Martine Beijer Ziek, Rijkdom, Leeftijd, Lengte, Gewicht, Getrouwd…

Martine is van mening dat het succes van het team als geheel te danken is aan hun vermogen tot efficiënte communicatie. Ons enthousiasme voor wat we doen is aanstekelijk en het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit is ons hoogste doel.

Martine Beijer Ziek

Direct na de uitreiking van de prijs straalde Martine Beijer: “Het is een enorme eer om deze prijs te mogen winnen.” Ze probeert het succes te evenaren dat Werkendam Ruth Huisman had in 2015 toen ze de prijs kreeg. Door te verschijnen in het RTL4-programma “De Grote Woonwens” verwierf Martine Beijer een aanzienlijke hoeveelheid bekendheid in het hele land.

Naast de prijs die door de jury werd uitgereikt aan de vrouw die volgens de jury het meest ondernemend was in Altena 2016, werden er extra prijzen uitgereikt voor innovatie en publieksstemming. De uitvindingsprijs ging naar Karin Struijk uit Wijngaarden.

Stichting Werkendam Maritime Industries staat onder haar leiding als programmamanager. De publieksprijs ging naar Mieke van den Heuvel uit Genderen, mede-eigenaar van kaasboerderij De Lange Hoeve.

Martine is ervan overtuigd dat het succes van haar bedrijf alleen kan worden bereikt door voortdurend na te denken over wat men doet en vooral door de gewoonte te vermijden om naar de eigen branche te kijken. De nieuwe manier van zakendoen bestaat erin altijd te zoeken waar je eigen kracht ligt en die van je collega’s.

Dit is iets dat we doen in elk onderdeel van de activiteiten van ons bedrijf. Bezoek onze Facebook-pagina als je geïnteresseerd bent. Zodra we aan een project beginnen, starten we met het opzetten van een WhatsApp-groep. Klanten kunnen elke vraag direct stellen en alle betrokken medewerkers kunnen direct antwoorden.Over vijf jaar zei hij: “Ik heb duizend-en-een ideeën die altijd naar boven komen. Daarom kan ik niet met zekerheid zeggen wat ik de komende vijf jaar ga doen.

Techniek zit me in het bloed en ik wil vooral laten zien hoeveel creatieve vrijheid je kunt hebben op het gebied van techniek. Het vermogen van vrouwen om technische expertise te combineren met creatieve expressie is een van hun grootste troeven in een door mannen gedomineerde cultuur.

Daarom geloof ik dat het essentieel is voor mijn eigen team om zowel mannen als vrouwen in gelijke aantallen op te nemen. En ik heb een sterk vertrouwen in de volgende generatie. Mijn senior collega is 28, terwijl mijn junior pas 23 is. Ook in onze sector is dat heel ongebruikelijk. Ik heb een sterke overtuiging in onze missie en ik ben zeer tevreden met de vooruitgang die we tot nu toe hebben geboekt.

Er waren in totaal zes kandidaten voor nominatie. De beloningen werden uitgereikt in het kader van het Marianne Vos Wielerfestival, dat komende zaterdag in Aalburg plaatsvindt. De stemming om te bepalen welke vrouw in Altena het meest innovatief is, werd dit jaar voor de vierde keer gehouden.Naast een sterke waardering voor schoonheid, benadert ons team problemen met een innovatieve en vooruitstrevende mentaliteit.

Omdat onze klanten vanaf het moment van aankoop tot het moment dat het product in gebruik wordt genomen maar met één persoon te maken hebben, besparen ze hierdoor een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite. Dit was Martine’s allereerste romantische interesse.Ondanks dat haar vader eigenaar is van het bedrijf Aquarius Installatietechniek, heeft ze besloten liever haar eigen bedrijf op te richten.

Die zorg wordt opgevangen door Aquarius Sanitair van Sleeuwijk. Dat is ook iets wat Beijer aanspreekt. We maken onze handen niet vuil en halen geen muren neer, omdat de primaire focus van ons werk is om ervoor te zorgen dat mensen een veilige en comfortabele omgeving in hun eigen huis hebben.

Martine is van mening dat dit de belangrijkste factor is in het voortdurende succes van het team. We zijn erg gepassioneerd over ons werk en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het van hoge kwaliteit is.

We hebben een groot oog voor design en zijn vooruitstrevend in het vinden van oplossingen voor problemen. Het feit dat onze klanten vanaf het moment van aankoop tot het moment van ingebruikname met slechts één persoon te maken hebben, scheelt hen veel tijd en stress.

Daarnaast heeft u meer inzicht in uw consumenten, waardoor u beter kunt inspelen op de wensen die zij hebben. Anders gezegd, alleen de best mogelijke kwaliteit is voldoende. Volgens Martine is de oplossing letterlijk zo eenvoudig. Elke badkamer wordt geleverd met een beperkte garantie van vijf jaar om ervoor te zorgen dat de koper er het meeste plezier uit haalt.

Zoals blijkt uit de voorbeelden die volgen, werd geen van deze dingen vergeten: Naast de titel Jonge Woningondernemer van het Jaar (2012) en het winnen van de Dutch Kitchen & Bathrooms Competition (2015), evenals de Axor Crazy Design Competitie (2015), de Intallaward Incentive Award for Girls and Engineering (2014) en de Axor Crazy Design Competition (201

5), heeft de ontwerper een groot aantal andere prestaties bereikt. Laten we dit feest nu beginnen, oké?
Martine overtrof als technisch expert ieders verwachting als direct gevolg van de opleiding die de Gilde destijds in installatietechniek kreeg.

Daarna heb ik een aantal onderscheidingen gewonnen, waaronder:In 2014 won ze de Installaward Aanmoedigingsprijs voor Vrouwen in de Technologie. In 2015 was ze finalist voor Dutch Kitchen & Bathrooms, won ze de Axor Crazy Design Competition en won ze Vrouw & Altena.

Mieke van den Heuvel van Kaasboerderij De Lange Hoeve in Genderen werd met een overweldigende meerderheid van stemmen uitgeroepen tot winnaar van de publieksprijs. Al voor aanvang van de avond konden mensen via de website van de organisatie stemmen op Vrouw en Altena en op het evenement zelf konden alle aanwezigen via hun mobiele telefoon stemmen.

“Het is een eer om deze prijs mee naar huis te nemen.” Iedereen, van de familie, tot de werknemers, tot de zakenrelaties, was op weg naar het gemeentehuis. Mieke rechtvaardigt haar standpunt door te zeggen: “We doen zaken samen.” In haar eentje op het podium worstelde ze enorm om haar evenwicht te bewaren. Als vrouw die in de landbouw werkt, ben je een integraal onderdeel van het bedrijf en dragen jullie allemaal bij aan het werk.

Naast het feit dat ze een voorbeeld was voor anderen om te volgen, hielp ze de school door deel te nemen aan een Girls’ Day-evenement dat alleen werd gehouden voor vrouwelijke werknemers van het bedrijf waarvoor ze werkt. Martine vindt dat vrouwen hun technische vaardigheden moeten combineren met hun creatieve vaardigheden als ze succesvol willen zijn.

Martine Beijer Ziek

Op een school waar zo’n 700 mannelijke leerlingen zaten, studeerde Beijer als enige vrouwelijke student installatietechniek. De loodgietersbranche ziet een onverwacht hoog aantal vrouwelijke sollicitanten.In 2006 hadden 500 mensen een baan, een stijging ten opzichte van het totaal van 330 het jaar ervoor. Volgens Uneto-Vni, de overkoepelende installatiegroep, vertoont het totaal geen tekenen van vertraging.