Marco Geeratz Leeftijd

Marco Geeratz Leeftijd:- Omdat Marco niet het type persoon is dat zich gemakkelijk laat bedriegen, heeft het geen zin hem te misleiden. De betrouwbare vriend garandeert dat hij door niemand anders wordt beïnvloed of gecontroleerd.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

“De presentator heeft een heel mooie schrijfstijl. Mijn liefste! “Gefeliciteerd, mijn liefste, de liefde van mijn leven, mijn liefde! “Wat een buitengewoon geluk dat we zo’n liefhebbende en ondersteunende familie hebben.

Ik kan maar zo hard lachen met één andere persoon, en mijn leven voelt zoveel beter als zij in de buurt zijn. Ik kan alleen zo hard lachen met één andere persoon. Alles is mooier in uw bedrijf, maar het is nog steeds verbluffend, zelfs zonder u.

Het heeft helemaal geen betekenis. “Liefhebbers die elkaar complimenteren op Instagram” en “onverwacht benaderd en meegenomen worden tijdens een zakelijke fotoshoot” zijn de twee dingen die Chantal in het begin van haar artikel noemt als dingen die de man op de foto bijzonder aanstootgevend vindt.

Als je Chantal kent, ben je al goed voorbereid op alles wat er gaat gebeuren. De gastheer feliciteert haar “liefste”: we prijzen ons echt gelukkig met zo’n leuke familie.Ik kan maar zo hard lachen met één andere persoon, en mijn leven voelt zoveel beter als zij in de buurt zijn. Ik kan alleen zo hard lachen met één andere persoon. Als je in de buurt bent, ziet alles er mooier uit, maar als je er niet bent, is het helemaal niets.

Nadat ze in het huwelijksbootje waren gestapt, verwelkomde het paar hun beide kinderen op de wereld. Daarnaast is Marco vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk.Het mag geen verrassing zijn dat Marco in staat is de taken uit te voeren die horen bij de titel ‘echtgenoot van’. Hoewel hij het extreem druk heeft met het runnen van zijn eigen bedrijf, kan hij vaak ingaan op onredelijke verzoeken.

De blonde persoon met meerdere talenten heeft een erg druk schema. Hij zorgt ervoor dat ze overdag langskomt wanneer ze een pauze krijgt van de zorg voor hun kind, zodat ze samen quality time kunnen hebben. En omdat hij de romanticus is die hij is, volgt hij haar op de set van de film waar ze aan het werk is, ook al weet hij dat ze zich daar ongemakkelijk bij zal voelen.zodat hij haar kan omhelzen.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Terwijl ze thuis bergen huiswerk doorzoekt, is Marco Chantal er om tegenspel te leveren. De acteur maakte er een grapje over dat hij eerder de rollen van André Hazes, Tarzan en Frits Sissing had vertolkt tijdens een interview dat op televisie werd uitgezonden.

op geen enkele manier onder de rand van het bord. Hij is de aardigste en charmantste van alle mannen. Hein Gerrits ziet een “zeer mooie” toekomst voor Chantal gezien de huidige omstandigheden.Daarnaast gaat hij in de richting die hij kiest en is hij de leider van zijn eigen leven. een nuchter persoon, net als Chantal.

Ze zijn een fantastische aanwinst voor elkaar, wat vooral te danken is aan het feit dat ze gevoel voor humor delen.Chantal Janzen is een ontzettend hardwerkende zakenvrouw met wie het bovendien prettig samenwerken is. Bovendien leek het alsof alles in haar persoonlijke leven op rolletjes liep.

Sinds 2014 heeft ze een romantische relatie met Marco Geeratz en tot voor kort waren de twee getrouwd. Het echtpaar is momenteel verantwoordelijk voor de opvoeding van twee eigen zonen. Om dat in perspectief te plaatsen,

Ook al was Marco getrouwd toen hij Chantal voor het eerst ontmoette, dat weerhield hem er niet van om verliefd op haar te worden. Sterker nog, het maakte het alleen maar waarschijnlijker dat hij dat zou doen. In de opname worden de twee vriendelijk naar de camera grijnzend weergegeven terwijl ze dicht bij elkaar op de grond zitten.

Daarom complimenteert Chantal altijd de fotogenieke lach en opmerkingen van haar vriendin.”En voor iemand die helemaal niet op de foto wil, je ziet er best aardig uit, oude man”, zei de fotograaf tegen de proefpersoon.

“En” ik zal altijd en voor onbepaalde tijd van je houden. Van Chantal was niets minder dan perfectie te verwachten, en ze sloot haar bericht af met een geestige hashtag: Na het lezen van dit bericht maakt ze een grappige opmerking door op te merken: “Het is tenslotte niet eens mijn verjaardag meer.” Oké, hij is in de kamer.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Leeftijd van Marco Geeratz | Aanstaande zondag is Marco Geeratz jarig en omdat hij getrouwd is met Chantal Janzen, zal zij er zijn om hem te helpen zijn speciale dag te vieren met zijn familie en vrienden. Ondanks dat de echtgenoot van de presentator het niet op prijs stelt als ‘geliefden elkaar via Instagram prijzen’

Om zijn verjaardag goed te herdenken, laat ze nooit een kans voorbij gaan om hem op verschillende vormen van sociale media uit te lichten. Als Marco Geeratz over de rode loper loopt, draagt ​​hij altijd een keurige smoking die op maat is gemaakt als een handschoen, zoals te zien is op de afbeelding rechts.

Het is voor hem heel eenvoudig om de aandacht te trekken van de aanwezige fotografenop dit moment vanwege het feit dat hij altijd een vriendelijke glimlach op zijn gezicht heeft en dat hij een erg knappe heer is.Aan de andere kant voelt hij zich meer op zijn gemak als hij afstand doet van zijn naaste vrouw, Chantal Janzen, die op zichzelf al uitstekend is, en haar in het middelpunt van de belangstelling laat staan.

Door alle camera’s en verslaggevers die er zijn, lijkt Marco niet zo goed in deze omgeving te passen als Chantal. Wanneer het beeld van de terughoudende Marco ter sprake komt, barst de musicalacteur en oude vriend van het stel, Hein Gerrits, in een hartelijke lach uit. Ze staat in voor het bestaan ​​van een rode loper door te zeggen: “Ja, daar zit er een in.”

Alleen Marco kan beweren aan haar zijde te blijven gedurende hun hele relatie. Wanneer iemand voor zichzelf werkt, hebben ze meestal weinig interesse om de aandacht op zichzelf te vestigen in de publieke belangstelling.

Op dit moment vindt hij het niet prettig om een ​​gesprek met je te voeren. Met een grijns antwoordt hij dat de normale gang van zaken voor de pers is gehandhaafd. “Ik kan niet doorgronden hoe dat enige zin zou kunnen hebben.”