Marlon Brando Kinderen

Marlon Brando Kinderen:- Sinds haar tienerjaren heeft Cheyenne veel problemen met haar geestelijke gezondheid. Uiteindelijk kreeg ze de diagnose schizofrenie nadat deze problemen erger werden.Uiteindelijk gaf ze toe dat de beschuldigingen dat Drollet haar had aangevallen onjuist waren, maar ze bleef volhouden dat hij dat wel had gedaan.

Marlon Brando Kinderen
Marlon Brando Kinderen

Ook bleef ze Drollet ervan beschuldigen haar te hebben aangevallen.Christian pleitte schuldig voor doodslag en werd vervolgens tot gevangenisstraf veroordeeld. Uiteindelijk slaagde Cheyenne erin haar eigen leven te beëindigen door zelfmoord te plegen terwijl ze nog bij haar moeder woonde.

Cheyenne werd begraven naast Drollet op Tahiti nadat ze daar was overleden. Het paar heeft een zoon genaamd Tuki Drollet, die nu in het modellenvak werkt. Het echtpaar is de ouders van één kind.
Anna Kashfi, ook een actrice, was de eerste vrouw van Marlon Brando. Ze was eerst met hem getrouwd. Nadat ze getrouwd waren, verwelkomden Kashfi en Brando hun eerste kind samen, een zoon genaamd Christian Brando.

Christian, die net als zijn vader een carrière in de entertainmentindustrie wilde nastreven, nam de beslissing om hetzelfde te doen. Onder het pseudoniem Gary Brown heeft hij in een aantal films gespeeld, waarvan er één de titel ‘I Love You, Alice B’ draagt.

Toklas!, “The Secret Life of an American Woman” en “Part Unmasked” zijn de drie titels in deze collectie. Aan de andere kant is Christian misschien het best bekend, niet vanwege zijn acteervaardigheden, maar eerder vanwege de agressieve neigingen waarvan bekend is dat ze met hem worden geassocieerd. Dit is de reden waarom hij het vaakst wordt herkend.

Deborah Brando, die voorheen getrouwd was met Christian Gmarried, heeft een rechtszaak tegen hem aangespannen omdat hij haar fysiek zou hebben misbruikt en gedreigd haar te vermoorden in het bijzijn van hun kind. Het meningsverschil werd op een beschaafde manier opgelost. Daarnaast is Christian berucht omdat ze haar vriend heeft vermoord.

Er wordt aangenomen dat Christian Brando, de halfbroer van Cheyenne, zijn vriend Drollet in de maand mei heeft neergeschoten en vermoord, voordat er enige vorm van conflict tussen hen twee had kunnen ontstaan.

Christian kreeg een gevangenisstraf van tien jaar nadat hij schuldig was bevonden aan doodslag en het veroorzaken van de dood van een andere persoon. Het jaar vorderde en Cheyenne’s gezindheid werd steeds negatiever.

Marlon Brando Kinderen
Marlon Brando Kinderen

Ze was niet succesvol in elk van haar pogingen om haar eigen leven te beëindigen. Cheyenne Brando pleegde zelfmoord door zichzelf op te hangen in de slaapkamer van het huis op Tahiti dat ze deelde met haar moeder. Na die gebeurtenis bracht haar zoon Tuki zijn kinderjaren door bij zijn oma.

Het is moeilijk om de levens van Marlon Brando’s kinderen te onderzoeken zonder eerst de verschrikkelijke gevolgen van zijn kinderen, Christian en Cheyenne, te analyseren. Dit maakt het moeilijk om de levens van Marlon Brando’s kinderen te bestuderen.

Dit elimineert de mogelijkheid om een ​​gesprek te voeren over het leven van Marlon Brando’s kinderen.Het grootste deel van zijn leven worstelde Christian, die Marlons eerstgeboren kind was, met middelenmisbruik. Het is mogelijk dat zijn moeilijke jeugd heeft geleid tot zijn verslaving.

Dit beïnvloedde elk deel van zijn leven. Hij had zijn moeder al meer dan twintig jaar niet meer gesproken, en zijn huwelijk stond op het punt te breken omdat hij zo gewelddadig tegen haar was.Niettemin beweert Deborah, die in het verleden met hem getrouwd was, dat ‘iedereen zich ervan bewust was dat Christian Marlons oudste en meest succesvolle kind was’. Deborah was eerder met hem getrouwd.

Het voorzien in een veilige slaapomgeving voor christenen is altijd Marlons primaire doelstelling geweest. Bovendien zou hij nooit in een positie komen waarin hij geen ziektekostenverzekering had. Marlon was zich er terdege van bewust dat Christian niet in zijn eentje voor zichzelf kon zorgen.In de maand mei kreeg Christian van zijn halfzus Cheyenne te horen dat haar verloofde, Dag Drollet, haar fysiek had mishandeld. Cheyenne was destijds verloofd met Dag.

Die avond dronk Christian een aanzienlijke hoeveelheid alcohol. In zijn relaas staat dat hij met een vuurwapen zwaaide en Drolet bedreigde net voordat het wapen zichzelf per ongeluk ontlaadde. Volgens de aantijgingen richtte hij de revolver ook op Drollet.Christian was degene die Drollet neerschoot en doodde. Dit was waar, of Christian nu wel of niet bedoelde dat Drollet zou sterven.

Marlon Brando is een van de artiesten die op zijn leeftijd uit de Verenigde Staten is voortgekomen en de meeste onderscheidingen heeft gekregen. Ondanks dat Marlon Brando’s professionele leven niet beter had kunnen verlopen, kreeg de acteur toch te maken met een aantal ongelukkige situaties in zijn persoonlijke leven. Helaas stierf hij in het jaar 1980.

Het privéleven van de Hollywood-ster was vol conflicten en spanningen.Marlon Brando trouwde met danseres Tarita Tumi Teriipaia nadat ze een aantal affaires had gehad, twee keer eerder was getrouwd en een kind had gekregen.

Marlon Brando Kinderen
Marlon Brando Kinderen

Ze waren een aanzienlijke tijd samen tot het moment van zijn overlijden. De twee kinderen van het echtpaar Teihotu en Cheyenne, werden geboren tijdens hun tijd samen als koppel.Hun leven, evenals dat van hun kinderen, werd op tragische wijze afgebroken, met name dat van hun dochter Cheyenne, die stierf toen ze nog maar één jaar oud was.

Tragische gebeurtenissen vonden plaats in de dagen voorafgaand aan haar overlijden. Als gevolg van het ongeval waarbij ze betrokken was, moest ze een reconstructieve operatie aan haar gezicht ondergaan. Het ongeval gebeurde toen ze met haar jeep in een greppel reed.

Er kwam een ​​einde aan haar carrière als model. Toen belandde ik in een diepe depressie. Ze gleed dieper en dieper in haar drugsverslaving naarmate de tijd verstreek. Cheyenne nam de beslissing om naar een professional in de geestelijke gezondheidszorg te gaan.

Uiteindelijk betrok ze begin jaren negentig met haar ex-vriend Dag Drollet het landhuis van haar vader op Mulholland Drive. Ondanks dat ze de stap zette, bleef ze een overweldigend gevoel van ongelukkigheid hebben. Het huis was gemakkelijk bereikbaar vanaf de weg wanneer de dag ten einde liep.