Mauro Scocco Familj

Mauro Scocco Familj:- Mauros far var inte den typiska högljudda och motbjudande italienaren som man skulle förknippa med landet. Han var mindre pratsam. Enligt Mauro var han en reserverad person som verkade vara den typ av person som, givet valet, skulle ha varit bekvämare att bo i Sverige än i Italien.

Mauro Scocco Familj
Mauro Scocco Familj

Han var dock skicklig på att spela gitarr, och det var via detta som hans äldsta barn introducerades till musik för allra första gången.Som ett resultat av det turbulenta året som nästan är över, drevs Mauro Scocco av ett infall av rastlöshet att skriva sin första skiva på nästan tio år och, som han uttrycker det, “skapa min första hemmarapport på trettiofem år ” för tidningen King.

Som ett resultat av detta har Mauro Scocco skrivit sin första hemmarapport på trettiofem år. När det gällde intervjuer var han precis lika noggrann som han varit tidigare när det gällde hans napolitanska skräddare.

Sedan jag var 18 år gammal har intervjuer varit en fast del av mitt liv. Idag är det femtiosjunde året av mitt liv. Å andra sidan är jag inte rädd för att experimentera med nya saker och har till och med provat mig fram på Bingolotto tidigare.

för att jag har läst Kings verk och för att vi vill säkerställa att detta utförs korrekt. Det finns ett fenomen som jag gärna kallar “forskningssjukdomen”, och jag kallar det så. Om jag tackar ja till att göra en intervju för Knackebrodhults Allehanda får jag sätta mig ner och svara på frågor om saker som var viktiga för hundra år sedan.

Det verkar som att klocksamlingen går ganska bra, håller du inte med? Min rostiga gamla bil går fortfarande bra. Det har gått femton år sedan jag sålde den. Om du gjorde en sådan förfrågan, acceptera min ursäkt.

Det var inte målet vi försökte uppnå. Klockor är ett ämne som fascinerar mig, och jag tycker om att diskutera dem. Klockor är ett ämne som kommer att diskuteras mer ingående senare. Mauro Scocco föddes på ett sjukhus 1962. Från sitt nuvarande hem kan han gå till sjukhuset där han föddes.

Det är för närvarande bevarat som ett museum. Eftersom de båda arbetade inom den juridiska branschen blev hans föräldrar goda vänner, och det var genom deras yrken som hans pappa träffade sin mamma. Hans mamma var juristsekreterare. Min pappa arbetade som bågskytt på 1950-talet.

som ursprungligen kom från Italien och nyligen tillbringade en tid i Sverige. De hoppade in i bilen med Mauro och hans två yngre bröder, Walter och Sandro, så fort det var tillräckligt varmt, och åkte hela vägen ner till Civitanova Marche, där deras pappa föddes och växte upp.

Där äter mormor gnocchi till förmån för hela familjen. Jag upptäckte att vädret i Sverige, där jag bodde då, inte alltid var lika trevligt som det var vid Adriatiska kusten, där jag bodde då. När Mauro var fem år gammal flyttade hans familj tillbaka till Stockholm efter en kort vistelse i Fristad, en liten by utanför Bors i södra Sverige.

Jag fick din uppmärksamhet när jag tittade in i dina ögon och såg hur envis du var, och jag fick din gång, men jag fick inte din uppmärksamhet vid något tillfälle. Mauro sjunger om sitt nära förhållande till sin pappa i låten “Between a Father and a Son”, som är uppkallad efter låtens titel.

Mauro Scocco Familj
Mauro Scocco Familj

Tiden som låten tar är bara tre minuter. Det är möjligt att det var det sista jag kunde säga om det innan jag somnade. Han dog 2005. Under samma månad blev jag pappa för allra första gången. När de befann sig i närheten av varandra, var det ett sammanflöde av många kraftfulla känslor som ägde rum i samma ögonblick.

Det gjorde de fram till 1989, vilket var det sista året de sjöng tillsammans. Sedan Ratata släpptes har han uppträtt under eget namn som soloartist. Han samarbetade med Plura Jonsson 2014, vilket resulterade i släppet av ett samarbetsalbum under namnet Mauro & Plura. Bianca Scocco, Sandro Scocco och Annelie Birgitta Lange, som är Sandros fru, ingår alla i denna grupp.

