Meike De Jongh Leeftijd

Meike De Jongh Leeftijd:- In dat jaar kreeg ik de titel ‘Most Popular Upcoming Party DJ’, wat een hele eer was. In de afgelopen jaren hebben leden van het grote publiek in Nederland mij bovenaan de lijst van de beste DJ’s van het land geplaatst als het gaat om het spelen van alle soorten muziek. Het is ongelooflijk in zijn mate van kilte! Elk weekend reis ik naar een nieuwe locatie in heel Canada.

Meike De Jongh Leeftijd
Meike De Jongh Leeftijd

Ik draai het land om en speel in andere landen gedurende de zomer- en wintermaanden. Sommige van deze landen zijn bekende vakantiebestemmingen, zoals Spanje, Portugal, Griekenland en Oostenrijk.De kennis waarover Meike de Jong beschikt, doet het in deze moderne tijd ook redelijk goed op journalistiek gebied.

Jordy krijgt een baan bij Omroep Brabant als tv-presentator, waar hij werkt sinds hij werd aangenomen via het Veldhovens Weekblad.Bovendien hadden ze hier hun eerste ontmoeting met Meike de Jong. Tegenwoordig werkt Jordy voor voetbalclub PSV als veldspreker.

Daarnaast is hij beschikbaar als freelance presentator en moderator die kan worden ingeschakeld om deze rollen in te vullen. Met andere woorden, een echt bezige bij. Meike de Jong is in het verleden bekend om haar vriendschap met Jordy Graat, die negen jaar jonger is dan zij.

in het kader van de meest recente aflevering van “Op De Bank”. Je lijkt niet te beseffen dat hij een aanzienlijk aantal jaren jonger is dan jij. Ik geloof dat het essentieel is voor beide mensen in een relatie om iets nieuws van elkaar te leren, en in dat opzicht geloof ik dat we op gelijke voet staan. Dankzij hem is mijn kijk op de moeilijkheden van het leven veel duidelijker geworden. Hierdoor lijk ik niet zoveel energie te hebben als gewoonlijk.

Ik krijg taken die mentaal stimulerend zijn, zoals wanneer ik voor mijn baan als moderator wereldwijd moet reizen. Jordy laat me zien hoe ik mijn innerlijke kalmte en gemoedsrust kan behouden.
Door haar zorgvuldige planning weet ze de deelnemers optimaal te laten presteren en ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Door haar vriendelijke omgang met de mensen aan tafel kan iedereen zich ontspannen en vermaken. Ze heeft een positieve toon, is gepassioneerd, echt betrokken, leergierig, energiek en eerlijk, wat haar een zeer begeerlijke kandidaat maakt voor de functie van voorzitter. Daarvoor werkte ze onder meer met Skipr, The Road Symposium, National Congress Events en Pro Memorie Congress.

Ja, ik ben je echt dankbaar voor je hulp. Mijn favoriete ding om te doen als ik thuis ben, is achterover leunen en het rustig aan doen op de bank. Ik heb ook een behoorlijk druk schema en neem vaak mijn laptop of iPad mee.Naast het nieuws brengen bij RTL, is een van de taken die ik doe die van dagvoorzitter op verschillende congressen. Ik ben het momenteel aan het lezen om me voor te bereiden op mijn afspraak met de bank.

Meike De Jongh Leeftijd
Meike De Jongh Leeftijd

Het is heel divers: de ene keer zit ik een debat over de zorg in de regio Eindhoven voor, de andere keer gaat het over ondernemerschap in de regio Eindhoven. Andere keren zit er een groep Chinese investeerders in de zaal.

Ik sport ook graag terwijl ik een dubbele espresso lees en mijn kranten, waaronder vaak Het Financieele Dagblad en De Volkskrant.Hij stelt de vraag: “Die mensen willen gewoon een gezellige dag; hoe fantastisch is het dat je daaraan kunt bijdragen?” Hij verwijst naar het feit dat je het vermogen hebt om de dag van een ander op te fleuren. Dat helpt enorm.

Naast de presentatiewerkzaamheden die onder de verantwoordelijkheid van Meike de Jong vallen, wordt zij regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Vanwege de breedte en diepte van haar algemene kennis en de expertise die ze heeft op het gebied van journalistiek, is Meike een effectieve voorzitter van de raad van bestuur. Binnenkort heeft ze kennis over een breed spectrum.

Naast de presentaties waar Meike de Jong verantwoordelijk voor is, wordt ze regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Meike kan de dagbesteding goed leiden doordat ze een brede algemene kennis heeft en veel ervaring heeft in de journalistiek.

Meike De Jongh Leeftijd
Meike De Jongh Leeftijd

Ze doet snel kennis op over een breed scala aan onderwerpen en ontwikkelt een passie voor onderwerpen als transities in de zorg, technologie, retail en agrifood industrie, maar ook voor transities in energie, mobiliteit, economische verandering en de arbeidsmarkt.

Concreet is ze geïnteresseerd in dit soort onderwerpen. Meike is het soort persoon dat het leuk vindt om de vergadering vooruit te plannen en te structureren, daarom is zij meestal verantwoordelijk voor het maken van de agenda.

Dit suggereert dat ze graag discussies heeft voorafgaand aan de vergadering met de mensen die tijdens de vergadering zullen spreken om ervoor te zorgen dat de vergadering zo leerzaam en interessant mogelijk is.

Mijn werk vereist dat ik gelijke tred houd met de huidige zelfsts, maar tegelijkertijd geeft het me de broodnodige rust.Als om 12.00 uur de uitzendingen van RTL en NOS Journaal live te zien zijn, zullen Jordy en ik regelmatig samen naar het journaal kijken op een van die zenders.

Daarnaast houd ik als ik thuis ben RTL Z de hele tijd op de achtergrond aan. Omdat het bijhouden van de actualiteit een vereiste is voor mijn werk, doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat ik altijd actueel ben.Ondanks het feit dat ze meestal pas veel later worden uitgezonden, kijk ik ook een aantal andere geweldige series.

Jordy Graat ging naar de Fontys Hogeschool in Noord-Brabant om journalist te worden.Daarnaast was hij zeer succesvol in zijn hobby door onder zijn eigen naam, Jordy, feest-dj te worden en daar zijn voordeel mee te doen. Zijn posts op LinkedIn over het project laten zien dat het de goede kant op gaat.