Luc Appermont Leeftijd

Luc Appermont Leeftijd:- Luc Appermont begon zijn carrière voor de camera in een tijd dat filmschermen geen kleur konden weergeven. Hij was het perfecte voorbeeld van een boeiende gastheer voor een breed scala aan programma’s, altijd te zien in een driedelig pak met stropdas.

Luc Appermont Leeftijd
Luc Appermont Leeftijd

En als hij op wat voor manier dan ook van dat pak wilde afwijken, bijvoorbeeld door een poloshirt met een meer atletische uitstraling te dragen, werd hij prompt vermaand.Toen Evy Gruyaert haar carrière als omroeper begon, begonnen de tijden gelukkig al te verschuiven.

In die periode werkte ze samen met Saartje Vandendriessche als medewerkster. Ze staat nu bekend om het hosten van shows zoals “Pieces of People” en heeft een aantal boeken gepubliceerd.De vorige ging over hoe ze tegen migraine vocht, en die daarna zal de titel ‘Start to Feel Fantastic’ dragen, wat een verwijzing is naar hoe goed haar ‘Start to Run’-boek het deed.

Kijk uit naar een aankondiging, die je laat weten dat Evy binnenkort te zien zal zijn op Pickx+ met haar eigen programma.Op de bank, net als de eerste keer dat ze naast elkaar zaten op de bruiloft van een BV die naamloos zal blijven, hadden de twee mannen ongetwijfeld voor onbepaalde tijd kunnen praten. “Saartje” leidde de discussie in goede banen door de drie termen “grenzen”, “ijdel” en “hoofd” te gebruiken.

Als je een optreden van hem gaat bekijken, zul je merken dat hij net zo fris en levendig is als toen hij voor het eerst in zijn carrière begon. Maar ondertussen tikt de tijd langzaam voorbij en mag Bart Ka’ll, die al 61 jaar op zak heeft, zich stilaan tot de ‘oude garde’ gaan rekenen.

Luc Appermont Leeftijd

Zijn zakenpartner, Luc Appermont, bespreekt op TV Family de verschillende contexten waarin dit probleem zich zou kunnen bevinden.”Bart is een echt toneeldier”, vult Luc aan. “Hij heeft een passie voor optreden die hem al bijna 30 jaar op het podium houdt. Als hij de kans krijgt om in een microfoon te spreken, geeft hij altijd alles.

Toch haalt Barts leeftijd hem soms in, aldus Luc. “Je zult het nooit merken aan zijn prestaties, maar hij zou nu wat efficiënter met zijn energie moeten beginnen”, legt Luc uit. “Je zult het nooit weten, omdat het zijn prestaties nooit zal beïnvloeden.”

Hij had ooit zijn kaakbeen laten kraken voor mooie tanden; hij las zelfhulpboeken toen hij 12 jaar oud was; en hij verpestte zijn relatie met een vrouw (en zijn kansen om kinderen te krijgen) omdat hij niet 100 procent kon bieden omdat hij zich er niet toe kon zetten alles te geven.

Als Luc Appermont (70) zelf de vragen stelt, krijgt hij open reacties. “Ik ben zo opgelucht dat mijn ego is afgevlakt.”Vroeger bleven ze regelmatig buiten tot de zon opkwam, maar tegenwoordig doen ze dat niet vaak meer. Luc stelt dat zo’n keuze er in de moderne tijd niet is.

In 2018 gingen Bart Kall en Luc Appermont voor het eerst samen naar het theater om een ​​intieme reis door hun professionele leven en hun relatie van meer dan 40 jaar te beleven. De show was getiteld “Een intieme reis door ons professionele leven en onze relaties.”

Het publiek werd meegenomen op een ‘walk down memory lane’ die gevuld was met zowel gelach als tranen dankzij de nooit eerder vertelde anekdotes. Deze twee herkenningspunten uit de Belgische entertainmentwereld hebben nog steeds een schat aan anekdotes te delen, zowel op het podium als in de backstage-ruimtes.

Daarnaast delen ze ontroerende en boeiende verhalen uit hun eigen leven. Uiteraard is er dit keer ook veel zorg besteed aan de muziek, zowel onverwachte nummers als bekende nummers in een nieuw kleedje. Ze worden bijgestaan ​​door een krachtige liveband bestaande uit vijf muzikanten.Gelukkig is Bart zelfbewust genoeg om zijn eigen beperkingen te zien door zijn hoge mate van discipline.

“Tegenwoordig kiest hij veel vaker dan vroeger zijn bed boven dat laatste drankje. Dat is maar goed ook, want voldoende rust, een voedzaam dieet en lichamelijke activiteit zijn allemaal noodzakelijke dingen voor een kunstenaar. Luc stelt dat dit is voor Bart de enige methode om zijn succesniveau op het hoogst mogelijke niveau te houden.

Ondanks dat hij 70 jaar oud is, zegt Luc Appermont daar geen probleem mee te hebben. Zijn huidige echtgenote, Bart Kall, is tien jaar jonger dan hij. De zangeres heeft het daarentegen moeilijk met het getal 60.

“Leeftijd bestaat voor mij niet”, zegt Luc in Het Belang van Limburg. Bij Bart ligt dat anders: “Bart is zestig geworden; wat een dramakoningin! Hij zoekt naar alternatieve routes om dat cijfer niet te hoeven noemen, namelijk “drie keer twintig, twee keer dertig…”

Luc Appermont Leeftijd
Luc Appermont Leeftijd

Luc heeft geen positief oordeel over de jongere versie van zichzelf die hij in het verleden heeft gezien. “Als die jongere versie van mezelf hier nu zou verschijnen, zou ik hem niet binnenlaten”, legt hij uit. “Uiteindelijk was ik echt een makkie. Iemand die hunkert naar aandacht, maar er eerlijk gezegd lang niet genoeg van krijgt.de dingen die ik toen belangrijk vond, zijn, in vergelijking daarmee, nu bijna irrelevant voor mij.