Marith Iedema Ziek

Marith Iedema Ziek:- Marith, een seksjournalist, en haar goede vriend Duncan nemen het concept van monogamie niet erg serieus. Het moet acceptabel zijn om af en toe seksuele ontmoetingen met andere mensen te hebben. tot het punt waarop Marith zwanger wordt en besluit dat ze geen ‘openhartige relatie’ meer wil.

Marith Iedema Ziek
Marith Iedema Ziek

Ik probeer mijn voeten in het bed te vinden. Het is niet eenvoudig. Mijn grote buik zit me in de weg. Ik pak mijn telefoon – dit moet de honderdste en eerste keer zijn. Om twee uur ‘s nachts is er nog steeds geen spoor van de geliefde Duncan, die als vermist is opgegeven.

Vanmiddag maakte Duncan bekend dat hij ‘misschien een meisje zal ontmoeten’, zoals de uitdrukking het stelt.Mijn vriend Duncan gaat naast me op zijn knieën zitten en legt zijn hand op mijn rug. Als reactie slaakte ik een kreun. Hij schudt licht met zijn hoofd.

Hij mompelt tegen zichzelf: “Ik snap dit niet.” ‘Al die verdomde medicijnen die je gebruikt – en ze helpen niet…’ De tegelvloer is ijskoud. Ik krijg koude rillingen en mijn tanden beginnen te klapperen als ik eraan denk. In dit gesprek zegt Duncan tegen je: “Kom op, ga terug naar bed.” Hij helpt me bij het staan, ondersteunt me en stopt me ‘s nachts in.

Daarna verlaat hij de kamer om naar de keuken te gaan en komt even later weer tevoorschijn met een verse dosis medicatie om de misselijkheid tegen te gaan. Het had lorazepam en cannabisolie. Hij geeft me het recept met een rietje, alsof hij een ervaren verpleegster is, en hij biedt me ook kleine slokjes water aan.

Ik observeer hem terwijl hij zegt: “De plotselinge dood is niet langer een ver-van-mijn-bed-show.” Dit is het 26e deel van het verhaal. Tot nu toe was mijn ziekte relatief conceptueel. Duncan had geen moeite om zijn kop in het zand te steken toen hij besloot dit te doen.

Hierdoor waren er gelegenheden waarbij mijn verlangen naar troost en mijn valse veronderstelling dat hij mijn gevoelens en angsten kon lezen en begrijpen, zelfs als ik ze niet onthulde, met elkaar in conflict kwamen. Ik wilde dat hij me automatisch troostte door zijn armen om me heen te slaan als ik me in een moeilijke situatie bevond. En we weten allemaal dat dat scenario niet gaat uitkomen.

Duncan hoeft echter niet langer de gedachten van mensen te lezen. Mijn angst is nu volledig voelbaar. Er is iets binnen Duncans bereik. En hij is erg goed in wat hij doet. Hij is de ideale persoon om voor u zorg te verlenen.

Hij zorgt ervoor dat ik niet uitdroog. Hij rent constant naar de apotheek om een ​​nieuw recept op te halen en hij zorgt ervoor dat mijn lakens altijd vers zijn, zelfs als ze ruiken naar het gif dat uit mijn poriën sijpelt.
Hoewel veel echtparen moeite hebben met hun relaties nadat ze een kind hebben gekregen of geadopteerd, is er verrassend weinig over geschreven.

Marith Iedema, een journaliste en schrijfster van 32 jaar, besloot dat het hoog tijd was om ons eerlijk te vertellen hoe ze haar seksleven levend houdt na zwangerschap en bevalling. Omdat er echter talloze boeken zijn over zwangerschap en de eerste periode met een baby, vond ze het tijd om haar ervaring te delen. Daarom publiceerde ze het boek ‘Mijn lust en mijn leven’.

Toen kreeg ik een bericht waarin stond: “Schat, ik speel vaak vals.” en zo laat thuis.’ Mijn maag protesteert als hij spreekt, en het zorgt ervoor dat mijn lichaam fysiek reageert. Ik typ het volgende met trillende vingers: “Dit vind ik niet leuk.”

Marith Iedema Ziek

Ga weg! Zelfs mijn mail is niet door hem gelezen. Ik bleef hem telefonisch spreken. Geen antwoord. Na vijf uur, zes uur, zeven uur en dan acht uur is de tijd verstreken.Terwijl dit allemaal gaande is, heb ik geen oog dicht gedaan. Ik kan me voorstellen wat Duncan en het andere meisje samen doen.

Het krijgen van een kind eist een grote tol van je relatie, vooral je seksleven. Dat is volgens Iedema iets waar veel te weinig mensen van op de hoogte zijn.”Zwangerschap is het onderwerp van veel literatuur. En dan is het tussen je neus en je lippen: stop nooit met het inspannen van je partnerschap. Maar ik vond niet veel informatie over de seksuele inhoud van het boek. Ondanks het feit dat het is zo’n essentieel onderdeel.

Toen de journaliste twee jaar geleden ontdekte dat ze zwanger was, besloot ze haar fascinerende en actieve seksleven niet op te geven. Ik zat er echter helemaal naast en ik had niet voorzien hoe moeilijk deze situatie zou zijn.”

Mijn seksuele leven is een van mijn topprioriteiten. We hoeven ons geen zorgen te maken dat ons dat overkomt. Maar ondertussen heb ik wat wijsheid opgedaan. Kort daarna veranderde het doel dat was om ‘het spannend te houden’ in ‘het helemaal blijven doen’.

Om kwart voor acht hoor ik iemand het huis binnenkomen. Duncan glimlacht in zichzelf als hij de slaapkamer binnenkomt. Hij vertelt ons met een vrolijke toon: “Mijn god, honey, het was zo geil.” Nooit in de geschiedenis van de mensheid heeft een man ooit zoiets tegen zijn partner gezegd terwijl ze aanzienlijk zwanger was.

Hij begint zijn verhaal van alle spannende gebeurtenissen met veel enthousiasme en gaat de diepte in. In het verleden, wanneer we ons in een scenario als dit bevonden, klampte ik me aan zijn lippen vast. Op dit moment leg ik mijn handen voor mijn oren en schreeuw: “Stop ermee, alsjeblieft!”Voordat ik zwanger werd, zag ik zoiets niet als een uitdaging.

Maar de afgelopen maanden ben ik veranderd in een vermoeide, prikkelbare en onaantrekkelijke versie van mezelf, en mijn libido is gedaald tot onder het vriespunt.Ik had de misvatting dat het niet moeilijk voor me zou zijn om mijn opwindende en actieve seksuele leven te behouden terwijl ik nog een kind in de maak had. hahaha! Wat een voorbeeld van trots en arrogantie.

Marith Iedema Ziek
Marith Iedema Ziek

Nu er enkele uren zijn verstreken, heb ik non-stop gedacht aan de man die mijn ongeboren kind zal verwekken in aanwezigheid van een andere vrouw die alles is wat ik niet ben. Slank, levendig, aardig, gedurfd en ondernemend, terwijl ze geil zijn.