Moonica Mac Pojkvän

Moonica Mac Pojkvän:- Återigen är Hahn på fallet. Verkligheten bakom Moonica Macs artistnamn var något hon inte kunde ta upp specifikt, vilket gjorde det utmanande att ge ett direkt svar på ämnet. Som en direkt konsekvens av detta kom Moonica Mac till.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Det tog lite tid för mig att ta reda på vilken typ av musik jag gillade, men när jag hörde Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund uppträda, insåg jag att jag var inne på något utmärkt med mina musikaliska preferenser.Som Lisa tidigare avslöjat i en intervju med Goteborgs-Posten kände jag vid det laget att jag hade en bra deal när jag hörde “Lycka till med Monica Mac.”

Det har ryktats att Benjamin Ingrosso och Moonica Mac delar en gemensam förfader. Moonica har en röst som är så fängslande att den frammanar Monica Zetterlunds persona och kvickhet. På grund av detta kan Benjamin Ingrosso ha tagit kontakt med Moonica om möjligheten att arbeta tillsammans.

Efter ett slumpmässigt möte med Moonica på en presskonferens för S mycket bättre, var vi intresserade av att lära oss mer om statusen för deras förhållande efter släppet av deras latte-samarbete.

Benjamin ville veta om jag behövde hjälp med att utarbeta ett papper. Det var en fantastisk början att han var beredd att sätta sin idé och vision på prov genom att skriva med mig. Både hans idé och hans vision var kristallklart.

Moonica nämnde att när de kom in för att skriva det här stycket en dag kändes det trevligt att vara där, och hon fortsatte att arbeta med det tills det var klart. Eftersom Benjamin och jag är kompisar kan jag bara anta att han är en gud för livet efter detta. Hela två hela dagar För några år sedan hade jag ett samtal med Moonica Mac, och mycket direkt efter det fick jag tiotusentals spelare och fans.

Personerna i området märkte dock inget utöver det vanliga. Hon har beskrivits som en mer samtida version av Monica Zetterlund, ända ner till rosten som faller ner i nacken. Trots detta var strategin avsedd att misslyckas från början.

Jag hade tidigare lyssnat på lite svensk musik, men under den mellanliggande perioden hade jag bara skrivit på engelska. 2016 började jag skriva brev på svenska och medan jag hade gjort det tidigare skrev jag bara på engelska.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Jag var ganska tveksam till vad som kom ut ur min mun, men till slut fann jag att jag gillade det. Vem var det egentligen då? Jag pratade med dem i närheten för att se om någon var bekant med ljudet, och jag fick svaret jag sökte:

Även om jag var tvungen att spela min egen gitarr under hela låten, var samarbetet mellan Monica Zetterlund och Fleetwood Mac verkligen underbart. För att uttrycka det på ett annat sätt, allt var en bluff, och det var hon som hjälpte till att fastställa bluffens legitimitet. Moonica är på bild här med sin älskare.

När Lisa fick frågan om vilken typ av musik hon framför, föreslog någon att hon skulle byta namn till Moonica Mac, vilket är hennes artistnamn. Eftersom hon inte hade någon aning om vad svaret var, var det svårt för henne att spekulera i frågans innebörd. När det gäller kategorin fick jag precis det jag sökte, vilket inte alls var vad jag hade förväntat mig, men…

Just nu kan Lisa Brolander, mer känd under sitt artistnamn Moonica Mac, höras bidra till låten “Så mycket bättre” av årets nya artist. En av hennes favoriter är Benjamin Ingrossos album “En gng in time”, som hon enligt uppgift lyssnade på för första gången för ett år sedan. Därefter kommer hon att diskutera hur hennes vänskap med konstnären utvecklas i dag.

Gentlemannen på bilden ovan är Moonica Macs pojkvän. När Lisa fick frågan om vilken typ av musik hon framför, föreslog någon att hon skulle byta namn till Moonica Mac, vilket är hennes artistnamn. Eftersom hon inte hade någon aning om vad svaret var, var det svårt för henne att spekulera i frågans innebörd.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Innan jag var medveten om att detta var fältet jag ville arbeta inom, av någon oförklarlig anledning, hörde jag hela tiden låten “Good Luck with Monica Mac”, framförd av Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund. Moonica Mac, eller Lisa Brolander, som hon är känd i musikbranschen, är en musiker från Sverige som skriver låtar och producerar skivor.

Moonica Mac är trettio år gammal. Från och med år 2016 bor hon i Torsngstrax, som ligger inte långt från Borlänge, staden i Dalarna där han föddes och växte upp den 4 december 1990.Efter att ha debuterat 2017 har han nyligen släppt sitt första studioalbum som soloartist i november i år. Namnen Stark & ​​Srbar valdes för att representera verksamheten, men det fanns ingen ltar i namnet.

På spåret “Det stora röda huset” arbetade Sngerskan med en rad olika artister, bland annat Benjamin Ingrosso och Miss Li.Arvid Nero och hon arbetade tillsammans på låten “Vi mots igen”, som blev popular efter att ha använts i en annons för Telia och fått airplay som följd.

Moonica Mac, en artist som arbetar i S mycket bättre 2021 som går under hennes artistnamn, är 31 år gammal. Lisa Brolander är en mångbegåvad artist som inte bara sjunger utan också skriver låtar, och hon är lika modern som någon av de mycket bättre 2021-sångarna.

Lisa debuterade 2017, och sedan dess har hon släppt fler album. Hennes debutalbum, med titeln Stark & Srbar, gjordes också tillgänglig någon gång under våren 2019. Hon skrev tillsammans med Benjamin Ingrosso låten “The Big Red House” för ungefär ett år sedan. Det är dock oklart hur deras förhållande fortskrider i nuläget.