Martin Paap Doodsoorzaak

Martin Paap Doodsoorzaak:- Martin Paap, afkomstig uit Nederland, is een ervaren pokerspeler. Alleen al door in pokertoernooien te spelen, vergaarde hij een carrière-inkomen van meer dan $ 130.680,00. Niet inbegrepen zijn cashgames.Zijn meest recente toernooi vond plaats op 9 maart 2020, op de locatie WPTDeepStacks-WPTDS Amsterdam.

Martin Paap Doodsoorzaak
Martin Paap Doodsoorzaak

Daar nam hij deel aan het € 500 + 60 No Limit Hold’em (Event #5) evenement en eindigde op de 17e plaats. In de loop van zijn pokercarrière nam Martin Paap deel aan meer dan 27 verschillende toernooien.Hierdoor staat hij momenteel gerangschikt als de nummer 234 pokerspeler in Nederland en de nummer 16785 pokerspeler aller tijden in termen van gewonnen geld. Zijn belangrijkste geldwinst kwam van een enkel livetoernooi waarin hij meer dan 19.459,00 dollar mee naar huis nam.

Je kunt tegen hem pokeren op elk van de online pokersites die hieronder worden vermeld, en je zult hier een lijst zien van de pokertoernooien waaraan hij deelneemt.De reis die onze passagiers in augustus 2018 maakten van Frankfurt am Main naar Kiel, de haven waar Mein Schiff 1 zou gaan varen, werd ontsierd door een aantal incidenten met verkeersonderbrekingen. Door de treinuitval en de vertragingen bij de spoorvervangingsdiensten hadden ze al de hoop opgegeven om op tijd bij het schip te zijn.

Op het perron maakten ze op dat moment kennis met Martin. Hij liet hen weten dat het schip op een later tijdstip zou vertrekken en zorgde ervoor dat ze plaats hadden in een van de overvolle treinen voordat hij hen op de hoogte bracht van de wijziging.Martin was natuurlijk op het juiste moment op de juiste plaats. Hij begeleidde onze gasten met de hand naar het Centraal Station van Kiel en begeleidde hen.

Martin is zeer behulpzaam geweest voor onze klanten en we willen hem namens alle werkgevers aan boord bedanken. Hij is niet alleen een positief voorbeeld voor anderen, maar laat onze passagiers ook zien dat ze kunnen rekenen op de bemanning van de Mein Schiff-vloot, zelfs als ze niet in dienst zijn.

Martin Paap Doodsoorzaak

De controversiële opmerking van Martin Paap, “Kom op dan, kankerjonge, vuile vuile kankerlijer”, heeft op internet veel steun en aandacht gekregen. Het is vrijwel zeker de allereerste Nederlandse virale video. De clip is in 2007 door ons geproduceerd voor het Algemeen Dagbad en het segment is daaruit overgenomen.

Het is meer dan een miljoen keer bekeken en de snelle verspreiding over het internet is vergelijkbaar met die van een olieramp. De stem van de spreker is hier gesampled en vervormd. De voorbeelden zijn vaak amusant en humoristisch, maar vooral niet te verwijderen.

Een aantal jaren geleden hebben we enkele scènes opgenomen in de wijk Oude Noorden in Rotterdam, die momenteel verwoest wordt. We hielden willekeurige mensen aan op straat en vroegen naar hun ervaringen met het leven in probleemgebieden. Martin Paap, een magere ex-junkie die een korte broek droeg en dun, puntig haar had, hoorde men raaskallen over zes Marokkaanse jongens. Hij schreeuwde: “Het kan me geen fuck schelen, ook al zijn ze paars!”

Martin Paap Doodsoorzaak
Martin Paap Doodsoorzaak

“Ik ben degene die er een tegen zijn jas tikt .” En ik zeg hem: “John, het spijt me als die jas van je kapot is, en als je er iets aan wilt doen, laat het me dan alsjeblieft weten.” De zin “Kom op dan, jij kankerjongen, jij smerige smerige kanker” werd geroepen toen de vader overeind sprong, fel in zijn handen klapte en schreeuwde.