Nyck De Vries Ouders

Nyck De Vries Ouders:- De relatie tussen George Russell en Nyck de Vries is die van een zwager. De autocoureur lijkt echter niet constant enthousiast te zijn over Nyck de Vries. Zo versloeg de Nederlander in 2018 George bij een Formule 2-race die werd verreden in Azerbeidzjan, waarmee hij George van de overwinning beroofde.

Nyck De Vries Ouders
Nyck De Vries Ouders

Zoals hij aan Autosport uitlegde, veroordeelde Russell vervolgens wat hij het ‘domme gedrag’ van Nyck de Vries noemde.Door het grote aantal renners dat in de slipstream rijdt, ligt de snelheid beduidend hoger dan normaal. Er is een belangrijke plaats om te remmen net voordat je de eerste bocht ingaat, en dit is waar een paar mensen een fout hebben gemaakt.

De Vries deed een poging om van binnen naar me toe te komen. Volgens George, “was het een heel domme zet van zijn kant, vooral gezien het feit dat ik al aan het verdedigen was.” Desondanks zijn de twee nooit lang boos op elkaar, want uiteindelijk vieren ze altijd samen Kerstmis zolang George en Seychelle een stel zijn.

Met topteam Prema in de Formule 2 is dit het jaar van de waarheid voor Nyck de Vries. Jarenlang werd de 22-jarige Nederlander beschouwd als een groot vooruitzicht, maar zijn weg naar de Formule 1 is lang en moeilijk gebleken. Er zijn veel valkuilen en politieke problemen onderweg, maar hij is zeker van zichzelf.

Tijdens de 24 uur van Le Mans demonstreerde Nyck de Vries opnieuw zijn kunnen als coureur. Hij sleepte met Tijmen van der Helm de nummer dertien naar de vierde plaats in het klassement van de LMP2-klasse. Onlangs kreeg hij ook de kans om op een vrijdagtraining voor het eerst in de Formule 1 te rijden.

Bij Ziggo is de Vries tegenwoordig echter vooral tot op het bot uitgestippeld.Frans Verschuur, een veteraan uit de Nederlandse race-industrie, heeft de man uit Sneek onlangs bijzonder hard verbaal aangevallen. Het is duidelijk dat Verschuur Nyck niet mag als racer of als persoon.

Nyck De Vries Ouders

Blijkbaar heeft Nyck ooit Ziggo venijnig gemarteld, dus nu valt ook Olav Mol over hem heen. Als Rob Kamphues een lans breekt voor Nyck, kan Olav Mol zich niet inhouden en zegt: “Ik kan niet geloven dat hij mij dat heeft aangedaan!”

In een lang gesprek met NRC stelt De Vries dat “Mclaren in 2016 in moeilijke tijden verkeerde, omdat de prestaties in de Formule 1 achteruit gingen. Door zichzelf kampioen te noemen, kan de Formule 1 weer een mogelijkheid worden.” Ik kon alleen deelnemen aan de GP3, maar uiteindelijk kwam ik bij een team genaamd ART Grand Prix. De eigenaar van dat team was ook de manager van een coureur genaamd Charles Leclerc. een beetje dubieus. “

Aan het einde van het jaar 2016 besloot Ron Dennis zijn belang in McLaren te verkopen en Zak Brown kwam bij het team. Lando Norris was destijds zijn persoonlijke beschermeling. Zijn vader zorgde voor zijn eigen geld, maar McLaren wees hem af voor de baan. Mijn financiële steun verdampte in het niets.

Mijn doel voor 2017 was om in de Formule 2 te rijden, maar op de achtergrond bereidde ik me voor op de mogelijkheid dat ik van die weg zou moeten vertrekken. Ik heb getest in de DTM en ik kwam heel dicht bij het rijden in een Formule E-race. Het is mogelijk dat het anders was gelopen zonder dat last-minute contract met Rapax in de Formule 2.

Ik kon er de grootste waarde uit halen terwijl ik over zeer beperkte middelen beschikte. Mijn carrière is nieuw leven ingeblazen door de manier waarop dit jaar is verlopen, waaronder het maken van een tussentijdse overstap naar Racing Engineering.

Daardoor heb ik de kans gekregen om voor Prema te racen.2015 was het jaar waarin de Vries zijn eerste kampioenschap in de formulewagen won. Hij won de Europa Cup Renault en de Formule Renault 2.0 Alpen.

De tienercoureur kreeg promotie naar de Formule Renault 3.5 en nam deel aan het DAMS-team. Hij had zes podiumplaatsen, een overwinning, een poleposition en de beste ronde, en hij eindigde in de top drie van het klassement. Deze prestaties leverden hem een ​​plaats op in de GP3 (Formule 3).

Mede dankzij de steun van McLaren kon de Vries echter de overstap maken naar de Formule 2 en voor kleinere teams rijden. Bij zijn debuut in de GP3, dat twee stappen onder de Formule 1 ligt, scoorde de Vries twee overwinningen, vijf podiumplaatsen, een poleposition en de snelste ronde. De Nederlander eindigde als zesde in het eindklassement.

Voor De Vries was de concurrentie tussen hem en de jonge Engelsman belangrijk om een ​​F1-stoeltje bij McLaren veilig te stellen. Tijdens het Ziggo Sport Formule 1 Café in 2018 sprak De Vries openlijk over de strijd die hij intern had. Een andere McLaren-junior kwam in 2017 bij De Vries.

Zijn naam is Lando Norris.Zowel Lando Norris als Nyck de Vries klommen in 2018 op naar topteams in de Formule 2. Datzelfde jaar won George Russell de Formule 2 handig, gevolgd door Lando Norris en Alexander Albon. Nyck de Vries eindigde als vierde, wat een verschrikkelijk resultaat was voor zijn hoop om ooit in de Formule 1 te racen.

De felbegeerde plek voor 2019 ging naar Lando Norris in plaats van hem. Tot overmaat van ramp werd De Vries ook uit het McLaren-programma gegooid en kwamen de uitspraken als eenboemerang.
Albon zocht zijn toevlucht in de Formule E, maar zou door zijn oude werkgever Red Bull worden teruggebracht voordat er ook maar een meter was gereden om de leegte bij zusterteam Scuderia Toro Rosso te vullen. Voor het seizoen 2019 bleef De Vries in de Formule 2, terwijl Russell en Norris doorgroeiden naar de topklasse.

In het F2-kampioenschap had de Nederlander minder concurrentie en won hij het kampioenschap zonder al te veel moeite. Ondanks het winnen van de titel was een zitje in de Formule 1 voor De Vries nooit echt in beeld. De teamleiding zag dat De Vries te lang in de Formule 2 zat en twijfelde aan zijn kunnen.

Nyck De Vries Ouders
Nyck De Vries Ouders

Op het Circuit de Catalunya maakte de 27-jarige coureur zijn debuut tijdens een Formule 1-weekend, als rookie namens Williams tijdens de eerste vrije training. “Ik probeer ervan te genieten, want dat vergeten we in het leven wel eens”, zei de regerend kampioen van de Formule E. “Wat de toekomst ook brengt, deze ervaring zullen ze Nyck de Vries uit Uitwellingerga niet meer kunnen afnemen.”