Nellie Berntsson Pappa

Nellie Berntsson Pappa:- En av nackdelarna med hästkapplöpning är att det kan vara farligt. Det är olyckligt att vissa politiker bara är med för pengarnas skull, men de finns. Villkoren för hans löfte är enkla: Om du gör en sak för mig, kommer jag att göra en sak för dig i gengäld.

Nellie Berntsson Pappa
Nellie Berntsson Pappa

Berntssons bloggartikel sågs av en erfaren tävlande i landslaget för ungdomar som tävlar i hoppning för Svenska Ridsportförbundet.När hon berättade för sin sida av sagan beundrade jag hennes ärlighet när hon gjorde det. Hennes idéer och känslor kan vara precis hur hon föreställer sig att de ska vara vid varje givet ögonblick. Han hävdar att förbundet däremot har en helt unik synpunkt.

Nellie och jag har haft ett samtal om de principer som styr föreningen. I mitt ansvar ingår att se till att alla är överens om vad som ska skrivas och hur vi ska bete oss. Det finns andra sfärer där vi inte delar samma åsikter. Nellie och hennes familj såg situationen från en annan vinkel än andra.

I ett inlägg som hon gjorde på sin blogg, levererade hon en blåsig kritik av en av våra ledare. När vi skickar en grupp för att tävla om ett mästerskap är det min första plikt att se till att gruppens sammanhållning är så hög som den kan bli. Ändå är du redan en välkänd figur i din egen rätt.

Det här är en idé som har kommit upp för henne. Jag kan inte säga om hon är kopplad till de andra cyklisterna i gruppen. Vi, ledningen, insisterar på öppen och ärlig kommunikation och ber att, i största möjliga utsträckning, ingen känslig information delas externt över internet eller på annat sätt.

Det finns inget sätt att dörren kan låsas från vår sida av rummet. Vi skulle bli glada över att ha henne med oss, men innan vi kan ha meningsfulla samtal om våra vägledande principer tror jag att vi måste lära känna varandra lite bättre först. Bortsett från det har vi inga planer på att utesluta någon från att delta i detta evenemang.

Nellie Berntsson Pappa
Nellie Berntsson Pappa

Berntsson har däremot i nuläget inga avsikter att göra comeback till landslaget. Jag är ledsen, men jag kommer inte att representera Sverige på något sätt.Genom mobbning har jag fått mig att känna att detta är mitt ansvar. Hon hävdar att hon kommer att gå in i tävlingen på egen hand och har utarbetat sin egen plan för att göra det.

Min närvaro på sociala medier och internetpåverkan fick också stor uppmärksamhet. Vad det är, hur man använder det och mer. Efter avslutningen av detta möte beslutades att vi skulle gå vidare med denna plan. De hade båda ett stadigt grepp om den andre personens handleder.

Jag var helt nedslagen, rädd och helt tom på all energi eller entusiasm jag kunde uppbåda.Berntsson skrev om händelsen på sin blogg, och han nämnde den som “obekväm, skräckslagen och ledsen”.

De har misshandlat mig fysiskt. Min pappa, min tränare och jag blev alla förvånade över händelsen så plötsligt. När de har att göra med barn måste de alltid uppträda på ett professionellt sätt. “Det blev ingen hängning”, förtydligar Berntsson för SportExpressen när publiceringen ringer upp honom om Instagram-bilden.

De skickade en engelsk handledare som var bekant med min bakgrund och hade testat mig tidigare. Under det mötet var allas uppmärksamhet riktad mot mig. De tog sig tid att förklara för mig när jag var ung hur andra i omvärlden skulle se på mig. Hon förklarar att anledningen till att jag ser ut som jag gör när jag tävlar är för att jag koncentrerar mig så hårt på min prestation.

Nellie Berntsson Pappa
Nellie Berntsson Pappa

De har i huvudsak instruerat henne att hålla käften om hon ska nå sina mål. Hon har ett rykte om sig att säga vad hon tycker, vilket har lett till att hon är ett mål. Rättvisebegreppet väcker starka känslor hos Nellie. En 16-årig flicka utsätts för mobbning av en vuxen, varav mycket sker i en frys. Enligt honom börjar det synas på henne.

Nellie Berntsson, en hästbloggare från Sverige och för närvarande 16 år, anses vara en av sportens mest lovande blivande talanger på hopparenan. Vid EM i onsdags presenterades det svenska junior- och youngriderlaget för publiken.

De allra flesta svarande var av åsikten att Berntsson borde anställas. Landslagets administration höll inte med henne, och som ett resultat av detta togs beslutet att klappa hunden på grund av oenighet.

Efter Falsterbotävlingarna ombads Berntsson, som just nu är trea bland Sveriges yngre spelare, att närvara vid ett möte med landslagets administration. Nära slutet av diskussionen började Berntsson plötsligt gråta okontrollerat.

Teamet fick reda på att hon inte passade in i kulturen och att hennes berömmelse på sociala medier påverkade gruppens resultat som helhet.Den tidigare kritiken som Berntsson hade lagt upppå Instagram riktad mot en medlem av landslaget gick inte bra med administrationen av landslaget.

Största delen av tiden på mötet ägnades åt att lyssna på deltagarna. Jag kan inte låta bli att gråta, och jag skäms över hur jag känner mig. Även om de gjorde framsteg fram till den punkten, bestämde de sig för att dra sig tillbaka från mattan. Jag kunde inte hålla tillbaka min ilska när högt uppsatta tjänstemän förolämpade min häst utan goda skäl.

Ingenting har förmågan att skaka de ungas lugn. De gör saker tillsammans ofta. Vuxna i alla regioner i världen påverkas av denna störning på något sätt. Antonio Berntsson menar att det är andra faktorer som spelar in förutom dotterns frispråkighet som har bidragit till beslutet att gifta sig.