Nikkie Plessen Vermogen

Nikkie Plessen Vermogen:- Nikkie Plessen heeft niet alleen een buitengewoon aantrekkelijk uiterlijk, maar ze is ook een echte zakenvrouw, wat een groot aantal jongens behoorlijk aantrekkelijk vindt. De rollen van Nikkie Plessen in On the Way to Tomorrow en Good Times waren voor haar de uitgelezen kans om haar acteerdebuut te maken. Als je het mij vraagt, zijn er hele goede programma’s.

Nikkie Plessen Vermogen
Nikkie Plessen Vermogen

Voor de nieuwsgierigen: Quote investeert de groeiende rijkdom van Plessen in haar veertien modeboetieks en in haar innovatieve online strategie. In 2021 wist ze zo’n 6 miljoen euro aan nettowinst op te halen uit haar Nikkie-bedrijf. Quote denkt dat de eigenaar van het bedrijf een totaal persoonlijk vermogen heeft van minimaal € 28 miljoen.

De manier waarop ze die som geld verzamelt en van de hand doet, is natuurlijk niet bijzonder intrigerend voor ELLE Decoration. Wat ons als redactie achterliet, was: De meeste jongens zullen Nikkie Plessen zien als hun fantasievrouw.

Daarna was Nikkie Plessen geruime tijd afwezig van televisie. Nikkie kon nog wel met anderen communiceren, maar nu deed ze dat via een ander medium, namelijk de radio. Ze begon bij de radio bij TMF. Na een korte tijd bij de radio, ging ze terug naar de tv en richtte ze zich op modeshows.

Aangezien Nikkie Plessen niet meer uitgesloten kan worden van de modewereld, was dat gezien de omstandigheden een verstandige beslissing voor haar. Na wat oefenen werd ze uiteindelijk succesvol genoeg om haar eigen bedrijf te starten. In het jaar 2021 lanceerde ze haar eigen kledinglijn onder de naam NIKKIE. Momenteel werkt ze hieraan samen met haar partner, Reuben Bontekoe.

Zoals ik al eerder zei, heeft Nikkie Plessen zeker een geldsom in haar bezit. Dit is grotendeels te danken aan het succes van twee van haar kledinglijnen, namelijk Nikkie en Nik & Nik.Plessen, die nu 35 jaar oud is, maakte zijn acteerdebuut in de soap Op weg naar morgen.

Daarna maakte ze een snelle overstap naar Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde ze in een aantal films.Ze werkt momenteel in de modellenindustrie en presenteert en bezit verschillende bedrijven. Daarnaast is ze momenteel lid van de Dragon’s Den. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom verzameld als resultaat van al haar harde werk.

Nikkie Plessen Vermogen

Model Doutzen Kroes staat een plek hoger. Ook zij zou volgens de publicatie een vermogen hebben van circa 28 miljoen euro, net als Nikkie. Op nummer 29 op de lijst is juweelontwerpster Sharon Hilgers van het merk My Jewellery de hoogst genoteerde vrouw en de hoogst genoteerde zakenvrouw.

Haar geschatte vermogen is 45 miljoen euro, waarmee ze bovenaan de lijst staat.De voormalig tv-presentator zei destijds: “Zodra onze winkels weer open zijn, gaan we echt barsten.” Een jaar later, met verse cijfers in onze mailbox, blijkt dat dit niet zo ver bezijden de waarheid is.

Haar modepaleizen waren voor een periode van drie maanden gesloten. Alles wat er na de verkoop op die locatie overbleef, werd ruimschoots goedgemaakt door de weppie. De EBITDA kwam uit op 9,3 miljoen euro (+72%), wat resulteerde in een hogere nettowinst van ongeveer 5,8 miljoen euro.

Mensen moeten een vermogen hebben van minimaal 13 miljoen euro om op de lijst te komen. Ze mogen niet ouder zijn dan 39 jaar en moeten dat eerst zelf verdiend hebben. Zo werd de oprichter van Bunq, Ali Niknam, van de lijst geschrapt sinds hij de leeftijd van 40 jaar had bereikt.

De winnaar van dit jaar is Adriaan Mol, de oprichter van Mollie, een betalingsverwerker. Mol wordt geschat op 3,5 miljard euro, waarmee hij op de eerste plaats komt. Hij neemt het stokje over van Robert Vis als hoofd van MessageBird. Het is nu opgeschoven naar de tweede plaats.

Tegelijkertijd was het optreden moeilijk voor een aantal dj’s, waaronder Martin Garrix, Afrojack en Hardwell, die allemaal last hadden van het probleem. Hierdoor merkten ze geen verandering in de waarde van hun bezit. De YouTuber die bekend staat als Kwebbelkop heeft zijn weg terug naar de lijst gevonden, dit keer op de 91e plek met een geschat vermogen van 14 miljoen euro.

Mensen moeten een vermogen hebben van minimaal 13 miljoen euro om op de lijst te komen. Ze mogen niet ouder zijn dan 39 jaar en moeten dat eerst zelf verdiend hebben. Zo werd de oprichter van Bunq, Ali Niknam, van de lijst geschrapt sinds hij de leeftijd van 40 jaar had bereikt.

De winnaar van dit jaar is Adriaan Mol, de oprichter van Mollie, een betalingsverwerker. Mol wordt geschat op 3,5 miljard euro, waarmee hij op de eerste plaats komt. Hij neemt het stokje over van Robert Vis als hoofd van MessageBird.

Het staat nu op de tweede plaats. Haar kledinglijn, NIKKIE, wordt over de hele wereld gedistribueerd, heeft een aantal merkwinkels en is uitgebreid met kleding voor mannen en kinderen. Bovendien blijft het merk boekingsrecord na boekingsrecord breken. Haar vermogen werd eind vorig jaar door Quote gewaardeerd op € 28 miljoen, een cijfer dat haar een plek op de lijst van Quote’s Top 100 Jonge Miljonairs opleverde. Proost!

Nikkie Plessen staat momenteel 47e op de lijst van de jongste mensen die op eigen kracht miljonair worden, aangezien haar geschatte vermogen meer dan 28 miljoen euro is. Om in aanmerking te komen voor opname op deze lijst, moet u een vermogen hebben gelijk aan of groter dan 13 miljoen euro en niet ouder zijn dan 39 jaar. Wauw.

Nikkie Plessen, die bekend staat om haar werk als tv-presentator, acteur en modeontwerper, is een van de slechts drie vrouwen die op de lijst van de rijkste jonge self-made miljonairs staat. Nikkie komt binnen op nummer 47 op de jaarlijst die wordt samengesteld door publicatie Quote.

Model Doutzen Kroes staat een plek hoger. Volgens Quote heeft ze een vermogen dat gelijk staat aan dat van Nikkie, namelijk 28 miljoen euro. Op nummer 29 op de lijst is juweelontwerpster Sharon Hilgers van het merk My Jewellery de hoogst genoteerde vrouw en de hoogst genoteerde zakenvrouw. Haar geschatte vermogen is 45 miljoen euro, waarmee ze bovenaan de lijst staat.

Nikkie Plessen Vermogen
Nikkie Plessen Vermogen

We konden het antwoord vinden na wat zoeken op Google en geruime tijd door Instagram te gaan. In een dubbel herenhuis in de Vondelparkbuurt in Amsterdam wonen Nikkie Plessen, haar man Ruben Bontekoe, hun kinderen Jolie en Alain en de dochter van het gezin.