Nol Havens Vrouw

Nol Havens Vrouw:- Daarna zongen we een bekend meezinglied uit de Nederlandse canon getiteld “One Cup of Coffee”, dat in het Nederlands was. Dit zijn de cijfers die ook na zijn overlijden, en misschien nog veel langer daarna, onlosmakelijk met Nol Havens verbonden zullen zijn.

Nol Havens Vrouw
Nol Havens Vrouw

wat naar de mening van de muzikant geen bijzonder negatieve eigenschap is; maar in de meer dan veertig jaar die sindsdien zijn verstreken, heeft hij daarnaast nog een aantal andere dingen bereikt.In feite heeft Nol alles met succes doorlopen. Ik ben altijd een zelfstandig ondernemer geweest. Het was onmogelijk om een ​​constante werkgelegenheidssituatie te handhaven.

Als ik geen activiteiten zou ondernemen, zou ik geen inkomsten voor mezelf genereren. Man, ik heb zoveel gedaan. Naast het runnen van mijn eigen multimediabedrijf en platenlabel, heb ik gedurende vier jaar Carice van Houten geleid, in die tijd heb ik ook mijn eigen bedrijf gehad.

Daarnaast heb ik een aantal jaren nauw samengewerkt met de Kunst om voorstellingen gericht op kinderen te maken. Ik werkte zeven dagen per week. Omdat ik gebruik maak van elke kans die op mijn pad komt om hogerop te komen in mijn carrière,

Mijn professionele leven heeft de laatste tijd wat onvoorziene omwegen genomen. Maar sinds kort is er een relatief gebrek aan lawaai. Havens, doe je best om af en toe te ontspannen en te genieten van het leven. Ik heb veel dingen opgegeven om vrij te zijn.

mezelf te bevrijden van angst en angst. Ik ben 61 jaar oud en op dit punt in mijn leven wil ik alleen deelnemen aan bezigheden die me vreugde brengen. Ik had moeten verduidelijken dat ik van plan was te zeggen dat ik veel op mijn bord had.

Nol Havens Vrouw
Nol Havens Vrouw

Daarnaast heb ik een diepe liefde voor de kunsten, maar alles kwam tot stilstand toen de corona verscheen. Ik heb een tijdje nagedacht over de mogelijkheid om aan een soloproject te werken, maar heb er uiteindelijk van afgezien.

Laat maar zitten. Plotseling merkte ik dat ik wat vrije tijd over had, en ik kon in totale afzondering aan de plaat werken. Ze legde uit: “Nee, het was niet therapeutisch of iets dergelijks. Ik moet echter zeggen dat toen ik naar alle nummers achter elkaar luisterde, ik ook geloofde dat het diep ging voor mezelf.

Op deze manier is VOF de Kunst traditioneler dan andere bands. We werkten samen met tekstschrijvers, maakten liedjes met een kop en een staart, en elk lid van de band was verantwoordelijk voor een ander deel van de muziek.

Een van ons was de zanger; een ander van ons was de gitarist; en de derde van ons had de leiding over de commerciële activiteiten van de band. Ineens heb ik alles alleen gedaan, en ineens lijkt het alsof je er een ander soort muziek over maakt. Toen ik het begon te schrijven, begreep ik het niet eens, maar gaandeweg werd het een stuk persoonlijker, en het werd ook dichterbij.

Nol Havens Vrouw
Nol Havens Vrouw

Op deze locatie staat een mooi huis, een flinke tuin en, zoals je in de verte kunt zien, een warme en uitnodigende werkplaats. Terwijl Nol de koffie zet, vraagt ​​hij: “Heb je meer nodig?” in puur hypothetische zin. Deze Brabantse stad is wereldberoemd vanwege de Beekse Bergen in Nederland; het is een van de meest bekende plaatsen in de provincie Brabant.

Houd er ook rekening mee dat het betreffende symbool geen a is.Omdat Nol het idee van een bestaande plek als deze minacht, blijf gewoon op een normale manier om elkaar heen bewegen, en je zult hebben bereikt wat je van plan was te doen.

Ook de zanger van de bekende groep VOF de Kunst heeft genoeg vreemde dingen gezien en gehoord om een ​​leven lang mee te gaan. omdat ze pas onlangs hun eerste wereldwijde blockbuster-hit met Suzanne hebben gelanceerd, of omdat ze pas onlangs hun eerste wereldwijde blockbuster-hit hebben gelanceerd met Suzanne.

Voor de allereerste keer in zijn hele bestaan ​​bracht de eenjarige voorman van de vrolijke en positieve VOF de Kunst zijn allereerste solo-album uit. Ik denk dat het prima is om zulke persoonlijke gedachten en gevoelens over te brengen, maar het album hoefde niet All Death te heten.

Do Me Anything is een persoonlijk album dat in zijn tracks veel verschillende kwesties aansnijdt, waaronder liefde.Zijn leven, de kinderen die hij had geadopteerd en het overlijden van zijn vrouw speelden allemaal een rol.

Een warme en uitnodigende hangplek vind je in de achtertuin van Nol Havens in Hilvarenbeek. Sinds bijna een jaar geleden maken hij en zijn vrouw van die locatie hun vaste verblijfplaats. Ze verhuisden naar een groter huis dat nog in Hilvarenbeek stond; maar toen Nol’s kinderen eenmaal volwassen waren en het huis uit waren, wisten ze niet wat ze met alle ongebruikte ruimte moesten doen.