Luuk Dresen Ziek

Luuk Dresen Ziek:- Hij houdt nooit op met het verbreden van zijn kennis en in de tijden dat hij niet de mogelijkheid heeft om colleges te geven, bedenkt hij zijn eigen trainingsregimes om zijn vlieguren te behouden. Wij zijn van mening dat hij, naast zijn aanleg voor spreken in het openbaar, over deze essentiële eigenschappen beschikt die nodig zijn voor een succesvolle toekomst.

Luuk Dresen Ziek
Luuk Dresen Ziek

Luuk heeft in het verleden als gastheer gediend voor een breed scala aan programma’s, waaronder programma’s die werden geproduceerd door bedrijven als KPN, KVK en NS. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de opbouw van zijn eigen formats, die hij ook redactioneel modereert en verzorgt.

Dit is weer een van zijn verantwoordelijkheden.In september produceerde hij zijn eerste tv-show voor AT5 genaamd “De Nacht Van”. In de show volgt hij de creatieve Amsterdamse uitgaansbedrijven die worstelen om de financiële crisis te overleven.

Dit doel kon hij bereiken door een kans te grijpen die hem bij &C Talent werd geboden. Bovendien heeft Luuk uitstekend werk geleverd tijdens de branding- en profileringstraining die werd georganiseerd door Performer Agency.

Na een paar weken ging Luuk eindelijk akkoord met het bureau en tekende een contract.Op haar Instagram-account heeft Chantal Janzen een lang bericht gedeeld met de personen die haar daar volgen. In de post schrijft ze onder meer het volgende:Je hebt zojuist je eerste verjaardag gevierd.

Luuk Dresen Ziek
Luuk Dresen Ziek

Vanmorgen werd ons gemeld dat u de afgelopen nacht spoorloos was verdwenen. Het is ingewikkeld en moeilijk vast te stellen. extreem gewelddadig, zowel uiterlijk als innerlijk.In samenwerking met onze partners bij ABN AMRO, LinkedIN en Performer Agency, evenals onze founding partner, BankGiro Loterij, hebben we zowel op creatief als commercieel vlak hulp kunnen bieden.

Ambassadeurs Roger Neve, Caro Emerald, Igone de Jongh, Claes Iversen, Jeroenspitzenberger, Selwyn Senatori en Chantal Janzen presenteerden elk hun eigen masterclasses. Het coronavirus zal een enorme impact hebben op zowel onze cultuur als ons talent, en het zal beide effecten tegelijkertijd hebben.

&C is blij met alle talenten die het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan de &C Talent Academy en die ondanks de obstakels die ze tegenkwamen, toch mogelijkheden voor zichzelf hebben weten te creëren.

De titel van “&C Talent van het Jaar” ging naar Luuk Dresen.Familieleden van Dresen’s hebben een bericht op Instagram vrijgegeven waarin ze zijn overlijden bekendmaken, waarin ze zeiden: “Luuk bezat een opmerkelijke hoeveelheid talent naast het barsten van ideeën en ambities.”

Een echte kunstenaar die net zijn master Communicatiewetenschap had afgerond en op het punt stond te beginnen aan wat een vruchtbare carrière in de Nederlandse media leek te worden.Hij was de beste persoon voor de baan omdat hij zo slim was en omdat hij wist hoe hij zijn vaardigheden moest gebruiken om met gemak zware dingen af ​​te leveren.

De naam Luuk kwam vrij vaak naar voren in gesprekken die plaatsvonden op verschillende redacties, met programmamakers en met producenten. Hierdoor was hij in staat om te communiceren met mensen met verschillende achtergronden.

Dat was het enige dat op zijn lijst van aspiraties voor zichzelf stond. Zijn verwachtingen dat andere mensen door hem zouden worden vermaakt, ontroerd en geïnspireerd, werden plotseling de bodem ingeslagen.

Luuk Dresen Ziek
Luuk Dresen Ziek

Volgens de opmerkingen die op de Instagram-post waren achtergelaten, kreeg Dresen een aanzienlijke hoeveelheid steun van fans die hun mening deelden over de ongelukkige gebeurtenis, ondanks het feit dat hij nog relatief nieuw was in de branche.

In een e-mail aan de ontvanger uitte Tim Senders zijn gevoelens over hun vriendschap. “Wat een ondoorgrondelijke tragedie, een die ons begrip te boven gaat.” Mijn diepste medeleven gaat uit naar de familie van Luuk en al zijn vrienden en dierbaren.

“Wat een ondoorgrondelijke tragedie, een die ons begrip te boven gaat.” In reactie daarop doet Quinty Trustful het volgende statement: Ook Robbert Rodenburg en Miljuschka Witzenhausen betuigden hun medeleven.

Het was een prachtig moment toen Chantal presentatietalent Luuk Dresen thuis verraste met de titel “Talent van het Jaar”. Helaas hadden we dit jaar geen grote prijsuitreiking waar we de aandacht op het talent vestigden. Volgens Chantal Janzen “heeft Luuk laten zien dat hij dit jaar niet alleen mogelijkheden pakt, maar ook creëert.”