Nienke Plas Zwanger

Nienke Plas Zwanger:- Nienke en Resley hebben ook een zoon met de naam Frenky Dean, een broer of zus van Nienke en Novi-Jaxx. Nadat rapporten opdoken die suggereerden dat Nienke’s echtgenoot, Resley, haar ontrouw was geweest, zei Nienke onlangs dat ze geen video’s van haar kinderen meer op YouTube zou plaatsen.

Nienke Plas Zwanger
Nienke Plas Zwanger

De informatie werd aanvankelijk met het publiek gedeeld door Juicechannel en Yvonne Coldeweijer.Frenky-Dean en Novi-Jaxx zijn de twee kinderen van Nienke en Resley die ze al in de wereld hebben verwelkomd. Een forse keuze werd niet zo lang geleden door het stel gemaakt, ondanks dat Nienke de jongens regelmatig liet zien op haar vlogs en op Instagram.

Na het horen van beschuldigingen dat Resley haar vriend had bedrogen, besloten de ouders van Resley om hun dochter af te schilderen als onherkenbaar in de moderne samenleving.”Frenky-Dean is van een leeftijd waarop hij dit zou moeten begrijpen. Dat is niet gebeurd, maar door het vreemde karakter hiervan ga ik er in de toekomst zeker naar uitkijken”, merkte Resley op in de recente vlog van Nienke.

“Ik wil gewoon niet dat kinderen onze verschillende sociale-mediaplatforms meer gebruiken. Na verloop van tijd is mijn perspectief verschoven. Ik wil mijn kind niet blootstellen aan al het geweld dat op sociale media te vinden is.Daarna bespraken de twee hoe de juice storm “krachtig” was en hoe het hun ogen opende voor het feit dat de offline wereld en de online wereld erg van elkaar verschillen.

Dat is niet gebeurd, maar door het vreemde karakter hiervan ga ik er in de toekomst zeker naar uitkijken”, zegt Resley in de recente vlog van Nienke. “Simpel gezegd, ik wil niet dat kinderen onze verschillende sociale mediaplatforms niet meer. Dat heeft de manier waarop ik er nu naar kijk volledig veranderd. Ik wil mijn kind niet blootstellen aan alle agressie die op sociale media te vinden is.”

Nienke Plas zou Nienke Plas niet zijn als ze niet op een creatieve manier het nieuws van haar zwangerschap naar buiten had gebracht. Nou, het werkte! Ze heeft een video op Instagram geplaatst waarin ze te zien is in een blauw sportpak op de melodie van het Pussycat Dolls-nummer ‘Don’t Cha’.

Helemaal aan het einde van de clip ontbloot ze onverwachts haar prachtige babybuil en kondigt ze aan de wereld aan dat zij en haar partner hun eerste kind verwachten. Nienke schrijft bij de prachtige video, “Nummer 3 onderweg”, inclusief een link.

Nienke en Resley hebben ook een zoon met de naam Frenky Dean, een broer of zus van Nienke en Novi-Jaxx. Nadat rapporten opdoken die suggereerden dat Nienke’s echtgenoot, Resley, haar ontrouw was geweest, zei Nienke onlangs dat ze geen video’s van haar kinderen meer op YouTube zou plaatsen. De informatie werd aanvankelijk met het publiek gedeeld door Juicechannel en Yvonne Coldeweijer.

Abonnees op het YouTube-kanaal die bijzonder scherpzinnig zijn, hadden al op de hoogte moeten zijn van de zwangerschap van de influencer. Je kunt “We verwachten” lezen als je de openingswoorden van haar vlogs als volgt combineert: “We verwachten.” Oh mijn!

Nienke kwam er zelf pas achter nadat de baby was geboren, toen de verloskundige haar placenta inspecteerde en zag dat daar nog een “lobje” zat. Er zijn momenten dat ze zich daardoor down voelt. Ik heb vaak mijn wens uitgesproken om moeder van een tweeling te worden.

