Newkid Föräldrar

Newkid Föräldrar:- Newkid gjorde sin debut inom hiphopgenren 2011 med albumet “Alexander JR Ferrer”, men efter släppet av det albumet tog han ett betydande uppehåll från musiken.Det har avslöjats att Han jobbar på ett helt nytt album som är planerat att släppas året därpå.

Newkid Föräldrar
Newkid Föräldrar

Den nya låten av Newkid, med titeln “Aldrig haft ngot anothern val”, tolkades först som en kärleksballad; den utvecklades dock i slutändan till “en monumental filosofisk fråga”. Han uttrycker sin önskan att de ska ha ett samtal och säger: “Jag hoppas att de gör det.”

När Newkid, eller Alexander Ferrer, som han oftare kallas, var mitt uppe i en skrivsession, dök uttrycket “Aldrig haft ett annat namn” upp i hans tankar. Refractorns medarbetare ville att han skulle diskutera sitt romantiska liv, men han vägrade att göra det trots deras uppmaningar.

Under kaoset har något upprört mig, och som ett resultat finner jag mig själv se högre och bredare än jag gjorde tidigare, vilket har fått mig att anta ett annat perspektiv.En av takeaways från dagens klass är vikten av att inse att det inte finns något annat val än att agera i enlighet med ens djupaste längtan och passioner.

Musiken var drivkraften bakom mitt beslut, medan min pappas motivation var att fly filippinernas faror och vara med min mamma. Det är användbart under en mängd olika omständigheter, inklusive insikten att du inte har några andra alternativ tillgängliga för dig som reserv.

När de presenterades för sina föräldrar första gången säger han att det var “kärlek vid första ögonkastet” för dem båda i en sjömanskyrka i Sverige. Ett fotografi taget den 2 april 1990 föreställer konstnärens föräldrar på singelskyddet som cyklar, vilket säkerställer att de aldrig kommer att glömma honom för resten av livet.

Jag tror att min farfar och jag delar samma arbetsmoral. Min farfar och mormor har lagt ner mycket hårt arbete och kärlek på att förse min bror och jag med de nödvändiga byggstenarna vi behöver för att bli framgångsrika i livet.

Newkid Föräldrar
Newkid Föräldrar

Newkid gjorde sin debut inom hiphopgenren 2011 med albumet “Alexander JR Ferrer”, men efter släppet av det albumet tog han en betydande paus från musikbranschen. Vi lekte med andra saker, som jag inte gillade särskilt mycket.

Vi lekte med andra saker, som jag inte gillade särskilt mycket. Han fortsätter med att säga: “Det förvånade mig fullständigt på många sätt”, vilket han hävdar. Då var jag anställd av en influencer marketing-verksamhet som jag tidigare haft nöjet att arbeta med under ett antal år.

Jag tyckte att det var riktigt roligt att jobba där. Efter det mådde jag inte så bra, så jag bestämde mig för att inte ge mig ut i skogen. Det var inget som kom att tänka på som kunde ha varit till någon hjälp för mig vid den tiden.

Applåder och glädjejubel hälsade hans comeback till musikbranschen 2018 med släppet av albumskivan med titeln “SS/AW18”. Många människor kanske närmar sig dig och säger saker som “Vilket driv du har” eller “Vilket tålamod du har för att jobba med din karriär så länge.”

På grund av detta hävdar han att den aldrig har använts till något annat än musik. Budskapet som lyssnaren får ska vara lättsamt samtidigt som det är applicerbart på lyssnarens eget liv.En annan person och jag pratade och de frågade mig: När det kommer till kritan och du börjar dechiffrera det, är det en massiv filosofisk utmaning som uppstår.

Newkid Föräldrar
Newkid Föräldrar

Newkids karriär tog fart efter att han gjorde ett framträdande i TV4:s Så mycket bättre år 2020, kort efter publiceringen av hans album Mount Juhn samma år. Hans sa till sig själv, “Kanske vi har rätt trots allt”, och med det lanserade han sig själv in i sitt nya liv som medlem av den skeptiska gemenskapen.

Det förutsågs att detta skulle resultera i en större medvetenhet hos den allmänna befolkningen. Enligt Alexander Ferrer hade dock ingen, inte ens Alexander Ferrers mamma, någon aning om att det skulle bli en så betydande ökning av allvaret i situationen.Den nya låten av Newkid med titeln “Aldrig haft ngot other val” missuppfattades först som en kärlekslåt, men det visade sig så småningom vara “en monumental filosofisk fråga”.

Medan Newkid, även känd som Alexander Ferrer, var mitt i en skrivsession, började frasen “Hadde aldrig ett annat namn” bildas i hans sinne. Refractorns medarbetare ville att han skulle diskutera sitt romantiska liv, men han vägrade att göra det trots deras uppmaningar.

Under kaoset blev jag distraherad av något, och som ett resultat började jag prata tydligare och högre än jag hade varit tidigare. Som en konsekvens av detta fick samtalet en annan ton.

En av de viktigaste tipsen från dagens föreläsning är vikten av att komma överens med det faktum att man måste ge efter för sina djupaste impulser om de någonsin hoppas på att finna lycka.

Det var allt aom musiken för mig, men för min pappa handlade det om att komma bort från Filippinernas relativa lugn och ro för att vara med min mamma. Det är användbart under en mängd olika omständigheter, inklusive insikten om att du inte har några andra alternativ tillgängliga för dig som reserv.

När de presenterades för sina föräldrar för första gången säger han att det var “kärlek vid första ögonkastet” för dem båda i en sjömanskyrka i Sverige. Ett fotografi taget den 2 april 1990 föreställer konstnärens föräldrar på singelskyddet som cyklar, vilket säkerställer att de aldrig kommer att glömma honom för resten av livet.

Jag tror att min farfar och jag delar samma arbetsmoral. Min farfar och mormor har lagt ner mycket hårt arbete och kärlek på att förse min bror och jag med de nödvändiga byggstenarna vi behöver för att bli framgångsrika i livet.