Miedema Vriendin

Miedema Vriendin:- Haar totaal aantal gescoorde doelpunten was groter dan dat van de speler die op de tweede plaats eindigde. Voordat Miedema in juni een deal sloot met Bayern München die haar daar de komende drie jaar zou houden, toonden een aantal andere clubs interesse om haar talenten over te nemen.

Miedema Vriendin
Miedema Vriendin

Desondanks nam ze de uiteindelijke beslissing om voor Bayern München te strijden in de Frauen-Bundesliga, de hoogste competitiecompetitie in Duitsland. Ze maakte deel uit van de Bayern-ploeg die gedurende het hele seizoen ongeslagen bleef gedurende het hele Bundesliga-seizoen, waarmee ze voor het eerst sinds de overwinning het kampioenschap won. Oktober was de maand waarin Miedema haar eerste doelpunten maakte.

tijdens het spel in de Bundesliga in Duitsland tegen MSV Duisburg tijdens een van de wedstrijden. Deze goals waren absoluut noodzakelijk voor Bayern om de overwinning te behalen. Miedema liep tijdens de wedstrijd die in november plaatsvond tegen SGS Essen een scheur in de buitenste enkelband op, waardoor ze als gevolg van de blessure enige tijd op het veld moest missen.

Ze scoorde nog een keer in de wedstrijd die volgde, die was tegen Bayer Leverkusen, nadat ze in de maand februari terugkeerde naar de Duitse competitie tegen VfL Wolfsburg. Bayer Leverkusen was het team waar ze tegen speelde.

Het seizoen van Miedema kwam tot een einde met het scoren van doelpunten in verschillende wedstrijden. Na dat seizoen bleef ze bijdragen aan de verdediging van het kampioenschap van Bayern München door doelpunten te maken in wedstrijden, zelfs nadat ze haar spelerscarrière daar had beëindigd.

De reis zou een aanzienlijke hoeveelheid tijd en afstand vergen. Ze moest een beslissing nemen nadat ze de leeftijdseis had bereikt om te bepalen of ze wel of niet zou deelnemen aan de prestigieuze vrouwencompetitie of dat ze zou blijven spelen voor jongensclubs.

Miedema Vriendin
Miedema Vriendin

Na een aanbieding van SC Heerenveen toen Miedema nog maar één jaar oud was, tekende ze meteen haar allereerste profcontract.Ze werd onmiddellijk geplaatst in de Eredivisie, het hoogste competitieniveau voor Nederlands vrouwenvoetbal, waar ze meedeed aan spelers die vele jaren ouder waren dan zij.

Toen ze in september haar eerste wedstrijd op seniorenniveau speelde tegen FC Utrecht, vestigde ze een nieuw record als jongste speler ooit in de Eredivisie. Na haar debuut vestigde ze een nieuw record voor de jongste speler in de geschiedenis van de competitie.In haar eerste jaar in de Eredivisie deed ze dat voor de club Heerenveen, die zevende werd van de zeven teams in de competitie. In de loop van het seizoen was ze een doelpuntenmaker voor haar team.

Qua scoren stond ze gelijk voor de tweede plaats in de competitie, ondanks het feit dat ze op dat moment nog maar een tiener was. Omdat ze dit seizoen deelnam aan de gloednieuwe internationale BeNe League, voegde ze haar vorige doelpuntentotaal toe tot 5.

Ze nam deel aan de wedstrijden.Met de doelpunten die ze in de loop van het BeNe League-seizoen voor Heerenveen maakte, wist ze ondanks haar jonge leeftijd de eer van topscorer in de competitie te verdienen.

Vivianne Miedema (RON), Anna Margaretha Marina Astrid Miedema RON is een Nederlandse profvoetballer geboren in de maand juli. Ze speelt momenteel als spits voor Arsenal in de FA Women’s Super League (FA WSL), naast het spelen voor het Nederlands Elftal. Bij haar geboorte kreeg ze de naam Na Mrareta Marina Strt Midma, die in het Nederlands wordt gesproken.

Zowel Bayern München als SC Heerenveen stelden teams samen met haar. Miedema heeft op internationaal niveau meer doelpunten gemaakt voor Nederland dan welke andere speler dan ook, zowel bij het dames- als bij het herenteam samen. Ze houdt het record voor de meeste doelpunten in de geschiedenis van de FA Women’s Super League.

Miedema Vriendin
Miedema Vriendin

In hetzelfde jaar werd de prijs ook aan hem geschonken door de Football Writers’ Association of England. De Professional Footballers’ Association gaf haar de prijs voor Vrouwen van het Jaar omdat ze het hele jaar zo goed speelde.

In hetzelfde jaar werd ze gekwalificeerd om in aanmerking te komen voor een plek op de lijst van finalisten van de Ballon d’Or Féminin. In elk van die drie jaar plaatste The Guardian haar bovenaan hun lijst van de beste vrouwelijke voetballers ter wereld. Haar hoogste ranking was nummer één. Miedema groeide op in Hoogeveen, waar ze werd geboren. Haar jeugd bracht ze door in Hoogeveen, waar haar vader destijds voetballer was.

Ze pakte voor het eerst een bal op in haar geboorteplaats HZVV toen ze vijf jaar oud was en speelt sindsdien. Toen ze nog maar zes jaar oud was, sloeg een kinderkeeper twee van haar voortanden uit tijdens het voetballen. Dit is haar vroegste herinnering aan de sport. Ze begon op jonge leeftijd de bal achter in het net te plaatsen en speelde ondanks het feit dat ze een meisje was in jongensteams.

Het feit dat haar tegenstanders blij waren om een ​​speelster op het veld te ziendwong haar om veel van haar doelen te bereiken, waarvan ze er veel in belangrijke mate deed.Na een aantal jaren bij HZVV te hebben gespeeld, werd ze uiteindelijk lid van VV De Weide en bleef bij hen tot het moment van haar pensionering.

Miedema, haar vader en haar jongere broer Lars maakten er een punt van om regelmatig naar Rotterdam te reizen om Feyenoord te zien spelen.Er wordt vaak over haar gesproken als een van de beroemdste spitsen in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal, en de meeste mensen zijn het erover eens dat ze een van de beste spitsen in het moderne vrouwenvoetbal was.

Ze leidde Nederland naar de overwinning in de UEFA Women’s Euro-competitie met hun nationale team in 2012, won twee opeenvolgende titels in de Frauen-Bundesliga met Bayern München in 2013 en leidde Arsenal naar de overwinning in de FA Women’s Super League. Ze was de aanvoerder van het Nederlands elftal dat op de tweede plaats eindigde bij de FIFA Women’s World Cup, die in Frankrijk werd gehouden.

De BBC Women’s Footballer of the Year-prijs werd in november aan Miedema uitgereikt en zij werd gekozen als de ontvanger van de onderscheiding. Bij de London Football Awards kreeg ze de titel van Women’s Player of the Year.