Meike De Jongh Partner

Meike De Jongh Partner:- Helaas is er nog een ander onderdeel van het plot dat niet zo vermakelijk is. Ongeveer twee maanden geleden kwamen we tot de conclusie dat onze relatie moest eindigen vanwege een verandering in zijn gevoelens jegens mij.

Meike De Jongh Partner
Meike De Jongh Partner

Ik had geen idee wat er aan de hand was, dus de verstrekte informatie kwam als een grote schok voor mij. In de tijd die daarop zou volgen,Ondanks het feit dat we in het verleden meer gemeen hadden, heb ik veel tijd besteed aan het achterhalen van de reden waarom hij me niet meer leuk vond.

Geloof me als ik je vertel dat als je over zulke dingen begint na te denken, het niet lang zal duren voordat je je realiseert hoeveel informatie over jezelf je aan anderen prijsgeeft. Ik vroeg me af of ik nog steeds dezelfde Meike was die ik was geweest.

Ik kwam onlangs tot het besef dat ik niet dezelfde Meike ben die ik in het verleden was, en in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, vormt deze verandering op geen enkele manier een negatieve progressie in welke vorm dan ook. Ik ben onlangs tot het besef gekomen dat ik in relatief korte tijd veel succes heb bereikt.

Omdat ik het type middelbare scholier was dat altijd geloofde dat alles in orde was, die een groot aantal mensen om haar heen bewonderde en die zelden stelling nam tegen iets, dacht ik nooit dat er iets mis was.Deze middelbare scholier is uitgegroeid tot een onafhankelijke jonge vrouw die haar aandacht heeft gericht op haar doelen en verlangens om ze allemaal te bereiken.

Laat het me weten als dit meisje haar doelen niet bereikt, ook al reageert ze niet meer op alles met een ja en een amen. Absoluut Het besef dat ik zo radicaal veranderd ben, kwam voor mij een beetje als een verrassing, vooral als je bedenkt dat ik de leeftijd van bijna bereikt.

Wees het type persoon dat in het algemeen alles kan zien wat er in andere mensen te zien is. Omdat ik me hier altijd van bewust ben, is er geen reden voor u om te liegen of feiten te verbergen omdat het niet nodig is. Mijn moeder zegt dat ik al van jongs af aan het vermogen heb om mensen te lezen en te lezen wat ze denken. Ze verwijst niet naar bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Integendeel, ze beweert dat ik kan waarnemen hoe iemand anders zich voelt of hoe ze zich gedragen. Ik ben erg trots op dat vermogen, en ik krijg er vaak complimenten over; Ik heb me echter nooit gerealiseerd dat ik geen enkele moeite doe om mezelf te verbeteren door het op welke manier dan ook te gebruiken. Gelukkig kan ik die verantwoordelijkheid nu uitvoeren.

Sindsdien zijn zij en Jan de Hoop beiden regelmatig te zien in het RTL Ontbijtjournaal. Op maandag en vrijdag verzorgt De Jong het ochtendnieuws. Als je me had gevraagd hoe ik het afgelopen half jaar ben veranderd, had ik dat gezegd.

Meike De Jongh Partner
Meike De Jongh Partner

Als je me die vraag had gesteld, zou ik hoogstwaarschijnlijk hebben gereageerd met iets in de trant van “Veranderd, pff, niet echt. Ik ben gewoon hetzelfde als voorheen. ” Dat gezegd hebbende, is dit niet het geval langer.

Omdat ik ben gaan erkennen dat ik de laatste tijd een aanzienlijke hoeveelheid verandering heb ondergaan, en de enige manier waarop ik het kan verwoorden is de manier waarop ik het voor mezelf heb ontdekt, dit is de enige manier waarop ik het kan communiceren.

en daarmee was het afgelopen. Gedurende die twee jaar was Jordy mijn vriendje. Hij was een heel aardige aap die het begin van dit schooljaar op Curaçao werkte als onderdeel van een stage. Hij was ook ongelooflijk blij, grappig en onhandig.We genoten van elkaars gezelschap en brachten vele gelukkige uren door met giechelen en plezier maken.

Toen ik de beslissing nam om door te gaan met mijn opleiding, maakte ik op dat moment een belangrijke transitie door in mijn leven, dus het was een heel spannende periode voor mij.In haar thuisland Nederland is Meike de Jong March Tilburg zowel een bekende omroep als journaliste. Voordat hij zijn carrière begon bij Omroep Brabant, werkte hij bij

Aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg, waar De Jong studeerde, behaalde hij zijn diploma televisie. Aanvankelijk was ze in dienst van Brabant Nieuws, waar ze de functies van redacteur en verslaggever voor het tijdschrift vervulde.

Ze werkte zich uiteindelijk op tot een van de vaste presentatoren van de nieuwsuitzending. Daarnaast was ze hoofdorganisator van de scholenwedstrijd die de ‘Brabantse Slag’ werd genoemd. In de beginfase van zijn professionele carrière werkte In de Jong bij RTL Nieuws als redacteur voor het ochtendjournaal.

Meike De Jongh Partner
Meike De Jongh Partner

Daarnaast nam ze regelmatig fragmenten op om bij te dragen aan deze programma’s. In de maand juni waren beide nieuwspresentatoren van RTL Ontbijt niet op kantoor, waardoor De Jong werd verzocht voor beide diensten in te vullen.

Daarna nam ze de functie definitief over van Jan de Hoop, haar voorganger. Sindsdien heeft De Jong veelvuldig dekkingslacunes afgedekt bij RTL Z Nieuws en Editie NL. Daarnaast geeft hij eens in de twee weken de zondagse journaals.

Sinds het begin van de zomer heeft De Jong ovde verantwoordelijkheid voor het verzorgen van de nachtprogramma’s die normaal gesproken worden verzorgd door Anita Sara Nederlof en Daphne Lammers in het geval dat deze niet beschikbaar zijn.Hoewel we genoodzaakt waren om een lange tijd weg te zijn, hadden we allemaal een geweldige tijd, ongeacht de omstandigheden van onze scheiding.

We ontmoetten een aanzienlijk aantal nieuwe mensen, wat uiteindelijk leidde tot de vorming van een groot aantal nieuwe vriendschappen. Bovendien heb ik er een week doorgebracht en het was zonder twijfel een van de meest ontspannende en plezierige vakanties die ik ooit heb gehad.