Martien Meiland Ziek

Martien Meiland Ziek:- Martien en Erica verhuizen naar een nieuw huis, na slechts een jaar te hebben gewoond in het huis dat ze onlangs in Noordwijk hebben gekocht. Ze hebben het huis van hun dromen gevonden, en het is slechts een korte afstand.

Martien Meiland Ziek
Martien Meiland Ziek

Ook al heeft het gezin nu de essentiële kennis van verhuizen, toch levert deze verhuizing voor iedereen veel stress op. Aan de andere kant heeft dit wellicht te maken met het feit dat de trouwdag van Maxime en Leroy steeds dichterbij komt.

Eindelijk bleek de prognose darmkanker te zijn. Nadège vertelde aan het roddelblad Privé dat het nieuws voor haar nogal als een verrassing kwam. “Er is veel onzekerheid over mijn toekomst omdat ze alle details nog aan het uitwerken zijn. Ze kunnen er op dit moment niet veel over zeggen en kunnen zelfs niet aangeven in welk stadium het zich momenteel bevindt, maar het is een catastrofe.

Ze opereert in de veronderstelling dat ze zowel chemotherapie als een operatie zal ondergaan. De volgende coloscopie-afspraak staat gepland voor begin april. “Tot die tijd heb ik geen idee wat er gaat gebeuren.””Ik hoop dat ik over korte tijd kan melden dat het weer goed met me gaat. Mogelijk kan ik tegen die tijd gaan samenwerken met de nieuwe eigenaar van het kasteel.

Ik beleef momenteel zowel goede als slechte dagen. In ieder geval is het van cruciaal belang om een ​​positieve kijk te behouden. Ik ben in staat om alle mogelijkheden te overwegen, maar het maakt mij niet uit. Hierdoor ben ik nog steeds in loondienst. En gelukkig heb ik een paar vrienden die ik in vertrouwen kan nemen en waarmee ik mijn verhaal kan delen.

Niet alleen mentaal, maar ook fysiek kampt Martien met een toenemend aantal gezondheidsproblemen. Zo heeft hij last van zeurende en aanhoudende rugpijn, wat het voor hem een ​​worsteling maakt. Hij legt het uit door te zeggen: “Rechtsonder, die steken.” Ondanks het feit dat Erica denkt dat hij acteert, stijgen zijn angstniveaus onmiddellijk.

Daarna is zijn eerste gedachte dat hij op het punt staat te overlijden. “Dat kan zeker, maar de kans dat dat gebeurt is vrij klein”, legt ze uit. Desondanks neemt Martien de beslissing om naar de dokter te gaan omdat ze zich zorgen maakt over hoe ze zich voelt. Hij begrijpt het ook niet. Martien heeft nooit iets, volgens wat Erica gewoonlijk beweert: ‘En dat is absoluut juist; Ik heb nooit iets. Hierdoor heeft hij een plotselinge angst.

Erica is onvermurwbaar in haar overtuiging dat hij een hypochonder is. Zodra hij iets meemaakt, gelooft hij meteen dat hij zal overlijden. Toch is hij 60 jaar oud, dus er kan iets mis met hem zijn. Als hij er echter voor naar de dokter gaat, dan is het een belangrijke zaak voor hem.

De families van Meiland en Nadège gingen niet op vriendschappelijke voet uit elkaar. Nadat de Meilandjes hun kasteel hadden verlaten, besloot het stel hun relatie te beëindigen. Het angstniveau van Erica Meiland is enorm gestegen sinds ze erachter kwam hoe pijnlijk de toestand van de huishoudster is.

Daarna nam ze direct weer contact met mij op. Kort daarna ging de familie bij Nadège kijken terwijl ze aan het herstellen was om hun steun te betuigen. Op dit moment uitte Erica haar gevoelens door te zeggen: “Het is allemaal behoorlijk emotioneel.”En ze heeft gelijk, getuige het feit dat wanneer Martien thuiskomt, hij meldt dat de dokter hem heeft verteld dat er niets met hem aan de hand is.

Hij beweerde dat het op geen enkele manier onaangenaam was.Hoogstwaarschijnlijk is het gewoon een spier die overwerkt is. Hoewel Martien blij lijkt te zijn, is het duidelijk dat hij moeite heeft om zijn gevoelens onder controle te krijgen. Terwijl hij nog steeds tranen in zijn ogen heeft, zegt hij: ‘Ik ben blij dat ik gegaan ben.’

De eerste maand van het jaar was een moeilijke voor Nadège. Ze kreeg de diagnose antrumcarcinoom. Kort daarna waren de artsen bezorgd dat ze nog een tumor in haar keel had.Gelukkig werd na een aantal onderzoeken en een aantal operaties vastgesteld dat dit laatste niet het geval was. Ze onderging nog een operatie voor anale kanker, die vervolgens werd gevolgd door een strenge kuur van chemotherapie en bestraling.

Martien Meiland Ziek

Gelukkig kan Nadège nu in de achteruitkijkspiegel kijken en het vergeten. Dinsdag was de dag dat ze klaar was met haar laatste bestraling. Mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd. Eerlijk gezegd ben ik uitgeput. Ik begin me echter beter te voelen’, zegt ze.

Ze verzekerden me dat er niets meer over was en dat de kanker volledig was uitgeroeid.Ze vervolgt met te zeggen dat Nadège nog niet helemaal zeker is van haar positie. “Er is veel onzekerheid over mijn toekomst omdat ze alle details nog aan het uitwerken zijn.”

Ze kunnen er op dit moment niet veel over zeggen en het is onduidelijk in welk stadium het zich momenteel bevindt, maar het is een ramp. Ik ga ervan uit dat de behandelplannen zowel chemotherapie als chirurgie omvatten. Mijn volgende colonoscopie, die in de eerste week van april onder algehele narcose zal plaatsvinden, is voor die tijd gepland.

Op dit moment heb ik geen idee wat er gaat gebeuren.Op het moment dat we de Meilandjes in Beynac, Frankrijk bezochten, exploiteerden zij hun bed and breakfast op het Chateau Meiland. Nadège was daar een frequente gast. Haar vriendschappen met (vooral) Martien, Erica, Maxime en de jonge Claire brachten veel komische kansen.

Ze werd ooit gezien als meer een huiskameraad dan een huishoudster; op een gegeven moment begon het echter mis te gaan. De Meilandjes besloten het runnen van hun bed & breakfast op te geven en terug te gaan naar Nederland.

Als gevolg van het Corona-virus waren er minder bezoekers in het hotel; daarom had de huishoudster minder werk te doen. Volgens Nadège zelf was er echter een controversiële discussie die voorafging aan deze gebeurtenis. Je doet je werk niet meer. De uitleg die De Meilandjes zelf geeft is heel eenvoudig: er was geen werk meer voor haar te doen.

Martien Meiland Ziek
Martien Meiland Ziek

De reden waarom Martien Meiland ogen van twee verschillende kleuren heeft is onder de aandacht gebracht van trouwe kijkers van Chateau Meiland, maar de reden waarom dit het geval is, is voor veel mensen nog steeds een raadsel: