Marianne Luning Ziek

Marianne Luning Ziek:- Marianne Luning is styliste in Vtwonen. Ze is een bekende styliste van het tv-programma ‘Welcome Back to Your House’ en maakt prachtige stylingproducten voor het tijdschrift.’Ooit, liet ik iemand tarotkaarten voor me leggen. In dit geval zei de koning tegen mij: “Je hebt een nieuw huis.”

Marianne Luning Ziek
Marianne Luning Ziek

Ik herinner me nog wat ik op dat moment dacht; ja, vást.Maar hij maakte een fout.Ik had een piepklein buitenhuis op een meertje in Noord-Holland.Ik ben meestal de weekenden thuis.Toen ik het kocht, zag ik dat het niet beschikbaar was.

Er was tegen me gelogen. Ik heb een paleisje gemaakt van een krot en ik heb er nog steeds plezier in. ‘Ik krijg het beste van twee werelden: stadsleven en landleven.’Als het hele team enthousiast is over hun werk, is vtwonen styliste Marianne Luning blij. Als het nog leuker wordt dan verwacht, is het af! Haar werk zal hopelijk anderen inspireren en op het goede spoor houden.

Het is prima als je het grootste deel van je tijd thuis doorbrengt. Comfortabel en rustig met een knipoog. Daar gaat vtwonen stylist Marianne Luning voor. Al haar werk is te vinden op deze pagina.van televisie en voor het tijdschriftGeniet en laat je inspireren!

Haar favoriete manier van uiten is er een die rechtdoorzee, vriendelijk en pretentieloos is, maar met een sluwe grijns. Ze werkt al meer dan 28 jaar in de mode- en interieurindustrie en heeft in die tijd verschillende functies gehad.

In de aflevering van het Nederlandse interieurprogramma vtwonen die op zondagavond wordt uitgezonden, laat styliste Marianne Luning zien hoe ze een unieke roze tint bereikt door de muren te schilderen. Gebruikers op Twitter zijn niet tevreden met de beslissing; een persoon noemde de kleur in kwestie ‘bruin met obstipatie’.

Marianne heeft een vakantiehuis in Waterland, vlakbij Amsterdam, van hout en 35 vierkante meter groot. Hier kan ze zorgeloos ontspannen en genieten. Ondanks dat ze vanuit haar bedstee mag genieten van de zonsopgang en dat haar vakantiehuis een gezellige vuurplaats in de achtertuin heeft, wordt ze in haar vakantiehuisje niet afgeleid door de televisie omdat die niet eens aanwezig is.

Marianne Luning Ziek

Toen ze naar het huis ging kijken, was ze een van de mensen die dat deed, maar uiteindelijk koos iedereen ervoor om het niet te kopen omdat er een verslechterende caravan in de achtertuin stond. Je kon de overblijfselen zien en ruiken van een heroïneverslaafde die een aantal jaren op deze locatie had gewoond.

Dit weerhield haar er echter niet van door te gaan! Nadat ze de aanhanger zelf een grondige poetsbeurt had gegeven, bleef ze er nog geruime tijd wonen, waarbij hij door de belasting gevaarlijk dicht bij instorting kwam. Tegen die tijd had ze genoeg geld gespaard om van het vakantiehuis het huis van haar dromen te maken en zelf de steigers op te zetten.

Je zou verwachten dat een vakantieverblijf rust en ontspanning mogelijk zou maken, maar dat is niet altijd het geval. Tuinieren is een tijdverdrijf dat een aanzienlijke tijdsinvestering vereist, vooral tijdens de warme zomermaanden. Het riet dat dicht bij het meer ontspruit, breidt zich in een alarmerend tempo uit, maar aan het meer zitten is echt aangenaam.

Daarnaast moet het gras consequent worden gemaaid, onkruid worden verwijderd, wilgen worden geknot en rozen worden gesnoeid. Ze heeft niet veel opties tot haar beschikking als het om maaltijden gaat.

Ze gebruikt de grill als haar primaire warmtebron om te koken omdat er geen gasfornuis is. Als de barbecue gaat, zal ze dagelijks vlees eten, ook al doet ze dat normaal niet. Dit gerecht wordt naar een heel nieuw niveau getild wanneer het wordt vergezeld van een stokbrood en een respectabele salade.

Daarnaast is er een selectie van gegrilde groenten, evenals sauzen, marinades en currypasta’s die helemaal opnieuw zijn geproduceerd. Het maakt haar niet uit of ze dit alleen doet of met een stel vrienden, want geen van beide opties is belangrijk voor haar.

Marianne, interieurontwerpster, is ingeschakeld om Maaike en Jelmer, een jong stel uit Nederland, te assisteren bij de bouw van hun nieuwe huis. Het paar is enthousiast over hoe alles uiteindelijk is uitgekomen, want het eindproduct is adembenemend en alles verliep volgens plan. Desondanks is Twitter gek geworden op de onconventionele kleurkeuze van de stylist.

Marianne Luning Ziek
Marianne Luning Ziek

Houd rekening met de volgende mogelijkheid: U heeft een oude keukenhanddoek waar u voor eens en voor altijd van af wilt. Het is in uw eigen belang om het een beetje uit te stellen, omdat u het in een aantal zeer creatieve projecten kunt gebruiken als u dat doet. U kunt de theedoek bijvoorbeeld verven met natuurlijke kleurstoffen zoals bloemen of bessen.