zaken. Mijn lever heeft een aantal vlekken. Opnieuw moest ik verschillende procedures doorlopen. “Dus mijn tijd weg van de televisie duurde iets langer dan ik had verwacht ’, legde Loretta uit.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Zelfs in maart stonden de kijkers van Coffee Time nog steeds perplex door de onverklaarbare verdwijning van Loretta. De redactie deed vervolgens via Instagram het volgende statement: “Helaas zullen we voorlopig afscheid moeten nemen van Loretta.”Ze werd veel eerder op de hoogte gebracht van haar herstelprocedure dan iemand had verwacht. We duimen natuurlijk dat alles goed komt, en we kunnen niet wachten tot ze weer bij ons terugkomt.

Het is nu officieel dat Loretta haar comeback maakt op televisie. Ze zegt: “Maandag 29 augustus ga ik voor het eerst naar Koffietijd.” Nu ze niet meer ziek is van kanker, kan ze dit doen.Loretta Schrijver, die 65 jaar is, was vanmorgen niet te zien op “Coffee Time”, en de reden van haar afwezigheid had alles te maken met haar gezondheid.

Door de zogenaamde ‘hersteloperatie’ die de presentator nodig had, moesten ze opnieuw onder het mes.Het is mogelijk om te vernemen dat ze eerder dan gepland is opgeroepen op het Instagram-account van “Coffee Time”, en dat ze daardoor voorlopig niet zichtbaar zal zijnblee toekomst.

Daarna nam Loretta de beslissing om meer tijd thuis door te brengen omdat ze het een uitdaging vond om mee te werken aan de opname van Koffietijd. Ze vatte haar dag samen door te zeggen dat ze ‘s ochtends vroeg om 05.30 uur opstond, om 6.00 uur in de auto zat en zich klaarmaakte voor de avond’.

Het feit dat de presentatie live werd uitgezonden, was een ander aspect dat de presentator te veel warmte toevoegde.”Ik ben beter. De meest recente scan heeft uitgewezen dat geen van de vlekken er meer is. De kanker is uitgeroeid!” “Dat is het soort nieuws waar je voor bidt, en als het uitkomt, is het gevoel van opluchting immens, ” merkte een extatische Loretta op.