Nick En Simon Ziek

Nick En Simon Ziek:- Nick en Simon zouden optredens geven in de Stadsschouwburg in De Goffert, een openluchttheater. Dit concert is een van de vele die de hele zomer in openluchttheaters zullen plaatsvinden. Ook een optreden dat gepland stond in Oostende is afgelast. Donderdag wordt informatie over het verplaatste concert in Nijmegen met het publiek gedeeld. Tickets zijn nog steeds geldig.

Nick En Simon Ziek
Nick En Simon Ziek

Simon Keizer, 37 jaar oud, is ziek geweest van de griep, maar “herstellend”. Toen het ANP ernaar informeerde, maakte zijn manager, Aloys Buijs, de informatie bekend. De zanger van Volendam zei zaterdag in een Instagram-post dat hij een keelprobleem heeft en dat het concert met Nick Schilder dat die avond had moeten plaatsvinden verplaatst moet worden.

Simon onthult aan Ruud de Wild dat het eerste nummer dat hij en Nick samen publiceerden over Simons overleden vader ging. Nick en Simon brachten de single samen uit. Keer op keer is een lied dat hij schreef over de dood van zijn vader, die aan maagkanker overleed.

Het is niet waar dat Nick en Simon met elkaar vechten alleen maar omdat ze hebben besloten hun relatie als muzikaal duo te beëindigen. Dat zei iedereen er laatst over aan tafel van Jinek. Simon Keizer heeft verklaard dat hij hun besluit om als muzikaal team niet meer samen op te treden in één zin kan uitleggen, en die zin is: “Het plezier is weg”.

Tijdens de wereldreis die Simon in het jaar 2020 met zijn gezin maakte, begon hij te twijfelen. In december van dat jaar bracht hij het gevoel voor het eerst ter sprake bij Nick Schilder.Keizer werd ongerust terwijl ze in hun overleg met het creatieve team een ​​meerjarenplan bespraken. Ik vond het gewoon niet het juiste moment om dat hele plan nu te maken. Daarom hebben we besloten om geen plannen te maken.

Ook vertelt de zanger open en eerlijk over de ziekte van zijn vrouw Annemarie. Toen het stel tien jaar geleden in Duitsland was, besloten ze om een ​​preventieve medische scan te laten doen. Uit de scan bleek dat Annemarie een plekje op haar lever had. De dokter keek ernaar en ontdekte dat het een tumor was ter grootte van een tennisbal.

Na afronding van het onderzoek is een derde van Annemarie’s lever verwijderd. Tot onze grote opluchting heeft ze geen verslechtering van haar gezondheid ervaren. Wel heeft ze als gevolg van de operatie een flink litteken overgehouden.

Het optreden van Bussum dat oorspronkelijk de zaterdag ervoor zou plaatsvinden, is verplaatst naar 11 september. In een verklaring op zijn Instagram-account sprak Keizer de hoop uit dat de annulering zijn enige zou zijn en dat hij zo snel mogelijk weer kan deelnemen aan de tour. Het zou een understatement zijn om te zeggen dat ik hierin teleurgesteld ben. Sorry. “

Nick En Simon Ziek

Ondertussen geniet hij met volle teugen van het opvoeden van Joa. De naam die het jongste kind van Simon en Annemarie kreeg, trekt veel positieve feedback, vooral van andere mensen. In deze aflevering van RTL Boulevard legt Simon uit waar de naam Joa vandaan komt.

Na zeventien jaar samen aan muziek gewerkt te hebben, maakten de twee vocalisten vorige week bekend niet langer samen te werken. Volgens Nick is er veel giswerk geweest in de dagen die zijn verstreken sinds deze beslissing werd genomen over de achterliggende gedachte.Er wordt al weken gespeculeerd over de reden waarom de twee niet meer in heel Nederland en dus ook in hun woonplaats Volendam zullen optreden.

De een zegt dit, de ander dat, zegt Anny Schilder (63), die net klaar is met lopen op de beroemde dijk in de vissersgemeenschap, aan de telefoon terwijl ze midden in haar gesprek zit. het? Ze zullen hun eigen individuele motivaties hebben om dit te doen. “

De zanger van Eel Sound straalt geen melancholische vibe uit.We zullen het horen, maar op dit moment heb ik er helemaal geen last van. “Begin deze maand werd bekend dat Nick en Simon zelfstandig aan hun eigen muzikale projecten zouden gaan werken. De twee mensen zeiden vanmorgen in een gezamenlijke verklaring dat de laatste show van hun muzikale reis op 10 april zal zijn.

Bijna alle kaartjes voor de afscheidsconcerten in Ahoy die maand zijn al gekocht. Op Instagram zei Simon Keizer dat het ‘niet normaal’ was dat het maar één ochtend duurde. Er zijn hier ook zoveel vriendelijke woorden. We konden er niet blijer mee zijn.

Ondertussen stromen de reacties van beroemdheden en fans op sociale media binnen en uiten hun spijt dat het Volendamse team niet langer als koppel zal optreden. Deze personen zeggen dat ze het duo zullen missen. Simon krijgt van zijn vrouw Annemarie een pakje met twee pakjesrts en een klavertje vier.

Nick en Simon worden door Monique Smit, de zus van muzikant en goede vriend Jan Smit, wel “toppers” genoemd. Kees Tol, die nog steeds met de vocalisten samenwerkt om tv-shows te maken, heeft gezegd dat hij “trots” is op zijn goede vrienden.

Hij benadrukte dat “we niet betwisten” en “dat is niet waar”. Ik ben me ervan bewust dat de media haar taken uitvoert en dat respecteer ik. Nadat er iets heeft plaatsgevonden, worden er geen opmerkingen meer gemaakt. Daarna zullen ze er een verhaal van maken. Voor zover ik kan zien, is dat hoe het werkt. Dit is echter niet de situatie.

Nick En Simon Ziek
Nick En Simon Ziek

Simon deelde met Jinek dat, hoewel hij het leuk vindt om muziek te componeren en dat ook wil blijven doen, hij “niet langer het doel heeft om gouden soloplaten te krijgen of arena’s uit te verkopen.” Nick beweerde dat hij de afgelopen twee jaar “zich klaarmaakte voor een beetje solo-reis”. “Het is een enorm spannende ervaring.”