Max Verstappen Vriendin

Max Verstappen Vriendin:- Max Verstappen zal een fantastische gemoedstoestand hebben om mee te nemen in zijn voorbereidingen voor de Nederlandse Grand Prix de volgende week. Zondag eindigde de Nederlander de race op Spa-Francorchamps na het leveren van een masterclass prestatie in de competitie.

Max Verstappen Vriendin
Max Verstappen Vriendin

Ook al startte de wereldkampioen en huidige leider van de World Cup in de middenmoot op het bergachtige parcours in de Ardennen, toch wist hij de eerste GP die na de zomerstop werd verreden met luchtig gemak te winnen.

Sergio Pérez kwam op de tweede plaats, nipt achter Verstappen, die vorig jaar ook de volledig verregende race in Spa won. Zijn laatste tijd was iets meer dan 17 seconden. Sainz mocht als derde het podium betreden.

Door op de tweede plaats te eindigen, klom Perez op naar de tweede plek in het WK-klassement. De Mexicaanse coureur die voor Red Bull strijdt, staat momenteel 93 punten achter op de leider. Volgens de dienstregeling moeten er nog acht evenementen plaatsvinden.

Het is mogelijk dat de eerste persoon die in je opkomt als je de naam Piquet hoort, Nelson Piquet Senior is, de vader van Kelly Piquet, die in de Formule 1 reed. In de jaren tachtig werd hij bekend als een van de beste Formule 1-coureurs ter wereld.

In die tijd won hij maar liefst drie wereldkampioenschappen.Piquet Senior trouwde met een ex-model genaamd Sylvia Tamsma, die oorspronkelijk uit Nederland kwam en bekend stond om haar frequente optredens op gerenommeerde catwalks. net als Kelly zelf.

Kelly en Nelson Piquet Jr. hebben allebei Sylvia als moeder. Nelson Piquet Jr. is ook betrokken bij racen, net zoals zijn vader was toen Nelson Piquet Sr. actief was in de sport. Aangezien Kelly Piquet uit een racefamilie komt, is het niet meer dan normaal dat Max Verstappen en Kelly Piquet elkaar kruisen in de wereld van de Formule 1.

Iedereen, ongeacht het soort werk, kijkt ernaar uit om vrij te nemen voor vakantie. Een paar weken helemaal niets, genieten van de zon, plezier maken met vrienden, lekker eten, laat opblijven en even geen omkijken naar het werk.

Als je de top van je sport wilt bereiken, is dit net zo belangrijk. Omdat je lichaam en geest rust nodig hebben, kun je niet elke dag van het jaar ‘aan’ zijn. Max Verstappen, een Formule 1-coureur, heeft nu ook een paar weken vrij en hij maakt er het beste van. Omdat hij veel moeite doet om zijn kampioenschap te behouden, zou wat rust en ontspanning hem een ​​wereld van goed doen.

Max Verstappen Vriendin
Max Verstappen Vriendin

Kelly Piquet is een model, columnist en vriendin van Max Verstappen. Ze is van Braziliaanse en Nederlandse afkomst. Kelly Piquet’s dochter Penelope komt uit een eerdere relatie die ze had met Formule 1-coureur Daniil Kvyat.

Hierdoor is het stoeltje dat Kvyat voorheen in de Formule 1-auto van Red Bull had niet het enige item dat Verstappen van Kvyat heeft overgenomen. Laat in het jaar 2020 begonnen Kelly en Max hun relatie.
Om samen de feestdagen te vieren, hoeven Max, Kelly en Penelope niet ver te reizen.

Samen met Max’ familie, Kelly’s moeder en andere vrienden profiteren ze van het warme weer aan de Côte d’Azur, vlakbij hun woonplaats in Monaco. Kelly deelt vaak enkele van haar meest memorabele ervaringen met de meer dan een miljoen mensen die haar volgen op sociale media.

De foto’s laten zien hoe Max en Kelly hun tijd doorbrengen met hun dierbaren van maaltijd tot maaltijd en hoe ze af en toe feesten bijwonen. Max Verstappen brengt de vakantie door met zijn vriendin en hun respectievelijke families.

Kelly, die 33 jaar oud is, is in het verleden met andere mannen uitgegaan, waaronder Verstappen. Ze had al een aantal belangrijke relaties gehad voordat ze haar hart schonk aan autocoureur Verstappen.
Ze is zelfs de trotse ouder van een klein meisje genaamd Penelope, die ze deelt met een andere Formule 1-coureur. Penelope’s biologische vader is Daniil Kvyat, een Russische autocoureur die ook modellenwerk doet in Brazilië.

Ze beëindigden hun relatie niet lang nadat Penelope was geboren. Omdat ze aan het einde van het seizoen 2020 de genegenheid van Max Verstappen won, mocht ze blijven strijden in de Formule 1-wereld.
Sinds hij als eerste eindigde in de laatste Grand Prix van de eerste helft van het huidige Formule 1-seizoen, profiteert Max van de zomervakantie.

Max Verstappen Vriendin
Max Verstappen Vriendin

Sindsdien is het tijd voor de chauffeurs om een ​​broodnodige pauze te nemen. Gedurende deze tijd rusten ze in de zon, krijgen ze wat beweging en eten ze gezond voedsel om zich voor te bereiden op de rest van het seizoen.

Deze zomer reist Max naar zowel Saint-Tropez als Cannes. Martin Garrix, een goede vriend van hem, zal in laatstgenoemde stad optreden en een video van het optreden is hier te vinden.Het afgelopen jaar was een uitdagend jaar voor Max.

Zijn doorzettingsvermogen wierp zijn vruchten af ​​op 12 december van het voorgaande jaar, toen hij de eerste plaats behaalde in de kampioenschapsrace in Abu Dhabi.Na de grote finale kon Max eindelijk zijn nieuwe neefje ontmoeten, die een paar dagen eerder was geboren uit zuster Victoria, die haarn geboorte van haar tweede kind een paar dagen voor de finale.

Kijk eens naar deze foto van Max met zijn neefje; het is heel schattig.Er gaan al een tijdje berichten rond die suggereren dat Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen zijn. Er is door een aantal verschillende sites gesuggereerd dat ze hun relatie al hebben verbroken.

Na enige tijd werd het duidelijk dat geen van deze geruchten die op dat moment de ronde deden, klopte. Het lijkt er echter op dat ze niet meer samen zijn, wat ertoe leidt dat men denkt dat ze weer uit elkaar zijn gegaan.Extra vrije tijd betekent meer tijd om door te brengen met uw dierbaren, inclusief uw familie en vrienden.

Zeker in het geval van Max, die elke week naar een nieuwe locatie ergens op de wereld reist om mee te doen aan een race. Nadat hij de week ervoor de Hongaarse Grand Prix had gewonnen, besloot hij een tijdje vrij te nemen om zijn overwinning te vieren.