Oumi Rayane Wikipedia

Oumi Rayane Wikipedia:- Remco Evenepoel rijdt momenteel in het WK en daarna kan hij zich focussen op zijn huwelijksvoorbereidingen. Remco en Oumi Rayane gaan trouwen. In het meest recente nummer van Het Laatste Nieuws wordt Oumi geciteerd: “Dit heeft veel opofferingen gevergd.”

Oumi Rayane Wikipedia
Oumi Rayane Wikipedia

‘Maar dit is waar je het allemaal voor doet’, zei ze. “Ik wilde dit geweldige moment voor geen geld van de wereld missen.” “Maar daar doe je het allemaal voor.” “Ik kijk echt uit naar de stabiliteit in ons leven, om te kunnen rusten en focussen en in vrede naar onze doelen toe te werken”, zegt u. ‘En we gaan in de herfst trouwen.’ “En de val brengt ons stabiliteit.”

Inmiddels zijn ze al bijna anderhalf jaar een stel. Vanaf het moment dat Remco Evenepoel, de onlangs gekroonde wereldkampioen tijdrijden bij de junioren, de overstap maakte van voetballer naar wielrenner, maar omdat ze pas onlangs is begonnen met studeren, zal ze niet naar het WK kunnen Beker. Wel heb ik de tijdrit in de klas kunnen volgen; het was vol stress, en het eindigde met tranen.”

Afgelopen zomer was Oumama Rayane, 18 jaar, aanwezig bij het evenement waar Remco Evenepoel tot Europees kampioen werd uitgeroepen. Maar het was onmogelijk voor haar om de allereerste schoolweek op de universiteit over te slaan. Het zal niet gebeuren. Ook niet voor het WK. Ze kon zich echter niet helemaal losmaken van Remco en het rijden van de vorige dag. “

Tijdens de sessie kon ik het niet laten om Remco’s tijdrit op mijn telefoon bij te houden. Daar zat ik, stijf en angstig. Toen ik hem over de finish zag komen en hem later zijn gevoelens op het podium zag uiten, werd ik overmand door emotie en kon de tranen niet stoppen. Tranen van geluk Op datzelfde moment was de klas vol vreugde tot een einde gekomen en werd ik omringd door mijn vrienden.

Oumaima Oumi volgde haar opleiding aan de Universiteit van Brussel, waar ze haar studie economie toespitste. Ze is een buitengewoon meelevende en ondersteunende vriendin die er altijd voor Remco is geweest, ongeacht de omstandigheden. Door zijn vriendje heeft Oumaima de laatste tijd veel aandacht gekregen.

Oumi Rayane Wikipedia

Oumaima Oumi volgde haar opleiding aan de Universiteit van Brussel, waar ze haar studie economie toespitste. Ze is een buitengewoon meelevende en ondersteunende vriendin die er altijd voor Remco is geweest, ongeacht de omstandigheden.

Vanwege zijn vriend staat Oumaima de laatste tijd in de voorhoede van de publieke aandacht. Er is echter geen informatie over het begin van hun relatie, inclusief wanneer of hoe ze elkaar voor het eerst leerden kennen. Zoals blijkt uit de foto’s die ze naar hun Instagram-account hebben geüpload, lijken ze volledige en totale vreugde te ervaren.

Lees ook over de gedachten van de ouders van Drake London over de NFL Draft en hoe zij denken dat hun zoon de eerste ontvanger zal zijn die wordt geselecteerd. Dageraad en Cindi Londen.Aan de andere kant is er geen informatie over hun geschiedenis samen, inclusief wanneer en hoe ze elkaar voor het eerst leerden kennen. Uit de foto’s die ze op hun Instagram-account hebben gepost, lijkt het alsof ze in een goed humeur zijn.

Oumi heeft de indruk dat het een grote schande is dat de talrijke personen die Remco op deze locatie in België veel steun hebben betuigd, zich niet meteen kunnen verheugen in zijn totale overwinning met hem. De toekomstige mevrouw Remco had hem verzekerd dat ze er uiteindelijk wel zouden komen. “Die mensen hebben nog een beetje teveel van ons.”

Ze is een overdreven ondersteunende en bezorgde vriendin die er in elk mogelijk scenario voor Remco is geweest. Oumaima Oumi Rayane staat bekend als de vriendin van fietseigenaar Remco Evenepoel. Door zijn vriendje kwam Oumaima in de schijnwerpers te staan ​​en werd hij beroemd. Aan de andere kant is er geen informatie over hun geschiedenis samen, inclusief wanneer en hoe ze elkaar voor het eerst leerden kennen.

De moeder van Remco Evenepoel is Agna Van Eeckhout en de naam van zijn vader is Patrick Evenepoel. Lees ook: De ouders van Drake London bespreken de toekomst van hun zoon in de NFL Draft terwijl zijn vader Dawn en moeder Cindi geloven dat hij de eerste ontvanger van het bestuur zal zijn.Zijn moeder is een haarstylist en zijn vader is een voormalige eigenaar van Belgische racefietsen. Hij is het enige kind in zijn gezin.

Oumi Rayane Wikipedia
Oumi Rayane Wikipedia

In 1993 nam Patrick deel aan de Vuelta a Espaa, wat zijn grootste grote ronde bleek te zijn. Hij eindigde als 113e algemeen.Toen hij jonger was, voetbalde hij en na het begin van zijn carrière bij Anderlecht stapte hij over naar PSV. Zijn ouders proberen hem te steunen in wat hij doet, en dat doen ze tot op zekere hoogte.