Toen ik er voor het eerst achter kwam, voelde ik niet veel teleurstelling omdat je precies op dat moment daar ligt en je bent extatisch dat alles goed is gegaan. In de dagen en weken die volgden, dacht ik echter: “Wauw, ik had het precies zo in mijn gedachten voor ogen.

Toch voelt ze zich vandaag ‘zen’. Er zijn echter momenten waarop ik bij mezelf denk: ‘Wauw, ik ben al uitgeput; stel je voor dat je er nog twee hebt.’ Misschien is dit het beste. Wat het is, kan niet worden veranderd.

Nienke Plas, 36 jaar oud, deelde dinsdagavond op intieme wijze het nieuws dat ze in verwachting is van haar derde kind. De bekende YouTuber plaatste een provocerende video van haar dans waarin ze haar groeiende buik liet zien.

Nienke Plas Zwanger

In de video is Plas hysterisch te zien dansen terwijl ze trots haar zwangere buik laat zien. Ze onderschrift van de foto, “Nummer 3 is onderweg.” Het jaar daarvoor was de komst van het tweede kind van de presentatrice en haar man, Resley Stjeward, een zoon genaamd Novi-Jaxx. Bovendien zijn ze de ouders van een zevenjarige zoon genaamd Frenky-Dean.

Nienke Plas is begin juni bevallen van haar zoon Novi-Jaxx; de comedienne beweert echter in haar videoblog dat ze tijdens de vroege stadia van haar zwangerschap ontdekte dat ze zwanger was van een tweeling toen ze aan het bevallen was. Desondanks lijkt de zus van Novi-broer Jaxx niet ouder te zijn geworden.

“Na de bevalling van mijn baby werd de placenta eruit gehaald. En de verloskundige moet het elke keer controleren. Ze grijpt het snel weg voordat ze uitroept:” Oh, ik heb dit nog nooit eerder gezien. “Volgens de meest recente invoer van de vlog van Plas.

De verpleegster liet haar vervolgens de placenta zien en legde uit dat deaanwezigheid van een extra ‘lob’ aan de andere kant van de placenta gaf aan dat de moeder meer dan één baby droeg. Ze zegt dat het effect had op Plas.

Ik heb meerdere keren aangegeven dat mijn ideale gezin uit twee kinderen zou bestaan. Toen ik het voor het eerst ontdekte, voelde ik niet veel teleurstelling omdat je op dat moment daar ligt en je bent extatisch omdat alles zo wonderbaarlijk is verlopen. Echter, in de dagen en weken die volgden, dacht ik bij mezelf: “Nou, dat is zo gek.” ‘ zei Plas.

Plas voegt eraan toe dat ze het probeert te zien als de beslissing van de natuur om het kind niet verder te laten ontwikkelen, ook al zijn er momenten waarop ze verdrietig wordt. “Ik ben zen. Aan de andere kant zijn er momenten dat ik tegen mezelf zeg: “Wauw, ik ben al uitgeput; stel je voor dat je er nog twee hebt. ‘Misschien is dit maar het beste. De situatie is zoals hij is.’

De aankondiging van het besluit van de familie om te stoppen met het afbeelden van de kinderen op sociale media vond plaats kort voordat het nieuws bekend werd. Ze kwamen tot deze conclusie naar aanleiding van aantijgingen van roddel-youtuber Yvonne Coldeweijer, die beweerde dat Stjeward zou frauderen op Instagram.

Nienke Plas Zwanger
Nienke Plas Zwanger

Toen hem er destijds naar werd gevraagd, zei Resley dat “dit ons heeft doen beseffen dat er echt een verschil is tussen de internetwereld en de offline wereld.”De eerste twee kinderen van Nienke Plas en Resley als getrouwd stel zijn Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Novi-Jaxx vierde net een paar dagen geleden haar eerste verjaardag. Maar Nienke en Resley rusten niet gemakkelijk, want ze verwachten elk moment hun derde kind!