Luuk De Jong Vrouw

Luuk De Jong Vrouw:- In de loop van de campagne werd bekend dat De Jong de club zou verlaten. Joop Munsterman zit in het team van De Jong omdat hij de aandacht trok van meerdere teams in Europa, waaronder Newcastle United van de Premier League.

Luuk De Jong Vrouw
Luuk De Jong Vrouw

Er wordt gezegd dat de voorzitter van de club waarvoor hij momenteel speelt verantwoordelijk is voor het opdrijven van de vraagprijs voor hem. Zowel De Munsterman als Steve McClaren waren geschokt en verrast door wat de Jong had gezegd.

In juli tekende De Jong een vijfjarig contract bij de Bundesliga-club Borussia Mönchengladbach voor een transferprijs van een miljoen pond. Hij had al eerder aangegeven interesse te hebben om lid te worden van de club. Eerder had hij beweerd dat betrokkenheid zijn primaire doel was.

Na zijn overstap naar de Bundesliga en zijn deelname aan de competitie voor een periode van acht maanden, uitte de Jong zijn tevredenheid over de Bundesliga als platform voor spelersontwikkeling. Maar hoewel de ploeg van De Jong uiteindelijk verloor, deed hij het goed in zijn eerste wedstrijd met Mönchengladbach, dat was tegen München.

Zijn eerste game was vrij onopvallend, aangezien hij niet scoorde en geen assist gaf. Hij maakte zijn eerste optreden met Mönchengladbach in een wedstrijd die uiteindelijk door zijn zijde werd gewonnen, die werd gespeeld tegen München. In augustus begon hij zijn debuutwedstrijd voor Mönchengladbach in een Europese competitie.

Ze hielpen hun eigen ondergang door een eigen doelpunt uit een vrije trap te scoren. De wedstrijd werd gespeeld tegen Dynamo Kiev, de tegenstanders van Mönchengladbach. September was de maand waarin hij zijn eerste doelpunt maakte.

in een wedstrijd die ze tegen Nürnberg speelden en uiteindelijk verloren. Zijn eerste doelpunt voor de club was een tap-in na een voorzet van Patrick Herrmann, en het was ook zijn eerste doelpunt in het algemeen. Nadat ze eerder in het seizoen onenigheid hadden gehad met manager Lucien Favre, begonnen de kansen in hun voordeel te verschuiven.

Desondanks sloeg De Jong de kans om voor het eerste elftal te spelen meteen af ​​en kwam hij uiteindelijk alleen in wedstrijden en scoorde zes doelpunten. offerte gevraagd In het laatste deel van het seizoen bleef De Jong zeggen dat hij zeker wist dat hij de belangrijkste doelpuntenmaker van het team kon worden.

Luuk De Jong Vrouw
Luuk De Jong Vrouw

Desondanks bleef de deelname van De Jong in het eerste elftal het hele seizoen beperkt. Hij speelde alleen in wedstrijden gedurende de eerste helft van het seizoen en ervoer daardoor een aanzienlijke afname van de hoeveelheid speeltijd die hij in het algemeen kreeg. Geen offerte nodig.

Ola John assisteerde bij alle drie de goals van de Jong en de Jong sloot de wedstrijd af met een hattrick. Daarnaast kon hij Leroy Fer een assist geven, wat resulteerde in een overwinning voor zijn ploeg, waardoor ze opklommen naar de tweede plaats in het klassement.

In de maand februari scoorde de Jong nog twee doelpunten, maar Twente kon het potentieel om naar de top van het klassement te stijgen niet verzilveren omdat ze werden verslagen door Heracles. Hierdoor miste Twente de kans om Heracles voor te blijven in het klassement. Na het plaatsen van een paar goals in deze wedstrijd,

Op dit moment heeft De Jong zeven doelpunten gemaakt in zijn laatste drie wedstrijden in de Eredivisie. dagvaarding vereist In maart, tijdens een wedstrijd om de Europa League tegen Schalke, was De Jong de hoofdrolspeler in een omstreden beslissing tot het toekennen van een strafschop. Het vonnis leidde tot een waarschuwing voor de speler.

Een verdedigende actie voor Schalke van Jol Matip en een strafschop die De Jong nam en met succes omzette om een ​​overwinning voor zijn club veilig te stellen. Twente daarentegen werd uitgeschakeld in de tweede etappe van de competitie, die plaatsvond in Duitsland.

In de loop van dat duel scoorde landgenoot KlaasJan Huntelaar een hattrick, waardoor Twente uit de competitie werd uitgeschakeld. In de maand april scoorde De Jong in twee minuten tijd twee keer om zijn club op voorsprong te zetten tegen Breda, maar een doelpunt van Nourdin Boukhari in blessuretijd verhinderde de zege.

Twente kreeg de kans om dichter bij de tegenstander van de titelverdediger, Ajax, te komen. Aan het einde van het seizoen eindigde hij op een gedeelde tweede plaats in het aantal gescoorde doelpunten, twee goals achter Bas Dost, die de meeste goals had met zeven. Helemaal aan het einde is een citaat vereist.

Luuk De Jong Vrouw
Luuk De Jong Vrouw

is een spits die nu uitkomt voor zowel het Nederlands Elftal als de Eredivisie-club PSV Eindhoven. Hij voetbalt op professioneel niveau voor het Nederlands Elftal.Voorheen lid van DZC, De Graafschap, Twente, Borussia Mönchengladbach en Newcastle United, speelt De Jong nu voor PSV.

Tijdens zijn vijf seizoenen bij de club speelde hij in en droeg hij bij aan het succes van de ploeg, wat resulteerde in drie overwinningen in de Eredivisie kampioenswedstrijd. Hij scoorde en speelde een rol in meer dan een dozijn doelpunten. In tekende hij een contract bij Sevilla, maar het volgende seizoen kreeg Barcelona de optie om hem te lenen.

In de maand augustus scoorde De Jong zijn eerste doelpunt van het Eredivisie-seizoen ineen wedstrijd die volledig in het teken stond van zijn ploeg. De week daarop, op de dag dat De Jong werd, scoorde hij nog twee doelpunten voor Twente in hun overwinning op VVV Venlo. Deze overwinning kwam op dezelfde dag.

Twente had problemen met timemanagement toen ze tegen Waalwijk speelden, en De Jong scoorde twee doelpunten voor Twente. Het eerste doelpunt was een tap-in op een open doel, en het tweede doelpunt was een strafschop. Hij maakte een doelpunt voor Twente in de wedstrijd die er direct op volgde, een wedstrijd tegen Groningen die in januari plaatsvond.