Michael Jackson Doodsoorzaak

Michael Jackson Doodsoorzaak:- Dit zijn gegevens die in november 2003 zijn opgesteld door de sheriff van Santa Barbara County.Daarna gingen veel politieagenten naar de Neverland Ranch in Los Olivos, Californië, om te zoeken naar tekenen dat Michael Jackson daar mogelijk is misbruikt.Tijdens het onderzoek doorzocht de politie ook de opslagruimte van Michael Jackson.

Michael Jackson Doodsoorzaak
Michael Jackson Doodsoorzaak

Volgens de Amerikaanse site bevatte de kamer een verscheidenheid aan items, waaronder aantekeningen, dagboeken, documenten, geluidsbanden en films, naast enorme hoeveelheden pornografisch materiaal. Naar verluidt huurde de muzikant die Shurgard-doos zodra hij hoorde dat er in de nabije toekomst huiszoekingen zouden plaatsvinden. Fotograaf: ANP

Als iemand naar wie je enorm opkeek overlijdt, is dat niet gemakkelijk te accepteren; sommige mensen vinden het zelfs onmogelijk. Het was nog geen twee dagen geleden sinds Elvis Presley was overleden toen het bericht begon te circuleren dat hij kaartjes had gekocht voor een vlucht naar Buenos Aires.

Het vliegticket was gekocht door een man die zichzelf identificeerde als Jon Burrows, dezelfde naam die Elvis Presley gebruikte bij het inchecken in hotels. Daarna waren er naar verluidt meer “waarnemingen” van hem, zoals toen hij de opening van Legoland in 1999 bijwoonde en naar verluidt op de achtergrond was van een scène in de film Home Alone.

De ongelukkige realiteit is dat niets ervan juist is, wat een bevinding is die heel gebruikelijk is als het gaat om samenzweringstheorieën over overleden beroemdheden. Desondanks zijn er een aanzienlijk aantal mensen die er niet alleen zeker van zijn dat Michael Jackson geen kindermishandeling heeft gepleegd, maar ook weigeren te erkennen dat hij is overleden.

Op 25 juni 2009 overleed Michael Jackson aan een hartstilstand. Voor zijn dood had zijn persoonlijke arts, Conrad Murray, een dosis propofol toegediend om Jackson te helpen in slaap te vallen. Het idee dat Jackson nog steeds voortleeft in de hoofden van sommige mensen is echter springlevend. En de belangrijkste reden hiervoor is een reeks verbazingwekkende beweringen van personen die heel dicht bij hem stonden.

Toen Michael zich klaarmaakte om Elizabeth Taylor’s 75e verjaardag in februari 2007 te vieren, hoorde zijn lijfwacht, Whitfield, een Mercedes rammen in de huispoort. Michael was bezig met de voorbereidingen voor het feest.

Toen Whitfield zag dat de man Michaels jongere broer Randy was, liep hij naar de auto en richtte zijn pistool op hem totdat hij besefte wie het was. Hij zei: “Michael is me nog steeds geld verschuldigd”, wat hij bedoelde. ‘Ik wil mijn verdomde geld.’

Whitfield ging naar Michael om hem te laten weten wat er aan de hand was. “Stuur hem weg!” drong Michael aan. Randy bleef echter onbewogen totdat hun vader, Joe, hem belde en hem overtuigde om toe te geven. Daarna gaf Randy toe. Om deze reden kon Michael niet aanwezig zijn bij het verjaardagsfeest dat hij al twee weken had gepland.

In een interview met Radar Online gaf een rechercheur die betrokken was bij de huiszoekingen specifieke details over de beschreven voorwerpen. “Michael Jackson was een roofdier dat zowel manipulatief als geil was, en hij had grafische en seksueel expliciete foto’s op zijn website van volwassenen en dieren die waren geofferd.

Michael Jackson Doodsoorzaak

Waarschijnlijk heeft hij dat allemaal gebruikt om kinderen te manipuleren en ze te laten doen wat hij wilde’, zegt een bron die naamloos blijft. ‘Er zijn beelden die zo verontrustend zijn dat ze ronduit schokkend zijn, waaronder een kind dat wordt gekweld, naakte kinderen, vrouwelijke slavernij en sadomasochisme.”

In de nacht van donderdag op vrijdag is Michael Jackson overleden in een ziekenhuis in de stad Los Angeles. Hij stierf op 50-jarige leeftijd na een hartaanval in het comfort van zijn eigen huis. Jackson, die vijftig jaar oud was, werd naar het UCLA Medical Center gebracht, maar werd om 2.26 uur plaatselijke tijd dood verklaard.

Toen de paramedici bij zijn huis aankwamen, reageerde hij al niet meer en ademde niet toen ze hem wegnamen. Tijdens een trieste persconferentie zei zijn broer Jermaine dat Michael Jackson een uur lang weer tot leven was gewekt.

In een uitstorting van verdriet hebben duizenden mensen zich verzameld voor het ziekenhuis. Daarnaast kunnen journalisten uit zowel de Verenigde Staten als andere landen voor het ziekenhuis worden gezien om verslag uit te brengen. Daarnaast staat er een grote groep mensen voor het huis van Jackson.
Een groot aantal beroemde mensen hebben hun ongeloof geuit over het nieuws.

De muziekproducent Quincy Jones, die samenwerkte met Michael Jackson op de albums Thriller en Off the Wall, uitte zijn verdriet over het overlijden van zijn jongere broer door te zeggen: “Ik heb vandaag mijn kleine broertje verloren, en een deel van mijn ziel is met hem meegegaan.

Toen acteur Jamie Foxx midden in een interview zat, hoorde hij het nieuws en schrok ervan. Hij merkte op dat hij zich Michael Jack zou herinnerenzoon als een ‘geweldige muzikant’, niet voor het circus dat zich rond zijn leven had ontwikkeld.

Mark Lester, de peetvader van alle drie de kinderen van Michael Jackson, sprak ook zijn ongeloof uit. Hij maakt zich zorgen over wat er met de kinderen gaat gebeuren. “Het zijn zulke mooie jonge mensen. Ik zal er voor hen zijn in welke hoedanigheid ze ook van me verlangen.”De jonge acteur die in 1964 samen met zijn oudere broers beroemd werd, zou niet langer een figuur hebben die zelfs maar in de verste verte leek op degene die op de foto is afgebeeld.

Volgens een verhaal in de New York Post tonen details uit het autopsierapport onder meer aan dat Michael zwarte tatoeages op zijn wenkbrauwen en haarlijn had, evenals roze tatoeages op zijn lippen.Door de tatoeage die langs zijn haarlijn was geplaatst, vielen de pruiken die hij droeg minder op. Bovendien had hij flinke littekens achter zijn oren, wat leek te wijzen op de mogelijkheid van een facelift.

Dit was Jacksons hoorzitting, maar geen van zijn familieleden was erbij om te kijken. Vanwege de grafische afbeeldingen en beschrijvingen was Michaels moeder door advocaten aangespoord om afstand te houden van de plaats delict.

Michael Jackson Doodsoorzaak
Michael Jackson Doodsoorzaak

Michael Jackson werd gediagnosticeerd met vitiligo, volgens het autopsierapport dat werd geproduceerd door dokter Christopher Rogers. Door deze huidziekte vervaagt de kleur van de huid geleidelijk, waardoor er witte vlekken achterblijven.