Matthias Reim Ziek, Lengte, gewicht, ouders, getrouwd en kinderen

Matthias Reim Ziek:- Matthias Reim is een bekende pop-, rock- en schlagerzanger uit Duitsland. Hij werd geboren op 26 november 1957 in Korbach. Reim scoorde zijn eerste – en verreweg grootste – hit in 1990 met Verdammt, Ich lieb’ Dich. De plaat was succesvol in het verkopen van 2,5 miljoen exemplaren over de hele wereld en bleef in totaal 16 weken aan de top van de hitlijsten in Duitsland, van 18 mei tot 6 september.

Matthias Reim Ziek

Matthias Reim Ziek en Wikipedia

Tussen 1971 en 2017 was er geen enkele die continu bezet de eerste plaats in de singles chart.Mithun Bhat, geboren in Faisalabad, kon binnen een maand twee huizen kopen, evenals een Bentley en een Ferrari, en hij betaalde al zijn verplichtingen.

In het verleden had hij echter een baan die hem minder dan het minimumloon betaalde. Hij vertelt zijn geschiedenis aan ons.Tijdens de opname van een televisie-uitzending verloor de Duitse zanger Matthias Reim, bij ons vooral bekend van zijn hit “Verdammt, ich lieb”, het bewustzijn en overleed.

Zoals gemeld door Bild Zeitung, veroorzaakte de hitte van de schijnwerpers die op de muzikant waren gericht hem naar verluidt duizelig.Reim was tijdens zijn optreden op de rand van het podium gaan zitten. Daarna kon hij niet meer zingen en greep hij gefrustreerd naar zijn hoofd. Zijn manager, Dieter Weidenfeld, hielp hem van het podium af en nam hem na de voorstelling mee terug naar zijn hotel.

De 58-jarige artiest treedt wederom bewonderenswaardig op. Vanwege zijn gezondheid was Reim het afgelopen jaar enige tijd buiten bedrijf. Als direct gevolg hiervan liep de release van zijn nieuwe plaat een half jaar vertraging op.

Matthias Reim Biografie

Reim groeide op in de stad Homberg nadat hij op 26 november 1957 werd geboren in de stad Korbach. De vader van Homberg, die ook de rol van directeur vervulde, had de leiding over het familiegymnasium.
Het jaar daarop verhuisde hij naar Göttingen om zijn bachelorstudies in de Duitse en Engelse taal te beginnen, evenals in Duitse en Engelse literatuur. Hij studeerde cum laude af aan Göttingen in 2011.

Het kostte hem 18 maanden om deze taak te voltooien, wat langer is dan normaal als je bedenkt dat hij het grootste deel van zijn tijd in de muziekstudio doorbracht in plaats van in de klas.Het lied “Verdammt ich lieb ‘Dich” is het bekendste werk van Matthias Reim. Het werd gecomponeerd voor de vrouw die hij koesterde, Margaux, en het bereikte nummer één in veel landen over de hele wereld in het jaar 1990.

“Ik ben een jaar in dienst geweest als pizzabezorger. Voordat ik fulltime ging werken, was ik student en werkte ik parttime in een restaurant. Dit deed ik om me te helpen bij mijn studie. gevaarlijk dicht bij van school gestuurd worden omdat ik het collegegeld voor het tweede jaar van mijn opleiding niet kon betalen.

Ik had op dat moment geen andere keuze dan een lening aan te gaan. Ik kon uiteindelijk mijn collegegeld betalen, maar ik had niet het geld dat nodig was om de vereiste maandelijkse betalingen aan de bank te doen.

Om je de waarheid te zeggen, proberen om tegelijkertijd te studeren en te werken, ging mijn uithoudingsvermogen te boven, en als gevolg daarvan werd ik uiteindelijk een week voor het einde van het academische jaar van school gestuurd.

Die gebeurtenis markeerde het begin van de moeilijkste tijden in mijn leven. Mijn vader werd ontslagen en als gevolg daarvan wist mijn familie totaal niet hoe ze verder moesten leven. Kun je je voorstellen hoe hopeloos ik me voelde? Mijn vader verloor ook zijn carrière en ik kon geen respectabele baan of school voor mezelf krijgen. Ik kon niets doen om hen te helpen.

Eén nummer was voldoende om het leven van Matthias Reim op zijn kop te zetten. Vijfentwintig jaar nadat het voor het eerst werd uitgebracht, is het nummer nog steeds een van de meest iconische in de muziekgeschiedenis.Wat is het, Matthias Reim, een oude favoriet of een hot nieuw nummer? In feite is Matthias Reim beide dingen.

Zijn recentere muziek is ook behoorlijk populair, maar niemand zou zonder de hymne willen die hij schreef over de liefde die ingewikkeld is.Matthias Reim komt oorspronkelijk uit een slaperig stadje in Duitsland dat bekend staat als Korbach. Het heeft ongeveer 23.500 mensen die erin wonen en is te vinden in het noordelijke deel van Hessen.

De stad kan terugkijken op 1000 jaar geschiedenis. Door de ligging op een kruispunt van goedkope handelsroutes in de vroegmoderne tijd kende dit gebied een snelle groei in de productie van ambachtelijke goederen.

Hierdoor breidde de metropool zich steeds sneller uit. De bevolking van de stad daalde tijdens de Dertigjarige Oorlog van 2.600 tot 1.100 en tegen het einde van het conflict was slechts de helft van de huizen bruikbaar. De stad werd gedwongen aanzienlijke verliezen te lijden als gevolg van het conflict.

Aan het einde van de 19e eeuw kende de stad een periode van hernieuwde economische groei en welvaart. De voltooiing van de spoorlijn naar Kassel was de katalysator voor deze ontwikkeling. Er zijn tegenwoordig een aantal bezienswaardigheden in Korbach, waaronder de Kilianskirche en Nikolaikirche, een stadsmuur die in goede staat is bewaard, en de Korbacher-kloof, een geologisch kenmerk dat een van dede belangrijkste fossielen.

Destijds was Matthias Reim een enigszins onbekende student, zanger en componist. Hij schreef het nummer “Verdammt ich lieb dich”, dat een ongeëvenaard megasucces werd.Meer dan een miljoen singles en meer dan twee miljoen albums zijn verkocht door deze folkzanger. Hierna ervoer hij een aantal slechte punten; zijn management beschuldigde hem van onwaarheid, wat resulteerde in een aanzienlijke daling van de platenverkoop voor hem.

Matthias Reim Ziek

Maar Matthias Reim vocht terug; hij veranderde van management en begon wat hij zijn oorlog tegen ‘het lot’ noemde. Matthias Reim werd in zeer korte tijd opnieuw beschouwd als “een van de grootste” in de Duitse muziekindustrie. Het eindeffect was dat arena’s vol zaten met extatische supporters. Wat een triomfantelijke terugkeer is het voor Matthias Reim!