Nicol Kremers Vermogen

Nicol Kremers Vermogen:- Niklas is geboren op 29 maart 1990 in het St. Joseph Ziekenhuis in Eindhoven. Zijn geboorte werd aangekondigd door zijn vader, Nicolas Kremers. Toen ze jonger waren, maakten haar ouders, evenals haar zus en broer, het Stratum-gebied hun thuis.

Nicol Kremers Vermogen
Nicol Kremers Vermogen

Comfortabel wonen in de Eindhovense volksbuurt is mogelijk, ook al is het niet bijzonder interessant. Daar legde ze de basis voor een meer pragmatische kijk op het leven. Beoordeel mensen niet op hun achtergrond, maar op wie ze zijn als mensen.

Ze gaven toe dat er iets was gebeurd toen een week geleden onder hun aandacht werd gebracht dat Gillis voor de rechtbank zou verschijnen. Zij benadrukten, via vertegenwoordiging van hun advocaat Ton van den Biezenbos, dat Kremers geen aangifte heeft gedaan.

Vandaag zei de officier van justitie dat ze tegen zichzelf had getuigd door een verklaring af te leggen die tegen haar was.De zitting die plaatsvond in de rechtbank in Den Bosch duurde niet lang. Nicol Kremers is vanwege het wantrouwen dat hem omringt niet als getuige opgeroepen.

Gillis en Van den Biezenbos kozen ervoor om daar niet te showen omdat het al bekend was dat dit het geval zou zijn.Nicol Kremers begint haar verhaal met: “Peter en ik waren al meerdere keren gevraagd voor onze eigen soap, maar we geloofden niet echt dat we er geschikt voor waren.”

“We waren meerdere keren gevraagd voor onze eigen zeep.” Desondanks geeft het paar uiteindelijk toe. “Iedereen ziet ons in de mooiste auto’s rijden, maar ze hebben geen idee hoe moeilijk het voor ons is om ze te bemachtigen.” Terwijl de dag en de nacht blijven verstrijken, willen we dat laten zien.

Haar vorige partner is zich bewust van alle gevolgen die dit met zich meebrengt. “Hij kwam gevaarlijk dichtbij om mijn arm uit de kom te rukken. Nadat hij naar het hart had gekeken dat Peter had gestuurd, duwde hij me tegen een deur en lachte.

Daarna nam ik meteen de kinderen mee en rende naar de werkplek”, schrijft Nicol. in de biografie van Peter Gillis.Daarna werd hij woedend en riep Peter, waarop hij Peter’s leven met de dood bedreigde. De man bleef Peter en Nicol lange tijd bang maken, wat Nicol erg van streek maakte.

Ze heeft echter drie kinderen met haar ex-partner; twee van hen zijn verwekt met behulp van in-vitrofertilisatie, terwijl het andere kind het gevolg was van een pijnlijke gebeurtenis.Nicol onthulde dat haar ex-vriend haar had verkracht terwijl ze sliep. “Ik plande een abortus”, zei ze, “maar toen zag ik op de echo een hart, een baby van vlees en bloed.”

Nicol Kremers Vermogen

Nicol blijft de identiteit van haar voormalige partner verbergen; in feite heeft ze zelfs nooit de voornaam van de man genoemd. Ze staat ook niet toe dat de levens van haar kinderen worden afgebeeld in de show Massa Is Kassa, ondanks het feit dat ze regelmatig in de show aanwezig zijn.Op sociale media wordt Nicol vaak afgeschilderd als een luie goudzoeker die meestal commandeert, wat jammer is omdat veel mensen zich nog steeds niet realiseren dat dit niet waar is.

“Oh, dat stoort me niet. Ik weet wie ik ben, en ik lees die artikelen niet op sociale media. Bijna een miljoen mensen kijken elke week naar onze serie, en van die mensen vinden 5.000 van hen het misschien niet leuk mij. Er zijn er relatief weinig.””Ik zie dat ik op tv stoerder overkom dan in het echt. Maar ja, de momenten dat ik lief ben, zie je minder. Zo werkt het. Ik word wel eens afgeschilderd als een specifieke persona.”

Iedereen die Nicol kent, weet dat een van haar meest aansprekende eigenschappen haar toewijding is om Peter te ondersteunen, voor haar familie te zorgen en vrijwilligerswerk te doen voor liefdadigheidsorganisaties. Ze heeft een niet aflatende inzet om betrokken te zijn bij de gemeenschap.

Het feit dat mensen uniek zijn in hun capaciteiten, voorkeuren, irritaties, piekmomenten en achtergronden ziet ze niet als een uitdaging of een ongemak; ze ziet het eerder als een waardevolle bron van betekenis en rijkdom waarin iedereen zou moeten investeren. Ze vindt dat iedereen hiervan zou moeten profiteren als ze op haar website zijn.

En zo is het, Nicol! Je bent absoluut een gezegend persoon om zo’n man en je familie te hebben. Want: ‘Het gezinsleven is het belangrijkste aspect van Nicol’s leven. Met veel liefde zorgt ze voor haar vier jongens en natuurlijk voor haar man Peter.

Een consistente opvoeding, respect voor iedereen en normen en waarden zijn essentiële onderdelen van een consistente opvoeding. Nicol hecht veel belang aan het ‘s avonds samen aan tafel delen met het hele gezin. Samen de dag doorkomen en in alle rust tijd voor elkaar hebben.

Nicol begon haar opleiding Bedrijfskunde een jaar nadat ze de basisschool had afgerond en haar havo/vwo-diploma had behaald. Het was in deze tijd dat ze zich realiseerde dat haar ware passie lag op het gebied van eten en gastvrijheid.Ze begon haar carrière in de horeca na haar afstuderen aan de Horecaopleiding “De Rooi Pannen” in Eindhoven.

Daarna werkte ze in een aantal restaurants in de Nederland, Frankrijk en België.Peter komt tot de conclusie dat torenhoge bomen veel wind verzamelen. “Kijk, als je een bekende Nederlander bent, hoge bomen vangen veel wind”, zegt hij. “Ik word er niet wild van. Nicol wordt er een beetje moe van. (…) Ik zeg: meid, zet hem naast je.”

Ze zegt: “Ik voel me geïrriteerd als mensen onwaarheden over mij verspreiden op internet. Als ze me op Eindhoven Airport tegenkwamen en dachten dat ik humeurig was, dan zouden ze dat allemaal zelf moeten weten. Maar zeg niet allemaal dat ik vals heb gespeeld of dat ik Peter heeft geruild voor iemand anders, want dat klopt helemaal niet.”

Nicol Kremers Vermogen
Nicol Kremers Vermogen

Na enige tijd ontdekte Nicol dat hij werkte bij Antonio’s, een gerenommeerd Italiaans restaurant. Dit restaurant kreeg bekendheid door de hechte vriendschappen van de eigenaren met een groot aantal bekende mensen, zoals Bruce Springsteen en een aanzienlijk aantal PSV-voetballers.