Ouders Prinses Diana

Ouders Prinses Diana:- Prinses Diana van het Verenigd Koninkrijk was een van de beroemdste mensen van de tweede helft van de 20e eeuw. Ze wordt herinnerd als een van de meest iconische figuren aller tijden. Nadat ze op jonge leeftijd met kroonprins Charles trouwde, kwam “Lady Di” in de openbaarheid en sindsdien is ze daar gebleven.

Ouders Prinses Diana
Ouders Prinses Diana

John Spencer werd op 24 januari 1924 geboren als zoon van Albert Spencer, de 7e graaf Spencer en Lady Cynthia Hamilton in de City of London, Engeland, in het Verenigd Koninkrijk. Hij droeg de titel van burggraaf Althorp en het landgoed van Althorp was op het moment van zijn dood al meer dan vijfhonderd jaar in zijn familie.

Het auto-ongeluk dat in 1997 in Parijs plaatsvond en uiteindelijk resulteerde in haar overlijden, was gehuld in controverse over de rol die de koninklijke familie en paparazzi speelden in het evenement.De derde dochter van de graaf van Spencer, Diana Frances Spencer, werd geboren in een vooraanstaande Britse aristocratische familie.

Haar vader was de graaf van Spencer. Diana’s ouders gingen scheiden toen ze zeven jaar oud was, en daarna verbleef ze een tijdje bij haar moeder in Londen. Haar vader zag haar echter al snel terugkeren naar hun landgoed in Norfolk, waar ze opgroeide. Toen ze klein was, was Diana een getalenteerde ballerina.

Toen hij trouwde met Frances, wiens familie het land had gehuurd van koning George VI, verhuisden hij en zijn familie naar Park House, en ze bleven daar tot John de 8e graaf Spencer werd na de dood van zijn vader in 1975. Daarna verhuisde hij naar zijn familie naar hun vorige huis in Althorp.

De volgende dag, op 20 januari 1936, werd ook Frances Ruth Roche geboren in Park House. Ze werd geboren bij Maurice Roche, de vierde Baron Fermoy, en Ruth Sylvia Gill, de barones Fermoy. Haar moeder droeg de titel van barones Fermoy.

Veel leden van de koninklijke familie waren aanwezig bij haar huwelijk met John, dat plaatsvond in Westminster Abbey. Zelfs koningin Elizabeth I telde haar moeder als een van haar naaste vertrouwelingen.Diana was niet zo intelligent als haar broer of zus. Ze streefde naar hetzelfde niveau van succes, maar ze was nooit ergens bijzonder in.

Ze werd naar een kostschool gebracht toen ze 9 jaar oud was, maar haar prestaties daar waren niet beter dan op haar vorige school, die “King’s Lynn” heette.Ze deed wat haar familie deed en schreef zich in voor een van de duurste cursussen die er zijn. Maar hoewel ze naar een meisjeskostschool ging, zakte ze voor elk vak op haar eindexamen.

Als gevolg hiervan stopte ze met school toen ze 16 jaar oud was. Diana daarentegen had een uitzonderlijk atletisch vermogen, vooral op het gebied van zwemmen, korfbal en tennis. Daarnaast trainde ze in ballet en tapdansen.

Ouders Prinses Diana

Om alles recht te zetten, dit gaat niet over mij. Als ik dit stuk schrijf, zou ik niet moeten nadenken over hoe ik het over mezelf kan maken. En toch is het zo. Laten we het er maar op houden zonder direct cynisch te worden: als de dood van iemand anders je raakt, vooral als die persoon geen “echte” kennis van je was, dan gaat de pijn die je voelt vaak (ook) over jezelf. Laten we dat maar zeggen.

Ofwel identificeer je je met de achterblijvers of met de overledene. Prinses Diana was geen buurvrouw van mij. Ze was geen leerling van mij op school, en we kregen niet eens de kans om samen te knikkeren. Maar zelfs na 25 jaar blijft het mysterie rond haar overlijden mij en talloze anderen over de hele wereld intrigeren. Om ervoor te zorgen dat u het begrijpt, zal ik slechts een voorbeeld uit mijn eigen leven geven.

Ik zat net in de achtste klas in 1997. Ik volgde het nieuws op dezelfde manier als de meeste tieners, dat wil zeggen dat ik deed wat de meeste tieners doen, dat wil zeggen dat ik met mijn ouders naar het nieuws keek en af ​​en toe de krant las. krant omdat school je maakt. Het grootste deel van mijn kennis van prinses Diana kwam van televisie kijken.

Ze was die mooie blonde vrouw die alles onder controle leek te hebben. De prins als volwassene, een bruiloft rechtstreeks uit een sprookje, prachtige kastelen om in te wonen, een actieve levensstijl, twee schattige zonen, geweldige kleding en gezond haar maken allemaal deel uit van deze fantasie.

In een paar woorden, het leven van je dromen De meesten van ons tastten nog in het duister over wat er destijds achter al die flitsen en geweldige jurken gebeurde. Ja, er was iets met een slechte scheiding, er werd geroddeld over geliefden en er werden veel foto’s van haar gemaakt.

Diana realiseerde zich al snel dat het bezoeken van zieken en ouderen een gebied was waarin ze uitblonk nadat West Heath haar studenten had aangespoord om dit te doen. Ze bracht veel tijd door met een oudere dame en had direct contact met enkele gehandicapte tieners.

Toen ze 19 jaar oud was, kocht haar vader een bescheiden appartement in de wijk Kensington in Londen. Dit volgde op een korte periode waarin ze een hoog geprijsde kostschool in Zwitserland. Ze had eindelijk de vrijheid om te doen wat ze wilde toen ze eenmaal in dat appartement was verhuisd dat ze deelde met drie goede vrienden.

Ze maakte drie dagen per week schoon, bediende en babysit voor rijke kennissen als onderdeel van haar dienstverband bij hen. Daarna werd ze assistente bij de crèche van Young England, waar ze de kans kreeg om met baby’s en peuters om te gaan.

Prinses Diana, die in 1997 overleed, had de hoop opgegeven dat haar ouders hun huwelijk zouden verzoenen. In een artikel voor Sunday Times Magazine onthult haar broer, Charles Spencer, die 56 jaar oud is, deze informatie. Ze hield nooit op met het koesteren van de hoop dat haar moeder ooit zou terugkeren.

Frances Shand Kydd en Edward John Spencer, 8e graaf Spencer, gingen scheiden toen Diana amper zeven jaar oud was. Dit gebeurde tussen Frances en Edward. Diana’s ouders hadden een moeizaam huwelijk en ze gelooft dat een van de factoren die tot hun scheiding hebben geleid, het feit was dat een van hen de ander bedroog.

Diana was slechts vijf jaar oud toen het huwelijk van haar ouders in 1966 uiteindelijk stukliep. Nadat ze verliefd was geworden op een andere man, scheidde moeder Frances van haar man, Johnnie Spencer, en trouwde met de nieuwe man.

Ouders Prinses Diana
Ouders Prinses Diana

Ze bleef een nacht van huis. “Ze vertelde Diana dat ze zou terugkomen om haar te zien,” voegt Charles eraan toe. “Ze was vast van plan om dat te doen.” “Mijn zus wachtte tevergeefs bij de deur, maar mama kwam niet meer opdagen”, zei de gefrustreerde beller.