Martha Riemsma Leeftijd

Martha Riemsma Leeftijd – Het nieuws dat de 60-jarige acteur Matthijs van Nieuwkerk aan het daten was met de 44-jarige Martha Riemsma werd bevestigd door het management van Matthijs van Nieuwkerk nadat hij erover hoorde via Story. Martha Riemsma is de naam van Matthijs’ nieuwe love interest. Net als Matthijs is ze een gescheiden moeder van twee pubers en werkt ze in de media-industrie. Momenteel heeft ze de functie van hoofdredacteur bij de regionale krant Tubantia.

Martha Riemsma Leeftijd
Martha Riemsma Leeftijd

De vorige verbintenis tussen Karin en Matthijs resulteerde in een scheiding en de twee zijn nu de trotse ouders van elk een volwassen kind. Karin is journaliste en publiceert op freelance basis artikelen voor diverse media. Het paar ging door een korte scheiding in het jaar 2007. Sommige individuen begonnen het gerucht te verspreiden dat Matthijs zowel een overspelige als een rokkenjager was.

Martha en Matthijs zijn nog niet zo lang geleden in Enschede gesignaleerd en worden veelvuldig gezien bij de woning van Van Nieuwkerk in het Gelderse Almen. De ‘affectieve relatie’ waar Riemsma (44) over spreekt, is een waar fenomeen.

Doordat Matthijs en Martha ooit samenwerkten in de media, is Matthijs bekend met Martha. Wanneer de spanningen tussen hen begonnen op te lopen, is een vraag die niet kan worden beantwoord. Als het om zijn persoonlijke leven gaat, staat Van Nieuwkerk erom bekend buiten de schijnwerpers te blijven.

Matthijs heeft deze geruchten nooit openlijk aangepakt, maar vijf jaar later in de show erkende hij: “Ik heb veel verdriet veroorzaakt voor mijn ouders, kinderen en vrouw. Ze waren met me in gesprek over verdorvenheid. Zie, drink, mijn meest vertrouwde bondgenoot en meest verraderlijke tegenstander.

Het is duidelijk dat ik het moest trainen, want zonder dat kun je niet overleven, en zonder dat kun je niet het soort liefdevol en sociaal leven hebben dat ik heb in het gezin waar ik deel van uitmaak. Daarom was het nodig dat ik dat leerde.

Privé stelt dat Matthijs een gespannen relatie heeft met zijn kinderen als direct gevolg van Martha, die in het interview uitgebreid spreekt over haar genegenheid voor Matthijs. Je kunt zien dat ik steeds zelfverzekerder begin te worden. Om te beginnen is het geweldig en erg leuk.

Ze heeft veel liefde voor de voormalige deelnemer op DWDD. We hebben elkaar net leren kennen. Dit is hoe het leven er af en toe uit kan zien als twee mensen met elkaar worden geconfronteerd en denken: “Nou ja!” tegelijkertijd. In feite is alles wat ook maar in de verste verte hierop lijkt volledig denkbaar. In dat opzicht ben ik me er terdege van bewust dat ik ongelooflijk veel geluk heb gehad.

Matthijs was ooit hoofdredacteur van de publicatie Parool. Toen ze uiteindelijk herenigd werden, verspilden ze geen tijd met het aankondigen van hun onsterfelijke liefde voor elkaar.

Matthijs en Martha bezoeken hun vriendin Martha regelmatig bij haar thuis in Enschede. Het feit dat ze een hypotheek afsloot voor een bedrag gelijk aan de aankoopprijs van de woning in Enschede, waarvoor ze in 2019 € 390.000 betaalde, suggereert dat ze de aankoop deed kort na de echtscheiding van het paar.

Martha realiseert zich de laatste tijd dat ook de thuismarkt in de regio Twente een ramp is. De tijd dat mensen in de Randstad met hun neus op de grond keken en dingen zeiden als: “Voor dit geld koop je bij ons een vrijstaand huis met tuin!” Het is niet langer nodig dat mensen dingen uit de oostelijke helft van het land kopen, omdat die regio geen goederen meer bevat.

Martha Riemsma Leeftijd

Hoewel de datum van de officiële scheiding van de presentatrice en zijn inmiddels ex-vrouw Karin van Munster niet bekend is, mag het niet als een schok komen dat ze zijn gescheiden.

Het is geen nieuwe informatie dat Matthijs en Karin al een tijdje gescheiden wonen; dit feit is al enige tijd bekend. Zij woont in hun grachtenpand in Amsterdam, terwijl hij op de boerderij in de Achterhoek woont.

Martha bleek de laatste tijd bijna overal te zijn. Na haar deelname aan het mediaforum van NPO Radio 1 ging ze gisteren mee met Eva Jinek voor een gesprek in haar talkshow. Tijdens haar verblijf daar kon ze open gesprekken voeren met andere mensen over de huisvestingscrisis in de Verenigde Staten. Ze heeft de luxe om dit soort zaken te negeren dankzij het feit dat ze een huis deelt met een multimiljonair die veel gebouwen bezit.

En vorig jaar maart hoorde Martha op NPO Radio 1 spartelen over Matthijs. Hij nam het besluit de stekker uit zijn talkshow ‘De Wereld Draait Door’ te trekken, nadat die in totaal vijftien jaar had gedraaid. Een journalist genaamd Marc Chavannes deed de verklaring terwijl hij naast Martha zat en merkte op hoe “zeer oppervlakkig” Matthijs is.

een begrip waar Martha haar hoofd niet bij kon houden. Toen ze Matthijs zag, viel ze plotseling flauw zonder aanwijsbare reden. Ze merkte op: “Matthijs is iemand naar wie ik echt opkijk.” Zelfs verder zei ze: “Je ziet een heel liefng Matthijs die met veel genegenheid een object maakt.” Prima nieuws inderdaad.

Na het uiteenvallen van zijn huwelijk met Karin Munster, werd Matthijs van Nieuwkerk verliefd op Martha Riemsma. Zowel Matthijs als Martha hebben een gemeenschappelijke achtergrond in de media. Martha is al geruime tijd hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia. Zij bekleedt nu deze functie.

Martha Riemsma Leeftijd
Martha Riemsma Leeftijd

Een van mijn favoriete weekendactiviteiten is om op een heldere en mooie ochtend grapjes te maken met mijn zonen van 11 en 13 jaar in de achtertuin onder het genot van een kopje vers gezette espresso. Het geeft me veel plezier. En sinds een paar jaar fietsen mijn man en ik enorme afstanden over het prachtige grensgebied van deze regio en ben ik verliefd geworden op de wielersport (hij beschermt me tegen de wind).