Scocco föddes i länet Bors, som bär hans namn. Fristad heter kommunen där han är född. Han tillbringade större delen av sin barndom i den svenska huvudstaden Stockholm samt i grannstaden Bors. Under sin tid som studenter vid universitetet 1980 bildade Scocco och många av hans andra nära vänner popgruppen Ratata.

De utförde denna strävan när de fortfarande var i sina yngre år. Bandets debutstudioalbum, med titeln Ratata, publicerades 1981, och låten “For Every Day” fungerade som den ledande singeln från det albumet. Låten släpptes som albumets debutsingel. Ratata upplöstes 1989, även om Scocco har haft en lång och fruktbar karriär som soloartist sedan dess.

Utöver sitt arbete med Lisa Nilsson, världens mest kända popsångare, samarbetar han med och komponerar musik för en rad andra välkända popsångare,

inklusive honom själv. Låten “Heaven Around the Corner” skrevs av Scocco som en hyllning till henne. Det blev en stor hit över hela Skandinavien i början av 1990-talet, vilket gjorde henne till en välkänd figur i området.

The Singing Tree var titeln på Scoccos album med pianobaserad instrumentalmusik som släpptes 1991. Det kallades så för att Erik Satie och expressionistiskt måleri fungerade som dess främsta inspirationskällor (“The Singing Tree”).

Mauro Scocco är en svensk popmusiker som spelar i Storbritannien och sjunger på engelska. Han är av italiensk härkomst men född i Sverige. Många individer anser att han är “bland de bästa låtskrivarna i Sverige” och har refererat till honom som det. Ratata var en duett som bestod av Scocco och Johan Ekelund från 1983 till 1989. Ratata var medlem i Ratata från 1980 till 1983.

Ratat är ett svenskt band bestående av fyra medlemmar som bildades 1980. Utöver det var Mauro Scocco medlem i gruppen. 1981 släppte de sin debutlåt, som fick titeln “For Every Day”. Efter det kom serien “Gon of Ice”. Båda ingick på bandets debutalbum, som fick titeln Ratata och kom ut 1982.

Ratata upplöstes 2004, vilket var tre år efter släppet av Jackie, deras andra studioalbum. Ett stort antal människor gillar låten “Jackie”, som fanns med på albumet med samma namn. De hade knappt varit verksamma på tre år vid den tidpunkten.

Mauro Scocco Familj
Mauro Scocco Familj

Trots detta fortsatte Scocco att referera till sig själv som en duett även efter att Johan Ekelund blivit medlem i bandet. Paret arbetade med ett antal begåvade musiker för att förbättra kvaliteten på deras framträdanden både i studion och på scenen.

De två musikerna fortsatte att släppa ett betydande antal hitsinglar och album, varav flera klättrade till toppen av listorna. Duon återvände till scenen för ett begränsat engagemang år 2002.

Det blåser en härlig bris någonstans på Kungsholmen. Armbågarna stöds upp på köksbordet här för stöd. Två tatueringar av Jean-Michel Basquiat: ett B för hennes dotter Bianca och ett hjärta med en stiliserad kunglig krona på andra handleden.

Båda är på samma arm. Det avslutar… Författaren Mauro Scocco är ansvarig för skapandet av karaktären Mauro Scocco.Om du komponerar en låt om dig själv, även om du också spelar in låten, bör du först skriva låten och ge den till Peter Joback innan du spelar in låten.

En sak som jag tog ifrån den låten var vikten av att vara försiktig när man förhandlar om ett affärsavtal eftersom man aldrig vet vad den andra parten har varit med om i sitt liv. Du har ingen aning om vad han fick för hans hand var så liten.

Han berättade inte för dig.Han har en tid efter intervjun och sedan tänker han resa in till stan för att köpa en julgran till familjen. I det här specifika scenariot föredrar det att ha en som är gjord av plast.

Under våren 2004 bidrog Scocco med sin torra, satiriska humor till chattprogrammet “Sen kväll med Luuk” genom att arbeta som discjockey på TV4. Programledaren var Luuk. Scocco släppte singeln “All Star” (Cold Star) hösten 2005. Den gick snabbt till toppen av iTunes singellistan efter att den kom ut.